Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Sugar Daddies Honey

    Sugar Daddiesin palkitut hunajat valmistuvat Isokyrön metsissä. Siellä mehiläiset asuvat kodikkaasti puisissa mehiläismökeissä ja valmistavat makeinta metsähunajaa. Mökit ovat tottakai käsintehtyjä ja suojaavat pikku pörriäisiä pohjoisen ankaralta ilmastolta.

    "Uskomme, että omistautumisen ja rakkauden avulla voimme säilyttää makeat marjat ja kukkivat niityt tulevien sukupolvien käyttöön."
     

    Sugar Daddies Honey Company sai alkunsa, kun länsirannikolaiset surffarit alkoivat kehitellä vahaa, joka säilyttäisi pitonsa ja olisi samaan aikaan mahdollisimman ekologinen. Hyvin pian surffarit huomasivat, että tällainen vaha saadaan aikaan mehiläisten avulla. Mehiläisiä kasvattamalla ja hoivaamalla voitaisiin valmistaa surffivaha, jonka pohjana toimii mehiläispesän rakennusmateriaalina toimiva mehiläisvaha. Se on maailman ekologisin surffivahamateriaali ja Sugar Daddiesin sanojen mukaan myös kaikkein paras. 

    Sugar Daddiesin hunajaa tuottavat mehiläistarhat sijaitsevat kaukana sivistyksestä Isonkyrön metsissä. Siellä pörriäisille tarjoutuu runsas tarjonta erilaisia kukintoja. Partioaitan hunajavalikoiman perustana toimii metsähunaja, joka onkin valittu yhdeksi maailman parhaimman makuisista hunajista vuonna 2020. Hunaja purkitetaan välittömästi linkoamisen jälkeen, siivilöimättä tai lämmittämättä; näin taataan runsain makukokemus.

    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite