Viikonloppuvaellus Repovedellä

Viikonloppuvaellus Repovedellä

29.-30.10. Repoveden kansallispuistossa. Repovesi on yksi Suomen hienoimmista kansallispuistoista. Kaksipäiväisellä retkellä käymme läpi vaelluksen alkeita ja kertaamme erilaisia retkeilytaitoja. Matkaa vaelluksella kertyy noin 30 kilometriä. Nukumme retkellä yhden yön teltoissa.

Reissu on osittain jatkoa retkeilyn alkeet –kurssille. Tälle kurssille osallistuminen ei kuitenkaan vaadi retkeilyn alkeet –kurssin käymistä.

Retken/kurssin hinta on 95 euroa / henkilö ja sisältää opastuksen ja tarjoiluja.

Osallistujamäärä rajallinen: 30 osallistujaa.

Lähtö 29.10. klo 11:00 Lapinsalmen parkkipaikan opastaululta. Paluu samaan paikkaan 30.10. klo 16 mennessä.

Matkan pituus noin 25-30 kilometriä. Maasto sisältää paljon nousuja ja laskuja, mutta sopii hyvin aloittelijoille.

Tarkempi retkiohjelma selviää myöhemmin kuten varustelista, mutta jokaisella osallistujalla tulee olla oma teltta, makuupussi ja -alusta sekä perusasiat kuten ruokailuvälineet. Jos et omista omaa telttaa, voi telttakavereita ja ryhmiä kysellä 365 Klubin keskusteluryhmässä Facebookissa. Samoin yhteiskyytejä voi sopia keskusteluryhmässä.

Vaelluksen vetää eräopas Teemu Suominen. Teemu on vetänyt klubilaisille jo pari retkeilyn alkeet -kurssia sekä yhden vaelluksen Kebnekaiselle ja saanut loistavaa palautetta. Tässä joitakin palautteita kevään retkeilyn alkeet -kursseilta:

"Vetäjä osasi hyvin huomioida koko ryhmää ja kertoi kaiken erittäin mielenkiintoisesti ja sopivasti huumorillakin höystettynä. Hänessä olisi ainesta myös stad up koomikoksi."

"Asiantuntevaa opastusta ja mukavaa tarinankerrontaa Teemun puolesta."

"Kiitos "matalasta kynnyksestä" lähteä mukaan =) Retkestä jäi hyvä fiilis ja on helpompi lähteä seuraavalle retkelle! Kiitos Teemulle =)"

"Mainio kokonaisuus, sopivasti kaikkea. Ja kiitokset hyvästä kahvista! ;)"

"Vetäjä oli todella kiva ja asiantunteva. Hän osasdi kertoa tylsistä käytännön asioistakin elävästi ja kiinnostavasti.Retkestä jäi inspiroitunut olo."

"Mainio päivä, suurkiitos Teemulle! Otit hyvin huomioon erilaiset tarpeet ja pidit porukan mainiosti kasassa sekä pyrit täyttämään kaikkien osallistujien tarpeet - lapsesta aikuiseen. Huipputyyppi!"

Teemu kirjoittaa myös Partioaitan blogiin.

Tervetuloa mukaan!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tapahtumista, tuotetarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Liity mukaan ilmaiseen 365 Klubiin, niin pääset osallistumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin tapahtumiimme!

Jos olet jo Klubin jäsen, ole hyvä ja kirjaudu sisään sivuillemme (sivun ylälaidassa linkki ”Liity 365 Klubiin / Kirjaudu), jolloin pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. Jos et siltikään näe ilmoittautumismahdollisuutta, ole hyvä ja päivitä sivu uudelleen.

Liity Partioaitta 365 Klubiin

Klubilaisten viikonloppuvaellus Repovedelle Teemu Suomisen johdolla

Vaelluksen vetäjä Teemu Suominen

Kommentit