Showing 45 of 235
 1. Marmot

  WM'S RADIANCE PANT
  150,00 €
  Maksu erissä alkaen 10,00 € / kk Klarnalla

  BLACK

  Naisten topatut ja vedenpitävät lasketteluhousut, joilla talvipäivistä on helppo nauttia. Ne sopivat esimerkiksi myös lumisiin ulkopäiviin koiran kanssa.

 2. Marmot

  FREEFALL INSULATED PANT
  200,00 €
  Maksu erissä alkaen 12,00 € / kk Klarnalla

  BLACK

  Miesten topatut ja vedenpitävät lasketteluhousut, joilla talvipäivistä on helppo nauttia. Housut sopivat hienosti esimerkiksi lumisiin ulkopäiviin koiran kanssa.

 3. Marmot

  CORKSCREW FEATHERLESS JACKET
  350,00 €
  Maksu erissä alkaen 17,00 € / kk Klarnalla

  BLACK

  Topattu ja vedenpitävä miesten laskettelutakki, jonka kanssa talvisäästä on helppo nauttia. Pelkistetty malli tekee takista myös siistin valinnan arkeen.

 4. Fjällräven

  BERGTAGEN ECO-SHELL TROUSERS
  539,00 €
  Maksu erissä alkaen 23,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 2 väriä

  HOKKAIDO ORANGE
  MOUNTAIN BLUE

  Miesten vedenpitävät ja ympäristöystävälliset, vuoristo-oloihin suunnitellut kuorihousut, jotka selviävät kanssasi vaativimmistakin retkistä.

 5. Fjällräven

  BERGTAGEN ECO-SHELL JACKET
  599,00 €
  Maksu erissä alkaen 25,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 2 väriä

  HOKKAIDO ORANGE
  MOUNTAIN BLUE

  Miesten vedenpitävä ja ympäristöystävällinen, vuoristo-oloihin suunniteltu kuoritakki, joka selviää kanssasi vaativimmistakin retkistä.

 6. Fjällräven

  BERGTAGEN ECO-SHELL TROUSERS W
  539,00 €
  Maksu erissä alkaen 23,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 2 väriä

  HOKKAIDO ORANGE
  MOUNTAIN BLUE

  Naisten vedenpitävät ja ympäristöystävälliset, vuoristo-oloihin suunnitellut kuorihousut, jotka selviävät kanssasi vaativimmistakin retkistä.

 7. Fjällräven

  BERGTAGEN ECO-SHELL JACKET W
  599,00 €
  Maksu erissä alkaen 25,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 2 väriä

  MOUNTAIN BLUE
  HOKKAIDO ORANGE

  Naisten vedenpitävä ja ympäristöystävällinen, vuoristo-oloihin suunniteltu kuoritakki, joka selviää kanssasi vaativimmistakin retkistä.

 8. Arcteryx

  AIRAH JACKET WOMEN’S
  600,00 €
  Maksu erissä alkaen 25,00 € / kk Klarnalla

  BLACK SAPPHIRE

  Naisten vedenpitävä, kevyesti eristetty takki, joka asettuu ohuen kuoritakin ja paksusti eristetyn takin väliin. Loistava takki liikunnalliseen ulkoiluun talvella.

 9. Arcteryx

  TAURI JACKET MEN'S
  650,00 €
  Maksu erissä alkaen 26,00 € / kk Klarnalla

  BLACK

  Miesten vedenpitävä, kevyesti eristetty takki, joka asettuu ohuen kuoritakin ja paksusti eristetyn takin väliin. Loistava takki liikunnalliseen ulkoiluun talvella.

 10. Arcteryx

  SHASHKA PANT WOMEN'S
  500,00 €
  Maksu erissä alkaen 21,00 € / kk Klarnalla

  BLACK SAPPHIRE

  Kevyet ja täysin säältä suojaavat, huippulaadukkaat naisten Gore-Tex -haalarihousut, jotka ovat varta vasten suunniteltu hiihtovaellukseen ja vapaalaskuun.

 11. Arcteryx

  RUSH LT PANT MEN'S
  500,00 €
  Maksu erissä alkaen 21,00 € / kk Klarnalla

  BLACK

  Kevyet ja täysin säältä suojaavat, huippulaadukkaat miesten Gore-Tex -haalarihousut, jotka ovat varta vasten suunniteltu hiihtovaellukseen ja vapaalaskuun.

 12. Tierra

  COVER UP JACKET W
  299,95 €
  Maksu erissä alkaen 15,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 2 väriä

  BLACK
  LAVA RED

  Naisten kuoritakki, joka sopii kaikkeen ulkoiluun, kun tarvitaan täydellinen suoja säältä. Tuuletusaukot helpottavat oloa vauhdikkaassa menossa.

 13. Tierra

  COVER UP JACKET M
  299,95 €
  Maksu erissä alkaen 15,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 2 väriä

  BLACK
  FIG LEAF

  Miesten kuoritakki, joka sopii kaikkeen ulkoiluun, kun tarvitaan täydellinen suoja säältä. Tuuletusaukot helpottavat oloa vauhdikkaassa menossa.

