1. Osprey

  KRESTA 30
  180,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  TWILIGHT GREY

  Kresta on naisille suunniteltu Ospreyn sarja erittäin käytännöllisiä ja kestäviä laskureppuja, jotka ennen tunnettiin nimellä Kode. Tilavuus 30 l. Paino 1440 g.

 2. Osprey

  KRESTA 20
  160,00 €
  Maksu erissä alkaen 10,00 € / kk Klarnalla

  TWILIGHT GREY

  Kresta on naisille suunniteltu Ospreyn sarja erittäin käytännöllisiä ja kestäviä laskureppuja, jotka ennen tunnettiin nimellä Kode. Tilavuus 20 l. Paino 970 g.

 3. Osprey

  KAMBER 42
  200,00 €
  Maksu erissä alkaen 12,00 € / kk Klarnalla

  GALACTIC BLACK

  Kamber on Ospreyn sarja erittäin käytännöllisiä ja kestäviä laskureppuja, jotka ennen tunnettiin nimellä Kode. Ominaisuuksia löytyy paljon tästä sarjan suurimmasta repusta. Tilavuus 42 l. Paino 1870 g.

 4. Osprey

  KAMBER 32
  180,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla
  Lue lisää

  Yhteensä 2 väriä

  GALACTIC BLACK
  RIPCORD RED

  Kamber on Ospreyn sarja erittäin käytännöllisiä ja kestäviä laskureppuja, jotka ennen tunnettiin nimellä Kode. Ominaisuuksia löytyy paljon! Tilavuus 32 l. Paino 1540 g.

 5. Osprey

  KAMBER 22
  160,00 €
  Maksu erissä alkaen 10,00 € / kk Klarnalla
  Lue lisää

  GALACTIC BLACK

  Kamber on Ospreyn sarja erittäin käytännöllisiä ja kestäviä laskureppuja, jotka ennen tunnettiin nimellä Kode. Tämä on sarjan pienin litramäärältään mutta ominaisuuksissa piisaa. Tilavuus 22 l. Paino 1270 g.

 6. Osprey

  VARIANT 37
  150,00 €
  Maksu erissä alkaen 10,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 2 väriä

  DIABLO RED
  GLACTIC BLACK

  Erinomainen reppuvalinta talvisille tutkimusmatkoille syvässä lumessa! Reppu on suunniteltu tukemaan ja kestämään talviaktiviteeteissa tarvittavien varusteiden aiheuttama paino ja rasitus.

 7. Osprey

  VARIANT 52
  200,00 €
  Maksu erissä alkaen 12,00 € / kk Klarnalla

  DIABLO RED

  Erinomainen reppuvalinta talvisille reissuille syvässä lumessa! Reppu on suunniteltu tukemaan ja kestämään talviaktiviteeteissa tarvittavien varusteiden aiheuttama paino ja rasitus. Tilavuus 52 l. Paino 1530 g.

 8. Osprey

  MUTANT 38
  150,00 €
  Maksu erissä alkaen 10,00 € / kk Klarnalla

  GRITSTONE BLACK

  Erittäin kevyt, joustava sekä monipuolinen kiipeilyreppu ympärivuotinen käyttöön! ToolLock™-järjestelmä pitää työkalut paikoillaan mutta helposti ja nopeasti saatavilla. Tilavuus 38 l. Paino 1190 g.

Laskettelureppu selkään ja rinteeseen

Laskettelureppu ei ole mikä tahansa marketin hyllyllä tarjouksessa oleva reppu, vaan nimenomaan laskettelua ja suksilla olemista silmällä pitäen suunniteltu tuote. Monet kekseliäät yksityiskohdat löydät yleensä vain laskurepuista. Laskettelureppuun saat kätevästi kiinnitettyä käytännöllisesti katsoen kaiken, mitä tarvitset laskettelu- tai kiipeilyreissuillasi. Niinpä repuissa on usein kiinnityspisteet tai säilytyspaikat suksille ja lumilaudalle, jäähakulle, lumilapiolle, sondille ja laskettelulaseille. Myös kypärälle löytyy yleensä oma paikkansa ja reppuun saattaa olla kiinteästi kiinnitetty pilli merkinantoa varten, jos olet eksynyt. Erinomainen esimerkki laadukkaasta laskurepusta on Osprey Kamber 32, joka tunnettiin aiemmin Kobe-mallimerkinnällä. Siinä on käytännössä kaikki, mitä laskettelija tai kiipeilijä voi repulta toivoa. Lisäksi sitä voi käyttää lentokoneessa käsimatkatavaroiden kuljetukseen, sillä se sopii useimpien lentoyhtiöiden sallimiin maksimimittoihin. Ospreyn repuista löytyy useita muitakin lasketteluun sopivia malleja. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!