/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    OSPREY-PAKKAUSTARVIKKEET - Osta 4, maksa 3 »

    Partioaittas outdoor-magasin 365

     


    Partioaittas tidning 365 är ett outdoor-magasin som ges ut av Partioaitta och skickas kostnadsfritt hem till våra klubbmedlemmar. För att få tidningen måste man registrera sig och beställa tidningen (blanketten nedan). Magasinet utkommer i Finland tyvärr endast på finska. Artiklarna i tidningen handlar om friluftsliv, vandring, upplevelser och natur. Tidningen utkommer tre gånger per år, en gång tidigt på våren, en gång på sommaren och en gång på hösten.

    Utöver den redaktionella, professionellt producerade delen innehåller tidningen en bred översikt över vårt sortiment. Tidningen 365 innehåller även bra tips av kunniga vandrare och specialaffärens experter på bl.a. klädval, skovård och utrustning för friluftsliv.

    Du kan beställa tidningen som är på finska hem till dig utan prenumerationsavgift eller expeditionskostnader. Du får tidningen gratis!
    Du kan ändra dina adressuppgifter eller välja att avsluta prenumerationen på dina egna kontosidor.

    Om du vill läsa äldre 365 tidningar hittar du dem här.

    En grön tidning

    Partioaitta försöker göra 365-tidningen så grönt som möjligt, så att vi påverkar miljön så lite som möjligt. Pappret till tidningen kommer från svenska SCA, som är Europas största privata skogsägare och som har höga klimatmål. Träråmaterialet som används för att tillverka Partioaittas 365-tidning är FSC-certifierat. Det papper vi använder, SCAs Grapho Invent, är ett av de mest miljövänliga papper på marknaden.

    För att trycka tidningen valde vi estniska Kroonpres, där även flera andra finländska kvalitetsmagasin produceras. Det som var ett viktigt kriteria för Partioaitta var att Kroonpres gör mycket gott för miljön, och t.ex. endast använder elektricitet från förnybara källor, och återvinner värmen som genereras i produktionsprocessen. 

    Information om Partioaitta | Samarbete och sponsorering | Vårt magasin 365 | Evenemang | Hållbar utveckling

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite