/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Pyöräilyvarusteet

    Vinkit ympärivuotiseen pyöräilyyn: 1 Valmistaudu

    Varaudu aamupyöräilyyn jo edellisenä iltana. Tarkista säätiedotus ja ota esiin sopivat vaatteet. Näin aamulla on paljon helpompi lähteä matkaan, vaikka ulkona hieman tuulisi, sataisi tai tulisi lunta. Mitä enemmän pyöräilet, sitä helpommaksi lähteminen muuttuu. Sää on osa seikkailua – on hauska haaste päästä eteenpäin omin voimin ja kokea eri vuodenajat pyörän selässä.

    2 Pukeudu oikein

    Jos pyörällä kulkeminen on samalla tiukka treeni, ei kannata pukeutua liian lämpimästi.Mieluummin hieman viileää treenin alussa kuin liian kuuma puolivälissä. Testaamalla löydät sopivan vaatetuksen. Pidä huoli, että pää, kädet ja jalat pysyvät lämpiminä. Mukana on aina hyvä olla kevyt, eristävä takki siltä varalta, että joudut pysähtymään matkan varrella.

    3 Pakkaa vesitiiviisti

    Ympärivuotisen pyöräilijän kannattaa suosia kestäviä ja vesitiiviitä laukkuja. Laukuissa on hyvä olla hieman ylimääräistä tilaa siltä varalta, että käyt ostoksilla kotimatkalla. Pyöräkohtaisissa laukuissa on usein kiinnikkeet lukolle, kypärälle ja lampulle. Pidä mukana työkaluja, varasisäkumia ja pumppua, niin selviät kumin puhkeamisista ja muista ongelmista matkan varrella.

    4 Pyöräile turvallisesti

    Kypärä on jo itsestäänselvyys, mutta muista varustaa itsesi ja pyöräsi myös heijastimilla ja kunnon lampuilla. Talvikaudella pyöräiljän on tärkeää sekä näkyä että nähdä, kun pimeys laskeutuu. Ajolasit suojaavat sekä auringonpaisteelta että lumi- ja vesisateelta. Huolla pyöräsi säännöllisesti ja pidä huolta muun muassa jarruista, jotta kaikki toimii kuten pitääkin.

    Julkaistu alunperin 365-lehdessä 2/2021.

    Lue lisää
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite