Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Uutinen 2.9.2019

    Partioaitta alansa arvostetuin brändi 2019

    Partioaitta on valittu viidettä kertaa Suomen arvostetuimmaksi brändiksi urheilu- ja vapaa-ajan liikkeiden kategoriassa.

    Suomalaisten kuluttajien mukaan Partioaitta on jälleen alansa arvostetuin brändi urheilu- ja vapaa-ajan liikkeiden kategoriassa. Yritys nosti sijoitustaan myös Brändien arvostus -kuluttajatutkimuksen kokonaistuloksissa, jossa ovat perinteisesti menestyneet erityisesti kotimaiset design-merkit sekä tuotteen alkuperästä ja tuotantotavasta kertovat merkit kuten Joutsenmerkki. Muita urheilu- ja vapaa-ajan liikkeitä ei mahtunut 200 parhaan joukkoon.

    Markkinointi & Mainonnan mukaan brändilistan kärkisijoilla näkyy erityisesti kuluttajien arvostus muotoilua ja hinta-laatusuhdetta kohtaan sekä laadun arvostaminen jokapäiväisten tuotteiden kohdalla. Tutkimuksen kolmen kärjessä ovatkin Fiskars, Fazer ja Arabia. Alansa arvostetuin -brändilistaus perustuu tutkimuksessa laskettavaan arvostusindeksiin, johon vaikuttavat kuluttajien antama arvostuksen yleisarvosana, kuluttajien suositteluhalukkuus, hintamielikuva ja arvio hinta-laatusuhteesta.

    Brändien arvostus -tutkimus on toteutettu vuodesta 1997 alkaen ja sen toteuttavat Taloustutkimus ja Markkinointi & Mainonta -lehti. Tämän vuoden tutkimuksessa oli mukana yhteensä 612 brändiä tai yritystä ja tutkimukseen vastasi noin 7 000 kuluttajaa ympäri Suomen.

    Tutkimuksen tuloksista kirjoitti Markkinointi & Mainonta -lehti. Lisätietoja tutkimuksesta ja listaus tutkituista yrityksistä Taloustutkimuksen sivuilta.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite