Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Tierra Softshell - Ympärivuotiseen ulkoiluun

    Tierra Ace -takki ja housut soveltuvat äärimmäisen mukavuutensa ja kestävyytensä ansiosta ulkoiluun ympäri vuoden. Materiaali on joustavaa, ja salliikin näin monipuolisen liikunnan. Tarkkaan mietityt yksityiskohdat ja joustava, hengittävä materiaali tekee Tierra Ace -puvusta todella mukavan puvun esimerkiksi retkeilyyn, vaelluksille, jääkiipeilyyn tai arjen jokapäiväiseen liikuntaan.

    HUOM! Lämpimän sään aktiviteetteihin kannattaa valita Tierra Lite-Track housut, jotka ovat ohuempaa ja kevyempää materiaalia.
    Uutuuksia Tierralta 
    Katso muita Tierra tuotteita

    Tierra

    Tierra on perustettu vuonna 1983 Ruotsissa tarkoituksenaan valmistaa parhaita vaatteita vuoristo-olosuhteisiin. Tierra oli mukana ensimmäisessä kokonaan ruotsalaisessa retkikunnassa Mount Everestin huipulle, kuin myös Ola Skinnarmon mukana Pohjoisnavalle. Tierran tuotteita käytetään ja testataan jatkuvasti ympäri maailmaa niin ammattikseen seikkailevien kuin harrastuksenaan arkielämässä seikkailevien toimesta.

    Tierralle seikkailu on tärkeä asia monestakin syystä. Tierran henkilökunta viihtyy itse vuoristossa, ja haluavat siten ammattiylpeydellä valmistaa vain parhaita vaatteita vuoristossa käytettäväksi.

    Tierran valikoima ei perustu pelkästään tuotteisiin, joita voi käyttää korkealla vuoristossa. Mallistossa on myös arkikäyttöön soveltuvia vaatteita, kuin myös kalliokiipeilyyn ja normaaliin eräretkeilyyn soveltuvia tuotteita.

    Partioaitan valikoimassa Tierralta on laadukkaita kuorivaatteita, softshell-vaatteita, fleecejä, paitoja ja asusteita.

    Lue englanniksi Tierran ympäristövastuusta. Lue Tierran untuvan hankinnasta ja käsittelystä.

    Lue lisää
    Tierra Softshell - Ympärivuotiseen ulkoiluun 
    Katso muita Tierra tuotteita

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite