Tietoomme on tullut, että internetistä löytyy useita verkkokauppoja, joiden ulkoasu ja osin sisältö on kopioitu suoraan Partioaitan sivuilta. Partioaitalla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä näiden verkkokauppojen kanssa ja lakiosastomme tekee parhaillaan töitä sen eteen, että nämä kopioidut verkkokaupat saadaan poistettua.

Aidon Partioaitan verkkokaupan tunnistat tästä:

Tunnista Partioaitan verkkokauppa 

 Kiinnitä lisäksi huomiota näihin seikkoihin:

  • Linkki myymäläsivuille sekä Asiakaspalveluun löytyy jokaisen sivun vasemmasta yläkulmasta
  • Jokaisella sivullamme on Partioaitan karhulogo sekä teksti PARTIOAITTA
  • Väärennettyjen verkkokauppojen tekstisisältö ei ole oikeaoppista, vaan koneellisesti käännettyä ja suurimmaksi osaksi kehnoa suomenkieltä
  • Huijaussivustoilta ei löydy minkäänlaisia yhteystietoja, ainoastaan yhteydenottolomake
  • Jos jonkin tuotteen hinta kuulostaa liian alhaiselta ollakseen totta, se ei todennäköisesti ole totta. Väärennetyissä verkkokaupoissa usein kaikki hinnat ovat alennettuja tai poikkeuksellisen alhaisia.

Huijaussivustoilta ei tule ostaa mitään. Jos olet epävarma verkkokaupan laillisuudesta tai alkuperästä, ole meihin yhteydessä, ennen kuin teet ostoksesi. Huomaathan myös, että Ruotsissa toimiva Naturkompaniet (www.naturkompaniet.se) kuuluu samaan konserniin Partioaitan kanssa ja heidän verkkokauppansa on lähes samanlainen kuin Partioaitalla. Heidän verkkokauppansa on turvallinen ja tilatessasi heiltä saat juuri sitä, mitä tilaat. Partioaitan verkkokaupasta ostaminen on niinikään edelleen turvallista.