Showing 45 of 235

Varusteet

 1. Osprey

  POCO AG

  264,00 €

  330,00 €

  Maksu erissä alkaen 14,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 3 väriä

  BLACK
  IVY GREEN
  SEASIDE BLUE

  Lastenkantorinkka Ospreyn muista rinkoista tutulla, tukevalla ja ilmavalla AntiGravity™ -kantojärjestelmällä. AG-kantojärjestelmä jakaa painon kantajalle tasaisesti ja tekee kantamisesta lämpimässäkin kelissä mukavaa. Tilavuus 20 l. Paino 3130 g.

 2. Deuter

  KID COMFORT 2
  259,00 €
  Maksu erissä alkaen 14,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 2 väriä

  OCEAN-MIDNIGHT
  CRANBERRY-FIRE

  Laadukas lastenkantorinkka, jonka kyydissä pienikin lapsi pääsee turvallisesti retkelle. Oma tasku varusteille. Tilavuus 16 l. Paino 3250 g.

 3. Osprey

  POCO AG PREMIUM
  400,00 €
  Maksu erissä alkaen 18,00 € / kk Klarnalla

  BLACK

  Lastenkantorinkka Ospreyn muista rinkoista tutulla, tukevalla ja ilmavalla AntiGravity™ -kantojärjestelmällä ja irrotettavalla päivärepulla. AG-kantojärjestelmä jakaa painon kantajalle tasaisesti. Tilavuus 39 l. Paino 3770 g.

 4. Osprey

  POCO AG PLUS
  370,00 €
  Maksu erissä alkaen 17,00 € / kk Klarnalla

  BLACK

  Lastenkantorinkka Ospreyn muista rinkoista tutulla, tukevalla ja ilmavalla AntiGravity™ -kantojärjestelmällä ja irrotettavalla päivärepulla. AG-kantojärjestelmä jakaa painon kantajalle tasaisesti. Tilavuus 26 l. Paino 3480 g.

Lastenkantorinkka on erinomainen varuste silloin, kun haluat ottaa pienimmätkin lapsesi mukaan retkelle. Lastenkantorinkat on suunniteltu ennenkaikkea lapsen kantamiseen, mutta mallista riippuen, niillä voi kantaa enemmän tai vähemmän retkellä retkellä tarvittavia varusteita ja vaatteita. Joissakin malleissa, kuten Ospreyn Poco AG Premiumissa, on irroitettava päiväreppu mukana, mikä tekee rinkasta erittäin monipuolisen. Lastenkantorinkkojen valmistajat tekevät yleensä myös "normaaleja" rinkkoja joten osaaminen on korkealla tasolla. Tunnetuin lastenkantorinkka-malli lienee Deuterin Kid Comfort-mallisto, joka on voittanut useita lastenkantorinkkatestejä. Ospreyn kiitelty mallisto tottelee nimeä Poco.

Tervetuloa kokeilemaan lastenkantorinkkoja Partioaitan myymälöihin, joita on jo 16 eri puolella Suomea! Myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät Myymälät-sivultamme. Jos tiedät jo, mitä haluat, voit ostaa rinkkasi kätevästi verkkokaupastamme.