Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Tiedote 24.1.2020

    Partioaitta lahjoittaa yli 110 000 euroa luonto- ja ympäristöhankkeisiin

    Partioaitta tekee merkittävän lahjoituksen suomalaiseen ympäristönsuojeluun ja luonnossa liikkumisen edistämiseen. Lahjoituksen kohteina ovat Luonnonperintösäätiö, John Nurmisen Säätiö ja Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi.

    Ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut Partioaitta tekee vuosittain merkittävän lahjoituksen Suomen luonnon suojelemiseksi ja ulkona liikkumisen tukemiseksi. Vuoden 2019 aikana kertynyt lahjoitussumma 110 625 euroa jaettiin torstaina 23.1. järjestetyssä luovutustilaisuudessa kolmen kohteen kesken.

    2019 ympäristöbonus menee puhtaalle Itämerelle, ikimetsälle ja ympäristökasvatukselle

    Partioaitan lahjoitus kertyy yrityksen kanta-asiakasjärjestelmän, 365-klubin, kautta tehdyistä ostoista, joista Partioaitta tilittää vuosittain 1 %:n Ympäristöbonukseen. Ympäristöbonus jaetaan luonnonsuojelu- ja yhteiskuntavastuukohteille, jotka klubilaiset valitsevat äänestämällä.

    ”Ympäristöbonus on kanta-asiakasohjelmamme 365-klubin keskiössä. Haluamme konkreettisesti tukea ympäristönsuojelua ja luonnossa liikkumista. Ympäristöbonus lahjoitettiin nyt neljättä kertaa ja yhteensä neljän vuoden aikana on kerätty lähes 370 000 euroa. Edeltävinä vuosina lahjoitusvaroilla on muun muassa rakennettu uudet portaat Kiilopään huipulle Urho Kekkosen kansallispuistossa, kunnostettu ja siivottu ranta-alueita ja koskia sekä tuettu monipuolisesti eri-ikäisten luonnossa liikkumista”, kertoo Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth.

    Ympäristöbonuksesta on muodostunut pysyvä osa Partioaitan kestävän kehityksen periaatteiden mukaista liiketoimintaa. Viime vuonna kerätyllä ympäristöbonussummalla tehdään toimenpiteitä ikimetsien suojelun, puhtaamman Itämeren ja ympäristökasvatuksen puolesta. Luonnonperintösäätiö ostaa yli 55 000 euron lahjoitusvaroilla Suomen ikimetsiä ja käyttää varoja suojelualueiden hoitamiseen liittyvään työhön. John Nurmisen Säätiö toteuttaa yli 33 000 euron tuella Puhdas Itämeri -hankkeita. Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi käyttää yli 22 000 euron lahjoituksen aktivoivan ympäristökasvatusmateriaalin tuottamiseen kouluille ja päiväkodeille.

    Vuoden 2020 lahjoituskohteet on julkistettu  

    Tammikuussa julkaistiin myös vuoden 2020 Ympäristöbonuskohteet ja kuluvan vuoden aikana kerättävä bonus jaetaan vuoden päättyessä Pidä Lappi Siistinä ry:n, SOS-lapsikylän ja John Nurmisen Säätiön kesken.

    Lisätietoja:

    Nina Ehrnrooth, toimitusjohtaja, nina.ehrnrooth@partioaitta.fi, + 358 40 5800 374

    Partioaitta

    Partioaitta on Suomessa toimiva ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut yritys. 19 myymälää ja verkkokauppa sekä niiden osaava henkilökunta tarjoavat laadukkaita tuotteita alan johtavilta brändeiltä. Partioaitta on palkittu sekä alansa arvostetuimpana että alansa vastuullisimpana toimijana. Se noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä, yrityksen arvoihin – laatu, luonto, palvelu, osaaminen ja valikoima – perustuvia periaatteita ja on sitoutunut YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteeseen. Partioaitta on osa ruotsalaista Frilufts Retail Europe AB -yhtiötä.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite