Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Tiedote 17.10.2022 

        Partioaitan asunnottomien takkikeräys järjestettiin jo kuudetta kertaa 


        Ihmisten auttamisen halu ja kierrätysinnokkuus saivat tänäkin vuonna ihmiset lahjoittamaan hyväkuntoisia talvitakkeja asunnottomille Partioaitan takkikeräyksessä. Maanantaina 17.10. järjestettävien Asunnottomien yö -tapahtumien lisäksi takkeja jaetaan pitkin syksyä ja talvea eri puolilla Suomea paikallisten järjestöjen toimesta.
         


        Partioaitan järjestämä takkikeräys on ollut osa vuosittaisia Asunnottomien yö -tapahtumia jo kuutena vuotena peräkkäin. Keräsimme edellisvuosien tapaan lämpimiä, ehjiä ja puhtaita takkeja. Takkikeräyksen aikana hyväkuntoisen takin sai lahjoittaa Partioaitan myymälään. 
         

        Tuhannet käytetyt talvitakit saavat uuden omistajan tänään maanantaina 17.10. Asunnottomien yö -tapahtumissa, kun Asunnottomien yön takkikeräykseen lahjoitetut takit jaetaan eri puolilla Suomea apua tarvitseville. Vaatejakoa jatketaan myös varsinaisen tapahtuman jälkeen pitkin syksyä ja talvea eri puolella Suomea. 

        ”Lämmin talvitakki on konkreettinen ja lämmittävä apu asunnottomalle ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset ovat lähteneet mukaan keräykseen vuodesta toiseen. Meille Partioaitassa on tärkeää yhteiskuntavastuu ja haluamme olla konkreettisesti mukana auttamassa suomalaisia”, kertoo Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth. 

        Tulevaisuus ilman asunnottomuutta 

        Asunnottomien yön teemana tänä vuonna on ”Tulevaisuus ilman asunnottomuutta”.  Tarkoituksena on saada päättäjät sitoutumaan konkreettisiin toimenpiteisiin asunnottomuuden poistamiseksi Suomesta. Lokakuun 17. päivänä 2022 tulee kuluneeksi 20 vuotta Asunnottomien yön kansalaisliikkeen synnystä. Syntymäpäivälahjatoiveena on tulevaisuus ilman asunnottomuutta. Jotta toiveesta tulisi totta, Asunnottomien yön kansalaisliikkeen toimijat esittävät päättäjille kymmenen toteutettavaa keinoa asunnottomuuden poistamiseksi Suomessa. 

        Partioaitan takkikeräys toteutettiin 26.9.-9.10.2022. Tänä vuonna keräys järjestettiin vain Partioaitan myymälöissä. Mukana olivat myös kauppakeskus Iso Omena, kauppakeskus Länsituuli, kauppakeskus Sello, kauppakeskus Itis, kauppakeskus Matkus, kauppakeskus Koskikeskus, kauppakeskus Skanssi, kauppakeskus Espen, kauppakeskus Ideapark Lempäälä ja kauppakeskus Tavastila tarjoamalla takeille väliaikaista säilytystilaa. Lisäksi Care Plus lahjoitti kauttamme pelastuslakanoita tapahtumassa jaettavaksi. 

        Tietoa takkikeräyksestä: www.partioaitta.fi/hyvakiertamaan  


        Lisätietoja:
         

        Nina Ehrnrooth, toimitusjohtaja, nina.ehrnrooth@partioaitta.fi, + 358 40 5800 374 


        Partioaitta
         

        Partioaitta on Suomessa toimiva ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut yritys, jonka 21 myymälää ja verkkokauppa palvelevat ympäri Suomen. Partioaitta on palkittu sekä alansa arvostetuimpana että alansa vastuullisimpana toimijana. Se noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä, yrityksen arvoihin – laatu, luonto, palvelu, osaaminen ja valikoima – perustuvia periaatteita ja on sitoutunut YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteeseen. Partioaitta on osa ruotsalaista Frilufts Retail Europe AB -yhtiötä. 

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite