Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Ulkona.Perillä.

    PARTIOAITTA - ULKONA. PERILLÄ.

    Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. 21:sta myymälästämme ympäri Suomen sekä verkkokaupastamme löydät kaikki laadukkaimmat varusteet ja vaatteet ulkona liikkumiseen. Osaavilta myyjiltämme saat lisäksi innostuneen ja asiantuntevan palvelun.


    TOIMINTA-AJATUKSEMME

    Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona. Olet perillä.


    Kuluttajat arvostivat Partioaitan jo viidettä kertaa toimialansa vastuullisimmaksi brändiksi.

    Kuluttajat arvostivat Partioaitan jo kahdeksatta kertaa toimialansa arvostetuimmaksi brändiksi.


    PARTIOAITTA JA YMPÄRISTÖ

    Me Partioaittalaiset rakastamme ulkoilua ja viihdymme luonnossa. Meille onkin siksi itsestään selvää, että roolimme on tehdä töitä kestävän kehityksen eteen. Rakastamme elämää, luontoa ja toisia ihmisiä, mikä on erinomainen syy toimia kestävän kehityksen hyväksi. Haluamme olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta tuleville sukupolville ja pitää hyvää huolta ympäristöstämme.

    Lue tarkemmin kestävästä kehityksestä Partioaitassa.


    AVAINSANAT


    Palvelu
    - Henkilökohtainen palvelu sitoutuneelta ja motivoituneelta tiimiltä.

    Partioaitta tunnetaan hyvästä palvelusta ja asiakkaana olet aina oikeutettu saamaan parhaimman mahdollisen henkilökohtaisen palvelun meiltä.


    Osaaminen
    - Olemme perillä, meiltä saa parhaat neuvot ja tietoa välineistä ja ulkoilusta.

    Partioaitassa rakastamme ulkoilua ja jaamme tietojamme ja kokemuksiamme kanssasi. Otamme kiitollisuudella vastaan myös asiakkailtamme neuvoja ja vinkkejä.


    Laatu
    - Vain paras on meille tarpeeksi hyvä.

    Tavoitteenamme on ylläpitää korkeata tasoa kaikessa tekemisessämme ja asiakkaana sinä voit luottaa valikoimamme laatutasoon. Tuotteiden tulee olla pitkäkestoisia.


    Valikoima
    - Laaja/täydellinen valikoima ulkoiluun ja matkailuun.

    Valikoimamme on laaja ja sisältää kaiken mitä tarvitset aktiivista ulkoilua varten. Vain merkkituotteet, jotka läpäisevät Partioaitan kriteerejä kuuluvat valikoimaamme. Partioaitta hakee jatkuvasti uusia tuotemerkkejä ja valikoima kehittyy vuodesta toiseen. Jos kaipaat jotain valikoimaamme autamme mielellämme tilaamalla tuotteen.


    Luonto
    - Kunnioitus ja vastuu luonnostamme.

    Partioaitassa rakastamme ja huolehdimme luonnostamme ja tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää ympäristövastuumme.


    365 KLUBI JA 365-LEHTI


    Ulkona. Perillä. 365 päivää vuodessa.


    365 Klubi on aktiivinen yhteisö kaikille suomalaisille ulkoilijoille. Se tarjoaa jokaiselle jotakin, olit sitten lähimetsän 'tutkimusmatkailija' tai kokeneempi seikkailija. Jäsenenä pääset mukaan mielenkiintoisiin tapahtumiin kuten klubi-iltoihin ja saat ulkoilmaihmisten elämäntapalehden kotiisi postitettuna kolme kertaa vuodessa - veloituksetta. Tervetuloa tutustumaan 365 Klubiin, teemme yhdessä myös hyvää tässä erilaisessa yhteisössä!


    365-lehti sisältää ammattilaisten tuottaman toimituksellisen osion lisäksi laajan katsauksen tuotevalikoimaamme. 365:n artikkelit käsittelevät ulkoilua, elämyksiä ja luontoa. Lisäksi lehti tarjoaa osaavien retkeilijöiden ja erikoiskaupan ammattilaisten antamia hyviä vinkkejä muun muassa vaatteiden valintaan, jalkineiden hoitoon ja ulkoiluvarusteiden hankintaan.


    Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Liittymällä 365 Klubiin saat lehden itsellesi suoraan kotiin postitettuna veloituksetta.    JUUREMME OVAT SYVÄLLÄ SUOMALAISESSA ULKOILUSSA

    Olemme auttaneet suomalaisia valitsemaan laadukkaita ulkoiluvälineitä jo vuodesta 1928. Olemme perillä parhaista tuotevalikoimista ja siitä, mitä sinä ulkona harrastat. Arjen polttavan stressin ja kiireen keskellä avaamme yhdessä oven ulos luontoon, missä voimme nauttia, olemme perillä.

    Partioaitan asiakkaita, henkilökuntaa ja omistajia yhdistää työn ja harrastuksien kautta syntynyt rakkaus luontoa ja siellä liikkumista kohtaan. Tämä yhdistelmä on myös viime kädessä tuonut sen ammattitaidon, jolla me Partioaitassa haluamme sinua palvella.

    Yli 80 vuoden ajan Partioaitan omistivat partiolaiset. Vuodesta 2011 omistajana on ollut Fenix Outdoor AB, joka omistaa Naturkompaniet-kauppaketjun Ruotsissa sekä tunnettuja outdoor-tuotemerkkejä. Vuodesta 2014 alkaen omistajana on Frilufts Retail Europe AB, josta omistaa 60 % Fenix Outdoor International AG.

    Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona.

    Partioaitta on keskittynyt ulkoilu-, retkeily- ja partiovälineiden vähittäismyyntiin. Laaja ja laadukas tuotevalikoima tukee pyrkimystämme kestävään kehitykseen ja ulkoilun kautta saavutettavaan hyvinvointiin.

    Partioaitan myymälöitä on 21 ja ne toimivat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Lempäälässä, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Saariselällä sekä 2018 alkaen Lappeenrannassa ja Rovaniemellä. Uusin myymälä avattiin Tapiolaan marraskuussa 2021.

    Vakituisen ja osa-aikaisen henkilökunnan määrä vaihtelee sesonkien mukaan, mutta on jatkuvasti yli 150 henkeä. Ulkoiluhenkisen henkilökuntamme joukkoon mahtuu partiolaisten ja retkeilijöiden lisäksi niin valokuvaajaa, pyöräilijöitä, kiipeilijöitä ja telemarkkaajia, kuin metsästyksen ja kalastuksen harrastajia.

    Harrastuksien moninaisuus antaa syvyyttä ja näkökulmaa auttamaan kaikkia löytämään elämyksen luonnossa liikkumisesta.


    YHTEYSTIEDOT

    Partioaitta Oy 
    Y-tunnus: 0201830-0 
    Sähköposti: partioaitta@partioaitta.fi 
    Puhelin: 0207 760 600 (Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min)
    Posti- ja käyntiosoite: Nuijamiestentie 5 C, 00400 Helsinki

    Partioaitta på Svenska:
    - Information om Partioaitta
    - Samarbete och sponsorering
    - Vårt magasin 365
    - Evenemang
    - Hållbar utveckling

    Partioaitta Wikipediassa 
    Partioaitta Partiowikissä 
    Partioaitta Facebookissa 
    Partioaitta Twitterissä 
    Partioaitta Youtube-kanava 
    Partioaitta Instagramissa 
    Partioaitta Pinterestissä
    Partioaitta LinkedInissä

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite