/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    OSPREY-PAKKAUSTARVIKKEET - Osta 4, maksa 3 »

    Hyvinvointia luonnosta


    Tarjoamme monipuolisia kursseja, retkiä ja tapahtumia, joiden avulla haluamme lisätä tietotaitoa, uskallusta ja inspiraatiota ulkona liikkumiseen. Näin luomme yhä useammalle mahdollisuuden nauttia luonnosta ja sen tuomasta hyvinvoinnista. Retkille ja tapahtumiimme osallistuukin vuosittain noin 2500 henkilöä. 
     
    Myös Ympäristöbonuksemme kautta mahdollistamme luontoaikaa vanhuksille, lapsille, vähävaraisille perheille, vammaisille, mielenterveyskuntoutujille ja muille erityisryhmien edustajille, joille luontoon pääsy on muuten haasteellista. 

    Klubiretket ja -vaellukset

    Olemme 365-klubin alusta alkaen tarjonneet klubilaisillemme mahdollisuutta osallistua opastetuille retkille ja vaelluksille. Retkien oppaina toimivat Partioaitan nimikkoklubioppaat, jotka tarjoavat retkiä kaikenlaisille retkeilijöille aina aloittelijoista kokeneihin seikkailijoihin. Vaelluksia järjestetään eri puolilla Suomea kansallispuistoissa ja erämaa-alueilla. Osa vaelluksista suuntautuu myös Ruotsiin Kebnekaiselle sekä Pohjois-Norjaan.

    Luontosuhdettaan voi vahvistaa myös klubin matkoilla upeisiin luontokohteisiin Islannissa ja Grönlannissa. Näillä matkoilla toimimme yhteistyössä matkatoimiston kanssa. Järjestämme klubilaisille myös iltatulia, kotaviikonloppuja ja lajikokeiluita esimerkiksi melonnassa, pyöräilyssä, liukulumikenkäilyssä sekä kallio- ja jääkiipeilyssä.

    Katso tulevat retket »

    Retkeilytaitokurssit

    365-klubilaisilla on mahdollisuus oppimispolkuun retkeilytaidoissa, jotta klubilaiset voivat turvallisesti olla Ulkona.Perillä. ja laajentaa retkeilyreviiriään. Retkeilyn teoriakursseja järjestetään myymälöissämme sekä etänä webinaarien kautta. Käytännön retkeilytaitoja luonnossa voi opetella klubioppaidemme ja myymälöiden järjestämillä retkeily- ja vaelluskursseilla.

    Retkeilytaitohin kuuluvat tärkeänä osana myös suunnistus- ja ensiaputaidot sekä retkiruokailu. Näitä ja muita retkeilyn osa-alueita varten on vuoden ympäri tarjolla kursseja eri puolilla Suomea Partioaitan myymälöissä sekä verkossa!

    Tutustu kursseihin »

    Webinaarit

    Webinaarit ovat klubilaisillemme mahdollisuus oppia ja inspiroitua. Niiden järjestäminen aloitettiin koronapandemian alkuaikoina. Maksuttomat webinaarit tarjoavat mahdollisuuden osallistua kursseille ja asiantuntijaluentoihin paikasta riippumatta.

    Selaa tulevia webinaareja »

    Ympäristöbonuksella tuetut sosiaaliset hankkeet

    Ympäristöbonuksella on tuettu luonnonsuojeluhankkeiden lisäksi sosiaalisia hankkeita ja esimerkiksi rantojen siivoustalkoita, kansallispuistotalkoita sekä lasten ja nuorten ulkona oppimista. Hyvinvointia on pyritty lisäämään myös mahdollistamalla lasten luontoharrastuksia sekä vanhusten retkeilyä ja ulkoilua.

    Tutustu Ympäristöbonuskohteisiin »

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite