/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Tiedote 16.10.2018

    9600 takkia asunnottomille Partioaitan keräyksellä

    Partioaitan takkikeräys sai tuhannet suomalaiset lahjoittamaan käytetyn talvitakkinsa asunnottomalle. Partioaitan järjestämä keräys järjestettiin toistamiseen.

    Suomessa on tuhansia asunnottomia. Joskus pienikin syy voi suistaa elämän raiteiltaan. Ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut Partioaitta järjesti toistamiseen takkikeräyksen, jonka lahjoitukset jaetaan eteenpäin tuhansille asunnottomille Asunnottomien yönä 17.10. Asunnottomien yö kuuluu YK:n kansainväliseen köyhyyden poistamisen päivään, jota vietetään vuosittain lokakuussa. Päivän tarkoituksena on muistuttaa tarvittavista toimista köyhyyden poistamiseksi. Asunnottomien yötä on vietetty vuodesta 2002.

    ”Me partioaittalaiset uskoimme siihen, että yhdessä meillä on mahdollisuus auttaa ja laittaa hyvä kiertämään. Meille oli tärkeää tarjota ihmisille konkreettinen tapa auttaa. Takkikeräys selvästi kosketti, sillä takkeja ja lämpimiä asusteita tuotiin valtavat määrät”, kertoo Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth.

    Asunnottomien yön takkikeräys ylitti odotukset

    Partioaitan ja Vailla vakinaista asuntoa ry:n yhteistyö alkoi vuonna 2017. Vuosi sitten ensimmäisessä takkikeräyksessä jaettiin yhteensä 1150 takkia Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Nyt käytettyjä, hyväkuntoisia takkeja kertyi yhteensä noin 9600 ja niitä jaetaan yli 20 paikkakunnalla. Lisäksi jaetaan yli 10 000 lämmintä asustetta kuten pipoja, hanskoja, villasukkia ja paitoja. Takkeja kerättiin syyskuussa kahden viikon ajan niin Partioaitan myymälöissä kuin postitse.

    ”Tämän vuoden keräys ylitti kaikki odotukset. Saimme takkeja niin paljon, että Asunnottomien yön tapahtumien lisäksi pystyimme jakamaan takkeja ja vaatteita moniin muihinkin kohteisiin. Kaikissa näissä kohteissa on suuri tarve lämpimille talvivaatteille”, Ehrnrooth sanoo.

    Talvivaatteita on toimitettu esimerkiksi päiväkeskuksiin, diakoniatoimistoihin ja päihdetyöhön ympäri Suomen.  

    Lisätietoja:

    Nina Ehrnrooth, toimitusjohtaja, nina.ehrnrooth@partioaitta.fi, +358 40 5800 374

    Partioaitta

    Partioaitta on Suomessa toimiva ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut yritys. Suomen 17 myymälää ja verkkokauppa sekä niiden osaava henkilökunta tarjoavat laadukkaita tuotteita alan johtavilta brändeiltä. Partioaitta noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä, yrityksen arvioihin – Laatu, Luonto, Palvelu, Osaaminen ja Valikoima – perustuvia periaatteita ja on sitoutunut YK:n Global Compactin periaatteisiin. Partioaitta on osa ruotsalaista Frilufts Retail Europe AB -yhtiötä.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite