Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Tiedote 27.11.2019

    Partioaitta lahjoittaa Black Friday -ostoksista 5 % ympäristön hyväksi

    Yksi vuoden suurimmista myyntipäivistä on saanut monet kauppiaat kilpailemaan alennusprosenteilla. Partioaitta korottaa alennusprosenttien sijaan omaa Ympäristöbonustaan ja lahjoittaa Black Fridayn myynneistä 5 % luonnon ja ympäristöhankkeiden tukemiseen.

    Perjantaina 29.11. vietetään yhtä vuoden suurimmista myyntipäivistä, Black Fridayta. Alennuspäivä on vauhdittanut marraskuun myyntejä Suomessa jo muutaman vuoden ajan, mutta osa kauppiaista haluaa alennusten sijaan ottaa kantaa vastuullisen ja harkitsevan kuluttamisen puolesta.

    Prosentit alennusten sijaan luonnolle

    Ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistuneen Partioaitan myymälöissä ja verkkokaupassa ei vietetä mustaa perjantaita. Partioaitta haluaa omalla Vihreämpi perjantai -kampanjallaan siirtää huomion alennushinnoista vastuulliseen kuluttamiseen ja ympäristöarvoihin.

    ”Alennusprosenttien korottamisen sijaan olemme päättäneet korottaa omaa Ympäristöbonustamme eli vuoden aikana kertyvää lahjoitussummaa, jonka jaamme erilaisiin ympäristöhankkeisiin. Lahjoitamme kaikista Black Fridayn myynneistämme 5 % ympäristön ja luonnossa liikkumisen tukemiseksi, kun tavallisesti bonusta kertyy yksi prosentti. Tänä vuonna kertyvällä summalla hankitaan aarniometsää, suojellaan Itämerta ja tuetaan lasten ja nuorten ympäristökasvatustyötä”, kertoo Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth.

    Partioaitta lahjoittaa vuosittain oman 365-klubinsa jäsenten ostoksista yhden prosentin hyväntekeväisyyteen. Viime vuonna lahjoituksen kokonaissumma nousi yli 100 000 euroon.

    Vaihtoehtoja turhalle kuluttamiselle

    Black Fridayn alennusmainonnan rinnalle Partioaitta haluaa nostaa esiin vaihtoehtoja turhalle kuluttamiselle.

    ”Kaikkein vastuullisin teko on huolehtia siitä, että omat vaatteet ja varusteet kestävät vuosien, jopa vuosikymmenten käyttöä. Osta harkiten, huolla säännöllisesti ja korjaa tarvittaessa – se on meidän neuvomme. Black Fridayn ajan myymälöidemme huoltopisteet ovat ilmaiseksi kaikkien asiakkaidemme käytössä ja henkilökuntamme opastaa tarvittaessa. Huoltopisteillä voi omatoimisesti esimerkiksi vahata retkeilyhousut tai huoltaa vaelluskengät. Aina ei tarvitse ostaa uutta”, vinkkaa Ehrnrooth.

    Partioaitta viettää Vihreämpää perjantaita kolmatta kertaa. Lisätietoja kampanjasta: www.partioaitta.fi/black-friday

    Lisätietoja:

    Nina Ehrnrooth, toimitusjohtaja, nina.ehrnrooth@partioaitta.fi, +358 40 5800 374

    Partioaitta

    Partioaitta on Suomessa toimiva ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut yritys. 19 myymälää ja verkkokauppa sekä niiden osaava henkilökunta tarjoavat laadukkaita tuotteita alan johtavilta brändeiltä. Partioaitta on palkittu sekä alansa arvostetuimpana että alansa vastuullisimpana toimijana. Se noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä, yrityksen arvoihin – laatu, luonto, palvelu, osaaminen ja valikoima – perustuvia periaatteita ja on sitoutunut YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteeseen. Partioaitta on osa ruotsalaista Frilufts Retail Europe AB -yhtiötä.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite