/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    black friday tarjous

    Black Friday on jälleen vihreämpi perjantai!

    Prosentit luonnolle, ei alennuksiin! Partioaitassa jokainen päivä on vihreä, mutta Black Friday on tavallistakin vihreämpi. Perjantaina korotamme alennusprosenttien sijaan Ympäristöbonusta ja lahjoitamme kaikista ostoksista 5 % ympäristön hyväksi – tavallisen klubiostoksia koskevan 1 %:n sijaan.

    Koko vuoden aikana kertynyt ympäristöbonus jaetaan vuosittain erilaisiin ympäristöä ja luonnossa liikkumista tukeviin hankkeisiin. Tänä vuonna kertyvällä summalla suojelemme vanhaa metsää, pelastamme Itämerta ja kannustamme koululaisia ulos oppimaan.

    Ympäristöbonuskohteet 2021

    Vaikuta vuoden 2022 Ympäristöbonuskohteisiin!

    Partioaitan Ympäristöbonuskohteet vuodelle 2022 valitaan tuttuun tapaan 365-klubilaisten äänestyksessä. Äänestys on auki 20.12.2012 saakka.

    Tutustu kohteisiin ja äänestä »

    Muut Vihreämpi Perjantai -tarjoukset


    Retkeilyvarusteiden huoltopiste

    Myymälöiden huoltopisteet ovat kaikkien käytössä ilmaiseksi. Tarjoamme vahaa, tarvittavat välineet ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme, ja henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään


    Retkeilyvarusteiden vuokrauspalvelu

    Partioaitan liikkeistä löytyy runsas valikoima telttoja, rinkkoja, lumikenkiä ja retkiruokailutarvikkeita vuokrattavaksi. Tarjoamme upean mahdollisuuden kokeilla retkeilyvälineitä luonnossa.


    Ilmainen retkeilijän tietopankki

    Partioaitta tarjoaa asiakkailleen valtavan määrän tietoa retkikohteista ja varusteista sekä antaa arvokkaita vinkkejä ulkoiluun. Tietopankkiin voi tutustua verkossa, mutta liikkeen myyjät ja opaskirjat ovat myös käytössä ympäri vuoden.


    Miksi Partioaitassa kaikki päivät, myös Black Friday, ovat vihreitä?

    1 % ympäristön hyväksi – joka päivä
    Maksamme 365-klubilaisten ostoksista 1 % ympäristön hyväksi. Kerrytä ympäristöbonusta vuoden aikana ja äänestä ympäristöbonuksen saajaksi omaa suosikkiasi.
    Lue lisää ympäristöbonuksesta »

    Osta vain tarpeeseen
    Autamme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. Pyrimme löytämään tuotteet, jotka täydentävät sinulla jo olevia tuotteita, sillä harvoin on tarvetta uusia ihan kaikkea. Meille on tärkeää olla luotettava ulkoilun asiantuntija, jolta saa vinkit sopivimman tuotteen löytämiseksi.
    Lue oppaitamme »

    Luotettavat laatumerkit
    Valikoimamme on täynnä kestäviä ja laadukkaita tuotteita tunnetuilta ja hyväksi havaituilta tuotemerkeiltä. Osa ikivihreistä tuotteistamme on ollut valikoimassamme jo kymmeniä vuosia. Kun ostat laatua, tiedät saavasi pitkäikäisen kumppanin. Se on ekoteko parhaimmillaan.
    Tutustu tuotemerkkeihin »

    Vihreämpi valinta -tuotteet
    Olemme jo vuosia rakentaneet Partioaitan valikoimaa toiminnallisuuden, vastuullisuuden ja ekologisuuden ehdoilla. Ekologisimmat tuotteet on merkitty Vihreämpi valinta -symbolilla, joka kertoo, että tuotteen valmistaja on tehnyt aktiivisia, ympäristöystävällisiä valintoja. Tuotteet on valmistettu esimerkiksi kierrätetystä tai luonnonmukaisesti tuotetusta materiaalista.
    Katso Vihreämpi valinta -tuotteet »

    Kierrätä retkeilyvaatteesi
    Voit tuoda vanhat retkeilyvaatteesi kierrätettäväksi myymälöihimme. Otamme vastaan tekstiilejä ja kenkiä. Meiltä tuotteet jatkavat I:CO:n kautta materiaalien kierrätettäväksi. Jokaisesta kierrätyskilosta lahjoitetaan rahaa erilaisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin.
    Lue I:CO:sta tarkemmin: ico-spirit.com »

    Vähemmän muovia
    Olemme sitoutuneet muovikassien vähentämiseen. Kannustamme, että asiakkaat tulisivat oman repun tai kassin kanssa myymäläämme. Se on kaikkein ekologisin vaihtoehto. Oma kestokassimme on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Sen kylkeen on painettu rakkausruno luonnolle muistuttamaan siitä, miksi vihreitä arkipäivän tekoja tarvitaan.

    Meidän Ulkona. Perillä. ajattelumme

    Rakas Luonto

    Toivottavasti voit hyvin. Olen pahoillani,
    että en ole aina kohdellut sinua niin kuin
    ansaitsisit. Olet aina antanut minulle
    kaikkesi pyytämättä mitään takaisin.
    Sinä jaksat kauneudellasi ihmetyttää minua
    yhä uudestaan, ei ole toista sinun kaltaista.
    Lupaan tästä lähtien huolehtia sinusta
    paremmin, että jaksaisit edelleen hymyillä
    ja ihmetyttää. Rakastan sinua ja haluan,
    että kukoistat vielä senkin jälkeen
    kun minua ei enää ole.

    Rakkaudella, Ihminen

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite