Vaellus huippuvuorille - Jumbo

Vaellus huippuvuorille - Jumbo

10.9. klo 18 Vantaalla, Jumbon myymälän henkilökuntaan kuuluvat Tiia ja Pasi kertovat kokemuksiaan Huippuvuorilta. Miten varautua eri vuodenaikoihin ja usein hyvin nopeasti vaihtuviin säihin? Vuodenajasta riippuen Huippuvuorilla voi kokea erilaisia aktiviteetteja vaelluksesta koiravaljakoihin ja hiihtoreissuista risteilyihin.

Saaret tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia upeisiin luontokokemuksiin, joista esitellään kuvia illan aikana. Luonto on myös alueen suurin riski, sillä vaihtelevien säiden lisäksi saarten alueella elää parhaimmillaan enemmän jääkarhuja kuin ihmisiä.

Vaikka et olisikaan lähdössä Huippuvuorille, saa illasta hyviä vinkkejä miten valmistautua ja varustautua eri sääoloihin. Syksyisessä tai alkukesäisessä Suomen Lapissakin voi kokea monia eri sääoloja lyhyen ajan sisällä. Tule kuulemaan lisää Jumbon myymälään!

Klubi-illassa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron lahjakortti!

Paikka: Partioaitta Jumbo, Jumbon kauppakeskus, 2.kerros, Valuuttakatu 3, Vantaa
Aika: 10.9. klo 18-19

Tervetuloa mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Vaellus Huippuvuorilla talvella

Vaellus Huippuvuorilla kesällä

Kommentit