 14. Marmot

  WM'S STARDUST PANT
  180,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  BLACK HEATHER

  Naisten vedenpitävät lasketteluhousut, jossa roisketiiviit vetoketjut.

 15. Marmot

  INSULATED MANTRA PANT
  250,00 €
  Maksu erissä alkaen 13,00 € / kk Klarnalla

  SLATE GREY

  Topattu kalvollinen housu talvisiin seikkailuihin.

 16. Norröna

  FALKETIND GORE-TEX JACKET (W)
  449,00 €
  Maksu erissä alkaen 20,00 € / kk Klarnalla

  CAVIAR

  Naisten vedenpitävä ja hengittävä kuoritakki ympärivuotiseen käyttöön - viikonloppuretkiltä vuoristovaelluksiin. Paino 400 g.

« Edellinen
  Sivu
  1 / 4
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Olosuhteisiin sopivat lasketteluvaatteet kuuluvat olennaisena osana talviurheilun kuninkuuslajiin lasketteluun. Vuosikymmenien saatossa rinteeseen on menty hyvinkin erilaisilla vaatteilla ja varusteilla varsin vaihtelevalla menestyksellä. Vaatteiden kehitys on mennyt hurjasti eteenpäin menneistä vuosista ja tänä päivänä lasketteluun sopivia, laadukkaita vaatteita tekee useampi valmistaja eri puolilla maalimaa.

Lasketteluvaatteiden on kestettävä kovassakin menossa mukana joskus erittäin kuivissa ja kylmissä oloissa, joskus taas hyvinkin kosteissa olosuhteissa. Nämä kaikki asettavat omat vaatimuksensa lasketteluvaatteille ja niiden suunnittelulle. Lasketteluvaatteet suunnitellaan yleensä juuri laskettelua varten, vaikka niitä toki voi käyttää mainiosti muissakin aktiviteeteissa. Suunnittelu näkyy tuotteissa lajiin sopivissa yksityiskohdissa kuten hupussa, jonka alle mahtuu kypärä. Myös raajojen liikkuvuus on varmistettu leikkauksilla ja materiaaleilla. Pintamateriaalit ovat usein vettä ja likaa hylkiviä tai pitäviä ja vaatteissa saattaa olla lumilukkoja lumen pääsyn estämiseksi vaatteen sisään.

Laskettelutakit

Laskettelutakki on nimestään huolimatta enemmänkin monipuoliseen ulkoilukäyttöön tarkoitettu kuin pelkkä yhden lajin takki. Laskettelutakin materiaalit ja ominaisuudet on mitoitettu vaativan laskettelun mukaisiksi kestämään koviakin olosuhteita. Takkeja voi silti hyvin käyttää lähes missä tahansa ulkoiluaktiviteetissa eikä sen tarvitse tapahtua edes lumella. Tutustu Partioaitan laadukkaaseen valikoimaan: Laskettelutakit.

Lasketteluhousut

Lasketteluhousuille on yleensä samat vaatimukset kuin takeillekin: niiden on sovelluttava kylmiin olosuhteisiin, joissa voi olla kuivaa tai märkää, tyyntä tai tuulista. Lumi on niinikään elementtinä mukana, joten lasketteluhousujen vetoketjuissa on usein suojaläpät ja lahkeensuissa lumilukot. Kuten laskettelutakkejakin, myös lasketteluhousuja voi käyttää hyvin monissa muissakin aktvitteeteissa. Tutustu Partioaitan laadukkaaseen valikoimaan: Lasketteluhousut.

Lasketteluhanskat

Rinteeseen tuntikausiksi laskettelemaan mielivä ei voi lähteä harrastamaan pelkillä lapasilla. Lämpimät, käsiä suojaavat hanskat tekevät laskettelusta entistä hauskempaa. Lasketella voi sormikkailla tai rukkasilla riippuen siitäkin, mihin on tottunut. Partioaitassa on upea valikoima lasketteluun ja hiihtovaeltamiseen suunniteltuja hanskoja mm. Hestralta. Tutustu laadukkaaseen valikoimaan: Lasketteluhanskat.

Laskettelureput

Laskettelussa voi tarvita erilaisia varusteita tai varavaatteita ja niiden kuljettamiseen laskettelureppu on mitä mainioin. Repussa kulkevat kätevästi paitsi ruoka- ja juomaeväät, myös laskettelulasit, kypärä, lumiauta ja sondi. Lähes kaikelle löytyy yleensä kiinnityskohtansa. Jos jokin varuste tai vaate ei laskureppuun mahdu, et todennäköisesti sitä tarvitse. Tutustu laadukkaaseen valikoimaan: Laskettelureput.

Katso myös muut laskettelussa tarpeelliset vaatteet: pipot, huivit & kaulurit ja sukat.