Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    HÅLLBAR UTVECKLING I PARTIOAITTA

    Vi på Partioaitta älskar friluftsliv och vi trivs ute i naturen. Det är därmed en självklarhet för oss att vår roll är att arbeta för en hållbar utveckling. Vi älskar livet, naturen och andra människor, vilket ju är en utmärkt anledning till att verka för en hållbar utveckling. Vi vill vara med och skapa en bättre framtid för kommande generationer. The Fenix Way

    Vi vet att du som kund har höga krav och vi vill svara mot dessa krav genom att ställa höga krav på oss själva. Hör av dig till oss, om du vill vara med och utveckla vår verksamhet i det avseendet. Lita på oss!

    Vi är med och understöder Baltic Sea Action Groups arbete för Östersjön genom att ordna populära auktioner på Partioaittas Facebook-sida. Stort tack till alla som deltog i auktionen!

    År 2015 satsar Partioaitta på företagsansvar och framför allt på att skydda Östersjön. Partioaitta inleder samarbete med DROPP och för härigenom deltagandet närmare varje kund. DROPP är ett samhälleligt företag som erbjuder ett enkelt och konkret sätt att delta i skyddet av Östersjön. I och med samarbetet börjar Partioaitta sälja en Östersjö-dryckesflaska designad av DROPP. Flaskan har tillverkats av det schweiziska företaget SIGG som har gjort flaskklassiker ända sedan 1908 och illustrationen är gjord av Robin Falck. För varje såld DROPP-dryckesflaska skänker vi fem euro till BSAG:s arbete till förmån för Östersjön – med tyngdpunkt i att minska eutrofieringen och återvinna näringsämnen.


    Information om Partioaitta | Samarbete och sponsorering | Vårt magasin 365 | Evenemang | Hållbar utveckling

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite