/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Uutinen 25.8.2021

    Partioaitta alansa arvostetuin brändi 2021

    Partioaitta on valittu seitsemättä kertaa alansa arvostetuimmaksi brändiksi.

    Partioaitta on urheilu- ja vapaa-ajanliikkeistä arvostetuin brändi. Sijoituksemme kaikkien brändien joukossa on noussut aiemmasta ja on nyt 109 (123 vuonna 2020)

    Vuosittain tehdyssä Brändien arvostus -tutkimuksessa suomalaiset kuluttajat arvioivat brändejä antamalla tuntemilleen brändeille arvosanan sen mukaan, kuinka paljon he kyseistä brändiä arvostavat. He kertovat myös, käyttävätkö he tuotemerkkiä pääasiallisesti tai lisäksi, sekä kuinka todennäköisesti he suosittelisivat brändiä (NPS -kysely). Lisäksi tutkimuksessa kysytään myös brändien hintatasosta: pidetäänkö brändiä halpana vai kalliina, ja koetaanko brändin tarjoavan hyvän vastineen siitä maksettavalle hinnalle. Brändien arvostus 2021 -tutkimuksessa selvitettiin 559 brändin arvostus suomalaisten keskuudessa. Tutkimus tehtiin keväällä 2021 ja vastaajien ikähaarukka oli 15-79 vuotta.

    "Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä vuosia vastuullisuuden, valikoiman ja brändin parissa. Iloitsen suuresti, että olemme arvostetuin urheilu- ja vapaa-ajanliikkeiden kategoriassa jo seitsemättä vuotta peräkkäin. Asiakkaat voivat luottaa meihin, että jatkamme vahvaa tekemistämme myös tulevaisuudessa", kertoo toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth.

     

    Markkinointi & Mainonnan mukaan brändilistan kärkisijoilla näkyy erityisesti kuluttajien arvostus muotoilua ja hinta-laatusuhdetta kohtaan sekä laadun arvostaminen jokapäiväisten tuotteiden ja brändien kohdalla. Tutkimuksen kärjessä ovatkin Fiskars ja tänä vuonna toiselle sijalle pääsi Yle Areena. Kolmannelle sijalle nousi tänä vuonna Abloy.

    Brändien arvostus -tutkimus on toteutettu vuodesta 1997 alkaen ja sen toteuttaa Taloustutkimus.

    Lisätietoja tutkimuksesta ja listaus tutkituista yrityksistä Taloustutkimuksen sivuilta.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite