Vierailu Suunnon pääkonttoriin

Vierailu Suunnon pääkonttoriin

27.9. pääsemme klubilaisten kanssa vierailemaan Suunnon pääkonttorilla ja tehtaalla. Suunnon toimipaikka on yhä Suomessa, ja suurin osa tuotteista suunnitellaan ja valmistetaan ylpeydellä käsin lippulaivatehtaassa Vantaalla. Lue lisää Suunnon sivuilla Suunnon mielenkiintoisesta historiasta.

Partioaitta ja Suunto tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden päästä tutustumaan Suunnon pääkonttoriin ja tehtaaseen. Suunnon henkilökunta esittelee miten urheilukellojen suunnittelu etenee ja mitä kaikkea suunnitteluprosessiin liittyy. Vierailuun kuuluu myös käynti tuotannon puolella, jossa urheilukelloja valmistetaan. Näet myös valmistajan katsauksen koko Suunnon laajaan valikoimaan eri aktiviteeteille.

Tapaamme Suunnon konttorin pääovella, josta aloitamme vierailun. Autolla saapuvat saavat auton parkkiin heti pääovien viereen.

Osallistujamäärä rajallinen: 20 osallistujaa per ilta.
Toinen vierailu järjestetään 20.9. klo 18-20.

Paikka: Suunnon pääkonttori, Valimotie 7, Vantaa (katso Google-kartta)
Aika: 27.9.2016 klo 18-20

Tervetuloa mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Kommentit