1. Haglöfs

  L.I.M PROOF PANT WOMEN
  109,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  TRUE BLACK

  Erittäin kevyet ja pelkistetyt naisten 2,5-kerros kuorihousut, joissa on fluorihiilitön pintakäsittely. Pakattavissa pieneen tilaan. Paino 180g.

 2. Haglöfs

  L.I.M PROOF JACKET WOMEN
  179,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  BLUE INK

  Erittäin kevyt ja pelkistetty naisten kuoritakki, jossa on fluorihiilitön pintakäsittely. Pakattavissa pieneen tilaan. Paino 210g.

 3. Haglöfs

  L.I.M PROOF PANT MEN
  109,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  TRUE BLACK

  Erittäin kevyet ja pelkistetyt miesten 2,5-kerros kuorihousut, joissa on fluorihiilitön pintakäsittely. Pakattavissa pieneen tilaan. Paino 180g.

 4. Haglöfs

  L.I.M PROOF JACKET MEN
  179,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  TRUE BLACK

  Erittäin kevyt ja pelkistetty miesten kuoritakki, jossa on fluorihiilitön pintakäsittely. Pakattavissa pieneen tilaan. Paino 210g.

Haglöfs L.I.M PROOF kuoritakki ja kuorihousut

Odotettu uutuus Haglöfsiltä. Fluorihiilittömästi DWR-pintakäsitellyt kuorihousut ja kuoritakki ovat Haglöfsin vastaus nykypäivän ympäristönsuojelun haasteisiin. Ekologisuuden lisäksi L.I.M PROOF -vaatteet on suunniteltu pitämään vettä ja kestämään. Ne on valmistettu joustavasta, vedenpitävästä ja hengittävästä 2,5 kerroksisesta kankaasta. Kulutuskestävyyden lisäämiseksi hartioiden ja kylkien kohdalla ei ole lainkaan saumoja. Sekä takki että housut pakkautuvat pieneen tilaan. Takin helma on takana pidempi, minkä ansiosta selkä pysyy hyvin suojassa myös kumartaessa ja pyöräillessä. Haglöfs L.I.M PROOF on erinomainen vaihtoehto päivittäiseen ulkoilukäyttöön.

For the love of nature – this is our PROOF™