Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Trangia

    Trangia-retkikeitin on varmasti jokaiselle ulkoilevalle ja luonnossa viihtyvälle ihmiselle tuttu - ainakin nimenä. Sillä Trangia onkin niin suosittu, että sitä käytetään yleisnimityksenä retkikeittimille. Tutustu monipuoliseen Trangia-valikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Trangiat ovat erittäin laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, ja niistä löytyy eri kokoja ja toiminnallisuuksia eri tarpeisiin. Trangian valttikortteina ovatkin olleet helppokäyttöisyys ja korkea laatu. Sen takia se on monien valinta retkikeittimeksi. Lisäksi jos Trangiasi osia kuluu tai katoaa, varaosia on saatavilla ja siten pidennät retkikeittimen käyttöikää!

    Trangialla on pitkät perinteet Ruotsissa ja kestävä kehitys tärkeänä osana tuotantoa

    Suunnittelultaan nerokasta retkikeitintä on valmistettu Trångsvikenissa Ruotsissa jo 1950-luvulta lähtien. Sen toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä edelleen yhden suositummista retkikeittimistä. Trangian käyttämä alumiini tulee eurooppalaisilta valmistajilta ja lisäksi 50 % alumiinista on kierrätettyä alumiinia. Voit lukea lisää Trangian vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä Trangian omilta verkkosivuilta osoitteesta www.trangia.se.

    Lue lisää
    Suodatin
    39 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite