Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Partioaitta lahjoittaa 2213 euroa Baltic Sea Action Groupille vuonna 2017

        9.1.2018

        DROPP juomapullojen myynnistä 1060 € lahjoitus Itämeren suojeluun!

        Kiitos asiakkaillemme, teidän ostosten seurauksena Partioaitta lahjoitti vuodenvaihteessa 1060,00 € Itämeren suojeluun, Baltic Sea Action Groupille. Tämä lahja Itämerelle on tulosta DROPP-juomapullojen myynnistä – vuonna 2017 Partioaitan liikkeissa myytiin 212 kpl DROPPin pulloja ja lahjoitusta kertyi siis 1060 euroa.

        Lahjoituksella tuetaan Baltic Sea Action Group:in Itämerityötä. BSAG tunnetaan erityisesti monialaisesta työstään Itämeren hyväksi  - säätiö toimii aktiivisesti yritysten kanssa sekä vaikuttajana yhteiskunnallisten päättäjien suuntaan. Vuonna 2018 BSAG tekee työtä erityisesti Itämeren ja ilmaston kannalta kestävän ruoantuotannon eteen ja tukkiakseen vesistöjä rehevöittäviä ravinnevuotoja.

        ”Itämeren rehevöitymiseen voidaan tällä hetkellä vaikuttaa eniten kestävän ruoantuotannon toimin” toteaa  BSAG:n asiamies Mathias Bergman. ”Olemme viime vuosina törmänneet yhä useammin siihen, että edistämiämme  kestävän ruoantuotannon ratkaisuja voidaan käyttää myös ilmastonmuutoksen torjumisessa”, kertoo Bergman, ”DROPPin ja Partioaitan lahjoitus tukeekin vuonna 2018 käytännön keinojen tuomista viljelijöille, jotka haluavat toteuttaa Itämeri – ja ilmastoystävällistä maataloutta. Samalla jatkamme myös yhteistyötä edelläkävijäyritysten, tutkijoiden ja päätöksen tekijöiden kanssa. Olemme iloisia hyvin toimivasta yhteistyömme myös DROPPin ja Partioaitan kanssa  ”, Bergman summaa.

        Partioaitta on tehnyt yhteistyötä laajemminkin Baltic Sea Action Group:in kanssa: Partioaitan facebook -huutokauppojen tuotto on lahjoitettu useampana vuonna BSAGlle ja Runda Upp! kampanja tuki säätiön  toimintaa vuonna 2015.

        DROPP on vuonna 2014 perustettu yhteiskunnallinen yritys joka lahjoittaa koko voittonsa Itämeren suojeluun. DROPP -juomapullo on ollut Partioaitan valikoimassa toukokuusta 2015 lähtien. Jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 5,00 € Itämeren suojeluun. DROPP on myös tuonut markkinoille lähde- ja kivennäisveden, joka löytyy jo yli 400 jälleenmyyjältä ja on yhteensä kerännyt yli 60 000 euroa Itämeren suojeluun.

        Lisätietoja: www.dropp.fi

        Huutokaupat Facebookissa 1153 euroa

        Partioaitan Facebook-sivuilla järjestetyt huutokaupat ovat tuottaneet yhteenä 1153 euroa Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työn hyväksi vuonna 2017. Haluamme kiittää kaikkia huutokauppaan osallistuneita!

        Vuoden 2017 aikana järjestetiin 16 huutokauppaa. Näissä saimme kerättyä 1153 euroa, jonka lahjoitamme lyhentämättömänä Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työhön.

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite