Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Partioaitta lahjoittaa 1705 euroa Itämeren suojeluun

        15.1.2016

        Partioaitta lahjoittaa tammikuussa 1705 € Itämeren suojelun uranuurtajalle Baltic Sea Action Groupille. Lahjoituksen taustalla on yhteistyö yhteiskunnallisen yrityksen DROPPin kanssa: Partioaitta toi 2015 keväällä myyntiin DROPPin suunnittelemat juomapullot, josta jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 5 euroa Itämeren suojeluun. Vuodenvaihteeseen mennessä DROPP –juomapulloja oli myyty 341 kappaletta ja lahjoitusvaroja kerätty 1705 euroa. Kiitos kaikille pullon ostaneille ja Itämeren suojelua tukeneille asiakkaille!

        Yhdessä Facebookissa tapahtuneiden huutokauppojen ja myymälöissä olleen Runda Upp -kampanjan myötä Partioaitta on lahjoittanut BSAG:lle yhteensä 3669,44 euroa.

        Itämeren ainutlaatuinen saaristo ja rannikkoalue ovat monelle retkeilijälle rakkaita kohteita ja Partioaitta onkin nostanut Itämeren suojelun keskeiseksi osaksi omaa vastuullisuustyötään. Yhteistyö DROPPin kanssa on osa tätä kokonaisuutta. Lahjoitus tukee Baltic Sea Action Groupin työtä rehevöitymisen vähentämiseksi ja ravinteiden kierron tehostamiseksi koko Itämeren alueella. Avainasemassa on maatalouden ravinnepäästöjen minimoiminen.

        Partioaitan tekemän lahjoituksen lisäksi DROPP lahjoitti vuoden 2015 lopuksi 30 000 euroa Itämeren suojeluun. Jos haluat olla mukana tukemassa tätä toimintaa, sinulla on siihen oiva mahdollisuus, sillä DROPPin pulloja tulee kevään aikana uusi erä myyntiin Partioaitan liikkeisiin. Myös Partioaitan säännölliset Facebook-huutokaupat jatkuvat Itämeren hyväksi.

        www.dropp.fi
        www.bsag.fi

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite