1. Peltonen

  ASTRA CL ZERO
  199,00 €
  Maksu erissä alkaen 12,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Laadukas, Suomessa valmistettu suksi harrastehiihtäjälle Zero-pitopohjalla. Zero-pitopohjassa pitoalueelle on tehty polttokarhennus, joka soveltuu kostean kelin sukseksi kilpa- ja aktiivihiihtäjille.

 2. Peltonen

  ASTRA CLASSIC
  179,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Laadukas, Suomessa valmistettu suksi harrastehiihtäjälle. PRG 3000 -grafiittipohja ja ilmakanavarunko tarjoavat runsaasti hiihtonautintoa kaikissa olosuhteissa.

 3. Peltonen

  ZENITH CLASSIC NIS
  379,00 €
  Maksu erissä alkaen 18,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Klassikkosuksi, jolla on hiihtomaailman yksi parhaista hinta-laatusuhteista! Suksi tarjoaa paljon ominaisuuksia, joita on totuttu näkemään vasta kalliimmissa hintaluokissa.

 4. Peltonen

  ZENITH SKATING NIS
  379,00 €
  Maksu erissä alkaen 18,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Klassikkosuksi, jolla on hiihtomaailman yksi parhaista hinta-laatusuhteista! Suksi tarjoaa paljon ominaisuuksia joita on totuttu näkemään vasta kalliimmissa hintaluokissa.

 5. Peltonen

  METSÄ STEP
  249,00 €
  Maksu erissä alkaen 13,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Peltosen metsäsukset ovat puurunkoiset, pitopohjalla varustetut erikoissukset umpihankihiihtoon. Pituudet 210-270 cm. Leveys 7 cm.

Sukset monipuoliseen hiihtoharrastamiseen. Hiihtäminen on Suomen suosituimpia harrastusmuotoja eikä sen suosiolle ole näköpiirissä loppua. Hiihtämistä voi harrastaa monenlaisessa maastossa ja monenlaisilla välineillä. Tärkeintä on löytää itselle sopiva harrastusmuoto ja hankkia siihen mahdollisimman laadukkaat välineet ja varusteet. Partioaitan valikoimassa on suksia niin luisteluhiihtoon kuin umpihangessa hiihtoonkin. Jos et tykkää suksien voitelusta, kannattaa kokeilla Peltosen Nanogrip-pohjaisia suksia, jotka luistavat ja pitävät lähes kelillä kuin kelillä.

Tervetuloa myymälään kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään oikeiden suksien valinnassa.