Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Trek'n Eat

    Trek'n Eat on saksalainen kevyitä, helppoja ja täysin luonnollisia retkiruokia valmistava yritys. Ruoissa ei ole väri- eikä säilöntäaineita eikä makuun vaikuttavia lisäaineita, vaan ne ovat pakastekuivattuja, luonnollisista ainesosista tehtyjä, herkullisia ruokia.

    Pitkillä vaelluksilla ravinto on ehdottoman tärkeää, jotta jaksat kulkea kaavaillun reittisi, ja ravinnepitoisuuden lisäksi hyvänmakuiset retkiateriat pitävät mielesi virkeänä ja motivaation korkealla. Trek'n Eat -ruoat tulevat tiiviissä, uudelleensuljettavassa pussissa, joten syötyäsi ne on helppo pakata mukaan ilman huolta varusteidesi tahriutumisesta.

    Pakastekuivaus tehdään ensin pakastamalla ruoat ja sen jälkeen kuivaamalla ne tyhjiökammiossa. Näin ruoassa oleva vesi ei sula, vaan poistuu höyrynä ja ruoasta tulee kuiva ja hyvin säilyvä, sekä luonnolliset vitamiinit ja mineraalit säilyvät ruoassa. Valmistukseen tarvitaan vain kiehuvaa vettä. Aterioissa on keskimäärin 600 kcal vastaamassa korkeampaan energiankulutukseen urheilusuoritusten aikana. Kaikki Trek'n Eat -ateriat ovat täysin luonnollisia, eikä niissä ole säilöntäaineita, väriaineita tai makuun vaikuttavia lisäaineita.

    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite