Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »
    black friday tarjous

    BLACK FRIDAY ON JÄLLEEN VIHREÄMPI PERJANTAI

    Vihreä on uusi musta: prosentit luonnolle, ei alennuksiin! Perjantaina 24.11. korotamme alennusprosenttien sijaan Ympäristöbonustamme ja lahjoitamme sen päivän kaikista ostoksista 5 % ympäristön suojeluun ja luonnossa liikkumisen tukemiseen. Vuoden muina päivinä 365-klubilaisten jokaisesta ostoksesta 1 % kerryttää Ympäristöbonusta.

    Vuoden 2023 aikana kerrytetty Ympäristöbonus jaetaan Ikäinstituutille, John Nurmisen Säätiölle, Plan International Suomelle, Päijänteen Luonnonperintösäätiölle ja SOS-Lapsikylälle. Kiitos, että saamme tehdä yhdessä hyvää

    5 % ostoksistasi ympäristön suojeluun ja luonnossa liikkumisen tukemiseen


    365-klubilaisten jokaisesta ostoksesta 1 % kerryttää Ympäristöbonusta, joka lahjoitetaan ympäristön suojeluun ja luonnossa liikkumisen tukemiseen vuosittain valituille kohteille. Vihreämpänä perjantaina 24.11. kaikkien asiakkaiden ostoksista 5 % kerryttää Ympäristöbonusta. 

    Lue lisää Ympäristöbonuksesta »

    Vuoden 2024 Ympäristöbonus-kohdeäänestys on käynnissä


    Mille kohteille Ympäristöbonusta kerätään vuonna 2024? 365-klubilaisena voit nyt vaikuttaa siihen, sillä vuoden 2024 Ympäristöbonuksen kohdeäänestys on käynnissä 10.12. asti. Kohdeäänestykseen voi osallistua kaikki 365-klubilaisemme.

    Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä »


    LUONNON PUOLELLA. 365 PÄIVÄÄ VUODESSA

    Meitä motivoi luonnon hyvinvointi. Siksi me Partioaitassa teemme joka päivä valintoja luonnon puolesta: tarjoamme tarkoin kriteerein valittuja Vihreämpi valinta -tuotteita, vuokraamme, huollamme ja kierrätämme vaatteita ja varusteita, pienennämme omia päästöjämme ja lahjoitamme rahallista Ympäristöbonusta luonnon ja siitä nauttivien ihmisten hyvinvointiin. Lue lisää »

    Partioaitta Second hand


    Autamme löytämään vaatteillesi ja varusteillesi uuden omistajan. Palvelulla pyrimme pidentämään tuotteiden käyttöikää sekä kannustamaan vastuullisempiin valintoihin. Tutustu, miten voit kierrättää hyväkuntoiset mutta sinulle tarpeettomat retkeilyvaatteesi ja -varusteesi ulkoilijalta toiselle kauttamme!

    Tutustu Second Hand -palveluun »

    Myymälöiden tuotehoitopisteet


    Jokaisessa myymälässämme on tuotehoitopiste, jossa 365-klubilaiset voivat vahata kengät ja G-1000-vaatteet veloituksetta. Tarjoamme vahaa sekä tarvittavat välineet, ja henkilökuntamme neuvoo tarvittaessa mielellään. Kaikki asiakkaamme voivat jättää G-1000-vaatteet meille vahattavaksi. Takin vahaus maksaa 35 euroa ja housujen 20 euroa.

    Lue lisää tuotehoitopisteistä »

    Retkeilyvarusteiden vuokrauspalvelu


    Meiltä löytyy runsas valikoima mm. telttoja, rinkkoja, lumikenkiä ja retkiruokailutarvikkeita vuokrattavaksi. Vuokrauspalvelumme avulla tarjoamme mahdollisuuden kokeilla retkeilyvälineitä käytännössä ennen oman hankintaa sekä kaikille kokea tiettyjä välineitä vaativia luontoelämyksiä! Aina kun ei tarvitse itse omistaa.

    Tutustu vuokrauspalveluumme »

    Ilmainen retkeilijän tietopankki


    Tarjoamme valtavan määrän tietoa retkeilystä ja erilaisista varusteista sekä niiden valinnasta ja annamme arvokkaita vinkkejä monenlaiseen ulkoiluun. Tietopankkiin pääset tutustumaan omassa rauhassa verkossa, mutta sen lisäksi myyjämme auttavat sinua mielellään myymälöissämme ympäri Suomen. Lisäksi panostamme tuoteteksteihin, jotta löytäisit myös verkosta juuri oikeanlaisen tuotteen.

    Tutustu oppaisiin »


    VIHREÄMPI VALINTA -MERKKI AUTTAA LÖYTÄMÄÄN VASTUULLISEMMAT VAIHTOEHDOT

    Vihreämpi valinta -merkki auttaa sinua löytämään valikoimastamme kestävämmin tuotetut tuotteet. Se on myös meidän työkalumme, jonka avulla voimme arvioida valikoimamme tuotteita. Mikään tuote ei voi olla sataprosenttisen kestävästi tuotettu, mutta Vihreämpi valinta -merkin avulla löydät vastuullisemmat vaihtoehdot. Tutustu videolla tiukkaan arviointiprosessiimme, jonka jokainen Vihreämpi valinta -tuote käy läpi!

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite