/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    OSPREY-PAKKAUSTARVIKKEET - Osta 4, maksa 3 »

    Enemmän luonnolle


    Olemme luonnon puolella tukemalla Itämeren, vanhojen metsien ja vesistöjen suojelua Ympäristöbonuksemme avulla. Lahjoitamme Ympäristöbonuksesta vuosittain suoraan luonnonsuojelutyöhön sekä sosiaalisiin hankkeisiin, joissa tuetaan esimerkiksi lasten ja nuorten luontosuhteen kehittymistä tai hyödynnetään luonnon hyvinvointivaikutuksia vanhusten, mielenterveyskuntoutujien ja vammaisten hyvinvointiin. 

    Valikoima – Partioaitan myymät varusteet ja vaatteet

    Iso osa myymistämme vaatteista ja varusteita syntyvät monimutkaisissa maailmanlaajuisissa valmistusketjuissa. Yritämme varmistaa vaatteiden ja varusteiden materiaalien, valmistuksen, käytetyn työvoiman, eläinoikeuksien suojelun, jätteiden käsittelyn, logistiikkaketjujen ja hiilineutraaliuden vastuullisuuskriteerit toimimalla vastuullisiksi identifioituneiden valmistajien kanssa. Lisäksi suosimme paikallisia toimijoita, joiden raaka-aineiden lähteen ja tuotteiden valmistuspaikan tiedämme tarkalleen.

    Saamme tiedot vastuullisuudesta aina eläinoikeuksien noudattamisesta logistiikkaketjujen hiilineutraaliuuteen suoraan valmistajilta sekä  emokonsernimme, Fenix Outdoorin, kautta. Teemme niiden perusteella valintoja jo suunnitellessamme tulevien sesonkien valikoimaa. Vaadimme valmistajilta sitoutumista vastuullisuuteen. Lisäksi olemme sitoutuneita kansainvälisiin vaatealan ympäristö- ja laatusertifikaatteihin.

    Vihreämpi valinta -tuotteet

    Koko valikoimaamme on jo vuosia rakennettu kestävän kehityksen ehdoilla ja se käy läpi tarkan valintaseulan, jossa huomioidaan vastuullisuus. Sinulle, joka etsit mahdollisimman ympäristöystävällisiä ulkoiluvaatteita ja -varusteita, olemme kehittäneet valintoja helpottavan merkin. Vihreämpi valinta -merkki kertoo, että tuotteen valmistuksessa ja kuljetuksessa on erityisesti keskitytty ympäristöystävällisyyteen.

    Vihreämpi valinta -tuotteiden arvioinnissa ja valinnassa käydään läpi kymmenen kriteeriä. Jotta tuote saa Vihreämpi valinta -merkin, sen tulee täyttää vähintään neljä näistä kriteereistä. Tällä hetkellä valikoimamme tuotteista 20 % onkin jo saanut Vihreämpi valinta -merkin. 

    Katso Vihreämpi valinta -tuotteet »

    Vuokraa, huolla, kierrätä - hanki harkiten

    Mitä vähemmän kulutat ja mitä kauemmin käytät jo hankkimiasi varusteita, sitä pienempi rasitus niistä on ympäristölle.

    Vuokrauspalvelu

    Olemme avanneet 13 myymäläämme ympäri Suomea vuokrauspalvelun, josta voit vuokrata esimerkiksi teltan, rinkan, riippumaton tai vaellussauvat. Jos olet hankkimassa jotain tuotetta, voit vuokraamalla sen ensin myös varmistaa, että se on käyttöösi sopiva.

    Katso vuokrauspalvelumme »

    Partioaitta Second hand

    Lisäksi Espoon Tapiolan, Oulun ja Turun Hansan myymälässämme on second hand -nurkkaus, johon voit tuoda myytäväksi ja ostaa käytettyjä ja hyväkuntoisia ulkoiluvaatteita ja -varusteita. Palvelulla pyrimme pidentämään tuotteiden käyttöikää sekä kannustamaan vastuullisempiin valintoihin. 

    Tutustu second hand -palveluumme »

    Pidä huolta vaatteistasi ja varusteistasi

    Kun olet myyjän asiantuntevalla avulla hankkinut sopivan tuotteen todelliseen tarpeeseen, anna tuotteelle mahdollisimman pitkä elämä huoltamalla sitä. Vahaa, paikkaa ja puhdista kengät, vaatteet, teltat ja keittimet. Hyödynnä takuupalveluamme ja korjauta vaatteet ja varusteet.

    Hyödynnä huolto-oppaat »

    Tuotehuoltopisteet myymälöissä

    Kaikissa myymälöissämme on myös huoltonurkkaus, jossa voit käydä vahaamassa housut ja takin sekä huoltaa kengät itse tai myyjän avulla. 365-klubilaisillemme kenkien ja G-1000-vaatteiden vahaus on ilmaista. Espoon Tapiolan ja Tampereen Koskikeskuksen myymälöissä on normaalia laajempi huoltomahdollisuus.

    Lue lisää myymälöiden huoltopisteistä »

    Kierrätä tuote oikein

    Jokaisessa myymälässämme on kierrätyspiste. Kun vaatteesi on huoltamisesta ja korjaamisesta huolimatta elinkaarensa päässä, tuo se meille kierrätettäväksi. Kierrätämme vaatteet I:CO-järjestelmän kautta. I:CO tarkastaa tuotteet, jonka jälkeen ne lähetetään eteenpäin kierrätettäväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Jokaisesta kerätystä kierrätyskilosta lahjoitetaan rahaa erilaisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin.

    Oma toimintamme – kohti hiilineutraaliutta

    Partioaitta on osana Fenix-konsernia sitoutunut Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteeseen 1,5 asteen lämpötilan noususta ilmastomuutoksen hidastamiseksi. Koko konserni laskee hiilidioksiidipäästönsä vuositasolla ja pyrkii aktiivisesti vähentämään niitä.

    Meillä tämä tarkoittaa, että myymälöissämme ja toimistotiloissamme, joihin voimme itse solmia sähkösopimukset, käytämme vain uusiutuvaa – tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä. Valaisimet on vaihdettu sähköä säästäviin LED-valoihin ja myymälämainokset kierrätetään.

    Verkkokaupassa pakkaamme lähetykset kierrätyslaatikoihin ilman turhaa ilmaa ja käytämme Postin hiilineutraaleja logistiikkapalveluita kotimaan kuljetuksissa.

    365-lehtemme painetaan ilmastomerkinnän saaneelle paperille painossa, joka on valittu vastuullisuutensa vuoksi. Paino esimerkiksi käyttää vain uusiutuvista energianlähteistä saatavaa sähköä ja tuotantoprosessissa syntyvä lämpö kerätään talteen.

    Eläinoikeuksien toteutuminen

    Eläinoikeudet liittyvät suoraan materiaalien raaka-aineiden tuotantoon. Eläinoikeuksista huolehdimme toimittajiemme kautta ottamalla myyntiin vain eettisesti tuotettuja materiaaleja.

    Untuva

    Myymme Partioaitassa untuvatuotteita, sillä untuva on ainutlaatuinen luonnontuote erinomaisilla ominaisuuksilla ja untuva on myös hyvä valinta ekologisesti. Toimittajamme ovat vakuuttaneet meille kirjallisesti, että lintuja kohdellaan eettisesti hyväksyttävällä tavalla eläinsuojelulakeja noudattaen. Partioaitassa myytävien untuvatuotteiden untuva tulee elintarviketuotannon sivutuotteena, eikä siis eläviltä linnuilta.

    10 kysymystä untuvasta »

    Merinovilla

    Myymme Partioaitassa merinovillasta valmistettuja tuotteita, sillä merinovilla on puhdas luonnonmateriaali ja ekologisesta näkökulmasta kestävä valinta. Tavarantoimittajamme ovat antaneet meille vahvistuksen siitä, että eläimiä on kohdeltu hyvin, lakien ja ohjeistusten mukaan. Tämä sisältää myös sen, ettei tuotteissamme käytetty merinovilla ole tuotettu mulesing-menetelmällä.

    Miksi valita merinovilla »

    Turkis ja nahka

    Tuotteissamme käytetty turkis ja nahka on peräisin elintarviketeollisuuden sivutuotteena tulevasta materiaalista tai eläimistä, jotka ovat eläneet vapaana. Tuotteissamme ei käytetä sellaisten eläinten turkista, jotka on kasvatettu tai metsästetty nimenomaan turkkinsa vuoksi.

    Nahka taipuu moneen »

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite