Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Arvostetut ulkoilualan ISPO Awards -voittajat

        15.2.2017

        ISPO-messuilla jaettavat arvostetut ja himoitut ISPO Awards -palkinnot ovat taas jaettu! ISPO Award on yksi arvostetuimmista palkinnoista ulkoilualalla. Tuotemerkit kilpailevat ja kamppailevat saadakseen palkinnon ja maininnan itselleen. ISPO on Saksassa järjestettävä ulkoilu- ja urheilualan messu, jonne kokoontuvat kaikki alan tärkeimmät toimijat.

        Moni Partioaitassa myytävistä tuotemerkeistä voitti palkinnon eri sarjoissa. Tässä yhteenvetona tärkeimmät poiminnat Awardseista.

        Tierran Deterra-takki voitti ISPO Award Eco Achievement Apparel -palkinnon

        Tierra halusi valmistaa erittäin teknisen takin ilman fossiilisia materiaaleja kuten muovia. Tuloksena syntyi Deterra Hood Anorak, jossa on lämmittävä eriste. Deterra-takki on valmistettu täysin luonnonmateriaaleista kuten pavuista, pähkinöistä ja villasta. Esimerkiksi päällimateriaali on valmistettu risiinipavusta nylonin sijasta, napit on valmistettu puusta ja lanka puuvillasta.

        Ehkä suurin haaste oli kiristysremmien stopperit. Useimmiten ne ovat valmistettu muovista, mutta Tierra kehitti solmulla toimivan ratkaisu, jolloin vältettiin muovin käyttö pienessä, mutta erittäin tärkeässä osassa takkia. Deterra-takki symbolisoi uutta aikakautta, jolloin erittäin tekniset vaatteet on mahdollista valmistaa täysin luonnonperäisistä materiaaleista. Koska takki on valmistettu vain luonnonperäisistä materiaaleista, on se hieman painavampi kuin perinteiset tekniset takit. Seuraava kehitysaskel täysin luonnonperäisistä materiaaleista valmistetuista teknisistä vaatteista lieneekin painon tiputtaminen.

        Deterra Hood Anorakin lisäksi Tierra valmistaa kokonaisen Deterra-sarjan sisältäen mm. paidan, joka on valmistettu samasta materiaalista.

        Deterra-takki on tulossa ensi talvena!

        Tierra on Partioaitan oma tuotemerkki. Tutustu Tierran laadukkaaseen valikoimaan.

        Lue tarkemmin Tierran sivuilta.

        Lue uutinen ISPO:n sivuilta.

        Fjällrävenin Keb Expedition Down Jacket voitti Outdoor Gold Award -palkinnon kategoriassa Down Layer

        Fjällrävenin Keb-sarja on ollut jo vuosia erittäin suosittu vaeltajien keskuudessa. Toiminnalliset housut ja takit ovat suunniteltu vaativaan käyttöön. Syksyksi 2017 Fjällräven tuo uuden untuvatakin Keb Expedition Down Jacket, joka on ympäristöystävällinen ja jossa on käytetty Fjällrävenin eettistä untuvaa.

        Tutustu Fjällrävenin valikoimaan.

        Lue uutinen ISPO:n sivuilta.

        Primuksen Primetech Stove Set voitti Outdoor Gold Award -palkinnon kategoriassa Cooking

        Primuksen PrimeTech -kattilat ovat erittäin laadukkaita ja kevyitä, jotka ovat saaneet jo oman vakaan käyttäjäkuntansa. Primus tuo nyt uuden PrimeTech keitin- ja kattilasarjan, joka sisältää tuulisuojan, kattilan jossa Primuksen lämmönjakajaritilä pohjassa ja reguloitu venttiili joka vähentää polttoaineen kulutusta.

        Tutustu Primuksen valikoimaan.

        Lue uutinen ISPO:n sivuilta.

        Devold voitti kaksi palkintoa

        Tinden Spacer Jacket voitti Outdoor Gold Winner -palkinnon kategoriassa Hybrid Mid Layer

        Perinteinen norjalainen Devold on ollut ikisuosikki myös Partioaitassa vuosien ja vuosikymmenien ajan. Norjalainen villapaita usein yhdistetäänkin nimenomaan heihin. Devold ei kuitenkaan ole jämähtänyt menneisyyteen ja perinteisiin vaan ylläpitää jatkuvaa tuotekehitystä entistä parempien ja ympäristöystävällisimpien vaatteiden valmistukseen.

        Devoldin ensi syksyn mallistossa oleva Tinden Space Jacket voitti ISPOssa ulkoilualan Gold Award -palkinnon. Niin kutsuttuun hybridi-välikerros-kategoriaan sisältyvä paita on erittäin kevyt ja hyvin eristävä paita käytettäväksi välikerroksena. Spacer-kangas on valmistettu villasta, mutta mikä tekee siitä erityisen on pienet ilmataskut, jotka parantavat entisestään villan hyvää eristävyyttä ja lämmönsäätelyä ja lämmittävyyttä myös kosteana.

        Tutustu Devoldin valikoimaan.

        Lue uutinen ISPO:n sivuilta.

        Trollkyrkja Jacket voitti Outdoor Gold Winner -palkinnon kategoriassa Outer Layer 1 L

        Takki, joka on valmistettu täysin merinovillasta! Takki on tuulta ja vettä hylkivä ja hengittää erinomaisen hyvin. Täydellinen takki ympärivuotiseen käyttöön!

        Lue uutinen ISPO:n sivuilta.

        Sea To Summitin X-Seal & Go voitti Outdoor Gold Award Winner -palkinnon kategoriassa Cooking

        Partioaitassa myytävät Sea To Summitin X-sarjan astiat ovat monen ulkoilijan ja retkeilijän suosiossa. Astiat saa kuljetuksen ajaksi kasaan pienemmiksi ja astiat uppoavat toistensa sisälle. Vaelluksella pienikin tilansäästö on arvokasta!

        Sea To Summit tuo uudet kannelliset astiat X-sarjaan. Materiaali on erittäin kestävää, helppoa pestä ja kestävät mikroaaltouunin ja pesukoneen.

        Tutustu Sea To Summitin valikoimaan.

        Lue uutinen ISPO:n sivuilla.

        Camelbakin Quick Stow Chill Soft Flask voitti Outdoor Gold Award -palkinnon kategoriassa Hydration Systems

        Camelbak on erikoistunut neste- ja juomaratkaisuihin kuten pulloihin ja juomarakkoihin. Camelbakin uusi pullo on eristetty ja pehmeän materiaalin sen pystyy helposti puristamaan pienemmäksi tyhjänä.

        Tutustu Camelbakin valikoimaan.

        Lue uutinen ISPO:n sivuilla.

        Petzlin Noctilight voitti Outdoor Gold Award -palkinnon kategoriassa Accessories

        Pienet led-lyhdyt ovat viime vuosina saaneet suosiota ja Petzl on ollut eturintamassa kehittämässä uusia valaisimia. Uusi Noctilight on kevyt ja pieni diffuusori, jonka voi asentaa otsalamppuun ja näin muuttaa otsalamppu pieneksi lyhdyksi. Erittäin hyödyllinen esimerkiksi teltassa yleisvalona.

        Tutustu Petzlin valikoimaan.

        Lue uutinen ISPO:n sivuilta.

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite