Yhteistyö Partioaitan kanssa

Jos olet lähdössä mielenkiintoiselle reissulle, haluat blogiyhteistyötä tai sinulla on muu hyvä yhteistyöehdotus, kuulemme sen mielellämme. Olemme kiinnostuneita tukemaan erilaisia projekteja ja tekemään yhteistyötä niin, että kumpikin osapuoli hyötyy.

Saamme paljon yhteistyöehdotuksia ja yhteydenottoja, joten mitä tarkemmin esität asiasi meille, sitä paremmin pystymme vastaamaan sinulle ja sitä todennäköisemmin yhteistyö voidaan aloittaa. Myös mitä aikaisemmin ennen projektin alkua tai reissulle lähtöäsi otat meihin yhteyttä, sitä paremmin pystymme valmistautumaan ja auttamaan.

Vähintään nämä tiedot on hyvä olla viestissä:

Mitä yhteistyötä haluat?
Kerro projektistasi, seikkailustasi, aikataulusta, osallistujista, paikasta ym. Kerro myös hieman taustastasi ja mahdollisista aiemmista projekteista.

Mitä me hyödymme yhteistyöstä?
Kerro ehdotuksesi ja suunnitelmasi, miten Partioaitta hyötyy yhteistyöstä. Mitä paremmin pystyt osoittamaan myös Partioaitan hyötyvän projektistasi, sitä varmemmin olemme sitä tukemassa.

Näkyvyys?
Missä ja miten projektisi näkyy? Sanomalehdet, blogi, sosiaalinen media, videokanava jne, missä Partioaitta saa näkyvyyttä yhteistyön tiimoilta? Blogin kävijämäärätiedot ja mahdolliset demografiset tiedot lukijoista ovat tervetulleita.

Kuinka voimme auttaa?
Jos olet pyytämässä varustesponsorointia, lähetä mahdollisimman tarkka lista mitä tuotteita tai minkälaisia tuotteita haluat meiltä. Pelkkä "varustesponsorointi" yleisesti ei johda usein mihinkään.

Lähetä hakemuksesi partioaitta@partioaitta.fi ja otsikoi se Yhteistyöehdotus.

Tuki partiolaisille

Partioaitalle partiotoiminta on edelleen erittäin tärkeä asia. Myönnämme 10 % alennuksen kaikista tuotteista partiolaisille. Myymälässä saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttia, ja verkkokaupassa saat alennuksen rekisteröitymällä verkkokauppaamme. Rekisteröinnin yhteydessä kysytään jäsennumeroasi.

Tuki Suomen Ladun jäsenille

Suomen Latu on samalla tärkeällä asialla kuin Partioaittakin, innostamassa ja mahdollistamassa ihmisiä ulkoilemaan. Myönnämme 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista Suomen Ladun jäsenille. Myymälässä saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttia, ja verkkokaupassa saat alennuksen rekisteröitymällä verkkokauppaamme. Rekisteröinnin yhteydessä kysytään jäsennumeroasi.

Partioaitan käynnissä olevat yhteistyöt

Pata Degerman

Pata Degerman explorer ja Partioaitta yhteistyössä

Löytöretkeilijä Patrick "Pata" Degerman on valloittanut vuoria, käynyt paikoissa joissa kukaan ei aiemmin ole käynyt, seikkaillut aavikoilla ja sademetsissä. Hän on seikkailun todellinen ammattilainen ja asiantuntija, jolta löytyy vinkki ja neuvo tilanteeseen kuin tilanteeseen. Partioaitta ja Pata jatkavat 2015 alkanutta yhteistyötään myös 2016 ja innolla odoamme uusia yhteisiä seikkailuja. Lue tarkemmin yhteistyöstä Patan kanssa.

Teemu Suominen

Teemu Suominen ja Partioaitta yhteistyössä

Mm. Soberismia-blogistaan ja -kirjastaan tuttu entinen alkoholisti Teemu Suominen on nykyään ammattiulkoilija, joka suorittaa niin kutsuttua Seven Summits -haastetta, eli tavoittelee jokaisen mantereen korkeinta huippua vuoteen 2024 mennessä. Vuoristoreissujen ohessa Suominen opiskelee eräoppaaksi, seikkailee pitkin pohjolan luontoa ja kirjoittaa matkoistaan blogia mm. Partioaitan sivuille. Teemun avulla järjestämme mielenkiintoisia kanta-asiakasiltoja ja innostavia retkiä.

Facebook
Instagram
Soberismia-blogi
Luontoilmiö-blogi

Eeva Mäkinen

Valokuvaaja Eeva Mäkinen ja Partioaitta yhteistyössä

Eeva Mäkinen on eräoppaaksi opiskeleva valokuvaaja. Yli 60 maassa vierailun jälkeen on aika keskittyä kotimaan kauneuteen ja koluta erämaan polkuja välillä yksin ja välillä kurssikavereiden tai muiden valokuvaajien kanssa. Eevan matkaa voi seurata osoitteessa www.eevamakinen.com ja Partioaitan Instagramissa.

Blogi
Facebook
Instagram

Irene Taurinen

Irene Taurinen Santiago de Compostela vaellus

Irene Taurinen on innostunut pitkistä vaelluksista. Kesän 2015 Santiago de Compostelan vaelluksesta hän bloggasi ahkerasti Partioaitan blogiin, ja kesällä 2016 hän lähtee uutta intoa puhkuen uuteen vaellukseen, josta voit myös lukea blogissamme. Irene bloggaa myös pitkin vuotta valmistautumisestaan vaellukselle. Irene on spontaani ja uusista jutuista innostuva nainen, joka uskoo omiin voimiinsa, kykyihininsä ja nauttii itseni haastamisesta.

Lue Vaeltamisen sietämätön keveys -blogia.

Jani Heinonen

Jani Heinonen

Liikunnanohjaaja ja oman elämänsä seikkailija Jani Heinonen kaipaa vaihtelua perinteiseen vaellukseen ja lähtee kokeilemaan siipiään retkipyörän selässä. Jani suuntaa pohjoiseen Ruotsiin, Kiirunan kaupunkiin josta hän pyöräilee Lofoottien läpi. Matkan varrella tutustutaan paikalliseen elämänmenoon, nautitaan ulkoilmaelämästä ja etsitään pohjoisen Euroopan kauneimpia retkikohteita. Jani on Partioaitan Itiksen myymälässä myyjänä.

Silja Minkkinen

Polkupyöräseikkailija Silja Minkkinen

Silja Minkkinen, 22-vuotias videokuvaaja, editoija sekä elokuvaleikkauksen opiskelija, mutta ennen kaikkea seikkailija. Tänä kesänä Silja pyöräilee Kööpenhaminasta Barcelonaan, yli 2500 kilometrin pituisen matkan. Silja ei ole koskaan pyöräillyt yli 50 kilometrin pituista matkaa, ja nyt hän aikoo haastaa itsensä täysin uudella tavalla. Silja kuvaa itsensä ylittämisestä, yksin matkustamisesta ja budjettimatkailusta dokumentin. Tavoitteena Siljalla on testata itseään ja puhua kaikki ajatuksensa kameralle päiväkirjan kirjoittamisen sijaan. Hän haluaa myös kokeilla, miltä tuntuu matkustaa täysin omien voimiensa varassa ja olla kesken omien ajatustensa kanssa. Keskiviikkona 8.6. alkaa Siljan tähän astisen elämän haastavin matka, jota voi seurata Partioaitan blogista sekä instagramista @siljaminkkis, hashtagin #siljagoescycling alta.

Lue Siljan matkakertomusta blogistamme.
Siljan Instagram

Juho Paaso ja Marko Uusitalo

Itämeren melojat

Innokkaat melojat Juho Paaso ja Marko Uusitalo kiertävät Suomen rannikon meloen viidessä viikossa kesällä 2016. Partioaitta on mukana tukemassa seikkailua ja sitä voi seurata Partioaitan blogissa ja sosiaalisessa mediassa. Juholla ja Markolla on mukana SIGG DROPP -pulloja, joita he jakavat "Itämeren hyvinvoinnin lähettiläille". Juho ja Marko ovat pitäneet useita melonta-aiheisia iltoja asiakkaillemme Hämeenlinnan myymälässä.

Lue matkakertomusta blogistamme
Juho Paason blogi
Marko Uusitalon blogi
Facebook-ryhmä

Frida Pelin

Frida Pelin vaeltaa Islannissa Laugavegur-reitin ja Partioaitta mukana tukemassa

Frida Pelin on luokanopettaja joka myös nauttii seikkailuista vapaa-ajallaan. Talvisin sukset vievät hiihtomatkoille, ja viimeiset hiihtovaellukset ovat suuntautuneet jäätiköille Islantiin sekä Huippuvuorille. Seuraavana ohjelmassa on kesävaellus heinäkuussa 2016 ja määränpäänä Laugavegur-vaellusreitti Islannissa. Viikon vaellus on vain pieni osa isoa kokonaisuutta, johon kuuluu reissun suunnittelua, valmistautumista, sekä reissun jälkeistä varustearvostelua. Frida harrastaa vaellusta, melontaa, purjehdusta, laskettelua ja hiihtovaellusta. Voit lukea Fridan seikkailuista ja tuotetesteistä blogissamme.

Blogi
Instagram
Facebook

Stressfreezone

Stressfreezone ja Partioaitta yhteistyössä

Stressfreezone kertoo kahden suomalaistytön seikkailuista Väli-Amerikassa. Aikaa on puoli vuotta, ja suunnitelmat vaihtelevat lähes päivittäin. Tai sitten niitä ei ole. He tietävät kuitenkin suurin piirtein, mitä tältä reissulta haluavat. Oppia surffaamaan. Olla luonnossa. Nauttia auringosta enemmän kuin kaksi tuntia päivässä. Nauttia pitkistä aamupaloista, kun mihinkään ei ole kiire. Oppia espanjaa. Nauttia siitä vapaudesta, mikä matkustaessa on, kun on kaikki aika maailmassa tehdä juuri sitä, mitä itse haluat.

Lue Partioaitan blogia
Blogi

Akseli Toikka

Akseli Toikka blogikirjoitukset Huippuvuorilta

Oma henkilökuntamme reissaa hyvin paljon niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yrjönkadun myyjä Akseli Toikka matkaa Huippuvuorille kevääksi 2016 ja tulee kirjoittamaan blogiimme mm. laskuhommista, hiihtovaelluksista ja  jäätikkötouhuista. Akseli on aiemminkin kirjoittanut blogiimme laskureissultaan Japanista.

Lue blogia

Heidi Siira

Heidi Siira Talviretkeilyn ABC

Happifaktori-blogia kirjoittava ja kuvaava Heidi Siira kutsuu itseään ulkoilmaintoilijaksi. Pyöräretki tai patikka, takametsä ja tunturi, hikipisaroita hiihdosta, vaelluksesta vapaalaskuun ja maantieltä metsään. Kulkuvälinettä tai määränpäätä tärkeämpää Heidille on tekemisestä nauttiminen ja ulkona oleminen. Seuraa talven 2016 ulkoilmaintoilua Ylläksen maisemista blogeista.

Lue Partioaitan blogia

Happifaktori-blogi