Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Aktiivinen yhteisö


    Toimimme aktiivisesti luonnon puolesta sekä sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä tavarantoimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa. Vaadimme myös kaikkia tavarantoimittajiamme sitoutumaan yhteisiin kansainvälisiin sopimuksiin, ihmisoikeusperiaatteisiin sekä varmistamaan työntekijöiden oikeuksien noudattamisen.
     
    365-klubimme on aktiivinen toimija ja luonnon puolestapuhuja yhteiskunnassa. Ympäristöbonuksen avulla olemme mukana sosiaalisissa hankkeissa, joissa tuetaan esimerkiksi lasten ja nuorten luontosuhteen kehittymistä tai hyödynnetään luonnon vaikutuksia vanhusten, mielenterveyskuntoutujien ja vammaisten hyvinvointiin. 

    365-klubi yhdistää luontoa ja ulkoilua rakastavia ihmisiä

    365-klubilaiset ovat asiakkaitamme, joille on tärkeää olla Ulkona. Perillä. Klubilaiset osallistuvat eri tapahtumiimme myymälöissä ja verkossa. He lähtevät retkille, vaelluksille ja kursseille. Ja mikä hienointa, 365-klubilaisemme kerryttävät Ympäristöbonusta ja osallistuvat ympäristöbonuskohteiden valintaan.

    Klubilaisuus on maksutonta eikä sido mihinkään. Klubiin voi liittyä kuka tahansa ja sieltä voi erota koska tahansa. Suurin osa klubilaisista kuitenkin valitsee jäädä klubiin, koska se tuo yhteenkuuluvuutta muihin ulkoilijoihin ja luonnossa liikkujiin sekä tuo helposti hyödynnettäviä maksuttomia etuja.

    Tarjoamme klubilaisillemme kuukausittaisia klubitarjouksia, 365-lehden kolmesti vuodessa sekä alennuksia kumppaneilta.

    Tutustu nyt 365-klubiin »

    Olemme mukana tukemassa asunnottomia

    Järjestämme kerran vuodessa Asunnottomien yön takkikeräyksen. Olemme olleet mukana jo kuusi vuotta keräämässä asunnottomille lämpimiä vaatteita. Takkeja on kerätty tänä aikana kaiken kaikkiaan yli 28 000 kappaletta. Partioaitan järjestämän takkikeräyksen aikana hyväkuntoisen takin sai jättää lahjoitukseen Partioaitan myymälään.

    Lue lisää Asunnottomien yön takkikeräyksestä »

    Vastavoimana Vihreämpi perjantai

    Vastavoimana kulutusta lietsovalle marraskuiselle kansainväliselle Black Friday -alennuspäivälle järjestämme Vihreämpi perjantai -tapahtumia. Olemme aiempina vuosina muun muassa korottaneet Ympäristöbonukseen kertyvää pottia sekä järjestäneet retkeilyvarusteiden ja vaatteiden second hand -myyntitapahtumia.

    Ympäristöbonuksella tuetaan sosiaalisia hankkeita ja luonnonsuojelua

    Ympäristöbonuksella tuemme suoraan luonnonsuojelua, mutta lahjoitamme siitä myös hankkeisiin, joiden tarkoitus on lisätä haavoittuvassa asemassa olevien hyvinvointia luonnon parissa. Olemme myöntäneet Ympäristöbonusta muun muassa vanhusten retkeilyyn ja suojattomassa asemassa olevien lasten luontoharrastuksiin.

    Tutustu Ympäristöbonukseen »

    Tarvikekeräyksellä apua Ukrainaan

    Olemme järjestäneet tarvikekeräyksen ukrainalaisten auttamiseksi osassa myymälöitämme. Teemme yhteistyötä Suomessa Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna ry -järjestön kanssa, joka toimittaa keräämämme tarvikeavun Ukrainaan sitä tarvitseville yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidensa kanssa.

    Tutustu tarvikekeräykseen »

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite