Valokuvauksen lumo - Hansa

Valokuvauksen lumo - Hansa

5.9. klo 20 Turun Hansan myymälässä luontoon erikoistuneen kuvalehden Lumon toimittajakuvaaja Jukka Palm tulee kertomaan kuinka päästä kiehtovan harrastuksen pariin. Miten ottaa ensiaskeleet täysautomaatilla kuvaamisesta asetuksilla kuvaamiseen? Miten kuvauskojussa toimitaan ja miten sinne kannattaa varustautua? Entä miksi kannattaa kuvata lähiluontoa?

Tarkemmin Jukka kertoo omasta erikoisalastaan, matelijoiden ja sammakkoeläinten kuvaamisesta. Miten toimitaan kyitä kuvatessa? Mitä kuuluu hietasisiliskolle, uudelle matelijalajillemme? Millainen kuhina käy Kanadassa tuhansien sukkanauhakäärmeiden talvehtimispesässä?

Jukka valottaa myös hieman työtään lehdentekijänä ja kirjankustantajana. Miten sujui Lumon Himalajalle suuntautunut lumileopardiretki? Kuinka suomalainen pienkustantamo päätyi julkaisemaan Venäjän tunnetuimman luontokuvaajan Sergey Gorshkovin teoksia suomeksi?

Jukka on myös erä- ja luonto-opas sekä melonnanohjaaja, joten luvassa myös käytännön niksejä luontokuvaamiseen osana muuta retkeilyä. Mukana Jukalla on erä Lumo-lehtiä, kuvausvälineistöä ja tuoreita luontokuvateoksia.

Klubi-illassa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 100 euron lahjakortti!

Paikka: Partioaitta Turku, Hansakortteli, Yliopistonkatu 20, Turku (katso Google-kartta)
Aika: 5.9.2016 klo 20-21

Tervetuloa mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit