/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    OSPREY-PAKKAUSTARVIKKEET - Osta 4, maksa 3 »

    Taloudellisesti kestävä


    Partioaitta on taloudellisesti vakaa yritys. Vakaalla pohjalla oleva talous antaa meille mahdollisuuden valita ympäristöystävällisempiä ratkaisuja kaikessa toiminnassamme sähkön ostamisesta, logistiikkaan, painomateriaaleihin sekä tuotevalikoimaan. 
     
    Terve liiketoiminta rakentaa myös pohjan henkilöstömme työhyvinvoinnille. Henkilöstömme onkin meille sydämen asia. Haluamme pitää huolta ja investoimme resurssejamme sekä luonnon ja että työntekijöidemme hyväksi. 
     
    Kiinnostuitko Partioaitasta työnantajana? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tule meille töihin »

    Ympäristöbonus

    365-klubiimme kuuluu lähes 200 000 jäsentä ja klubi kasvaa jatkuvasti. Keräämme kaikista klubilaistemme ostoksista 1 % Ympäristöbonus-pottiin.

    Ympäristöbonus lahjoitetaan kerran vuodessa luonnonsuojelullisiin ja sosiaalisiin hankkeisiin, joissa haetaan luonnosta hyvinvointia tai vahvistetaan luontosuhdetta. 365-klubilaisemme äänestävät vuosittain hankkeet, joille Ympäristöbonus jaetaan lahjoituksina.

    Tutustu Ympäristöbonukseen »

    Olemme vastuullinen työnantaja

    Kohtelemme toisiamme osallistavasti ja kunnioittavasti. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä työympäristö, jossa he kokevat olonsa turvalliseksi. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Esimerkiksi jatkokoulutusmahdollisuudet ja yhdessä luonnossa vietetty aika tukevat työhyvinvointia.

    Hae meille töihin »

    Seuraamme vaatetus- ja varustevalmistajien työntekijöiden oikeuksien toteutumista toimittajiemme kautta

    Huolehdimme tuotteiden sosiaalisesta vastuusta ensisijaisesti tavarantoimittajiemme kautta. Vaadimme kaikkia tavarantoimittajiamme sitoutumaan yhteisiin kansainvälisiin sopimuksiin, ihmisoikeusperiaatteisiin sekä varmistamaan työntekijöiden oikeuksien toteutumisen.

    Vaadimme, että tavarantoimittajamme takaavat järjestäytymisvapauden kaikille työntekijöilleen eivätkä salli tuotannossaan mitään syrjintää, eikä pakkotyötä. Kaikkien tavarantoimittajiemme on pidettävä huolta paikallisten lakien mukaisesta työaika- ja palkkasopimusten noudattamisesta.

    Kaikilla työntekijöillä on oikeus kunnioittavaan ja arvostavaan kohteluun sekä oikeus tietoon lainmukaisista oikeuksistaan. Tavarantoimittajien tulee huolehtia työntekijöiden terveyden sekä turvallisuuden takaavista työskentelyolosuhteista sekä erityisesti nuorten työntekijöiden hyvinvoinnista.

    YK Global Compact –aloite

    Osana Fenix Outdoor Groupia olemme mukana YK:n Global Compact -aloitteessa ja olemme sitoutuneet kymmeneen periaatteeseen, jotka jakaantuvat neljään pääkategoriaan:

    • YK:n Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus
    • ILO:n Työelämän perusperiaatteita ja -oikeuksia koskeva julistus
    • YK:n Rion ympäristöä ja kehitystä koskeva julistus
    • YK:n Korruption vastainen yleissopimus

    Strategiassamme huomioimme lisäksi YK:n kestävän kehityksen tavoitteet, joita on yhteensä 17. Näistä kaksi tavoitetta ovat meille tärkeimpiä, mihin koemme pystyvämme eniten vaikuttamaan:

    • #12 Varmistaa kulutus- ja tuotantotapojen kestävyys
    • #13 Toimia kiireellisesti ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia vastaan

    YK:n Kestävän kehityksen tavoite #12: Varmistaa kulutus- ja tuotantotapojen kestävyys

    Työskentelemme Vastuullisen kuluttamisen tavoitteeseen eteen usealla tavalla. Tässä tärkeimpiä tekojamme:

    Olemme luoneet eettiset liiketoimintaperiaatteet (Code of Conduct), jossa määrittelemme tarvittavat toimenpiteemme tuotemerkkien valintaan valikoimassamme. Kaikkien tuotemerkkien ja tavarantoimittajien tulee allekirjoittaa eettiset liiketoimintaperiaatteemme.

    Panostamme valikoimassamme laadukkaisiin ja pitkäikäisiin tuotteisiin, sillä uskomme niiden olevan avainasemassa vastuullisessa kuluttamisessa.

    Vihreämpi valinta -merkki auttaa sinua löytämään valikoimastamme kestävämmin tuotetut tuotteet.

    Panostamme jatkuvasti enemmän varusteiden huoltoon ja korjaukseen, second hand -valikoimaan ja palveluun myymälöissämme sekä vuokraukseen. Nämä mahdollistavat tuotteelle pidemmän elinkaaren ja useampia käyttökertoja.

    Vihreämpi perjantai -kampanjamme on vastavoima Black Fridaylle, ja haluamme nostaa esille vastuullista ostamista sekä kannustamaan viettämään enemmän aikaa ulkona.

    YK:n Kestävän kehityksen tavoite #13: Toimia kiireellisesti ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia vastaan

    OIlmastonmuutoksen hillitsemiseksi tulee tehdä pitkäjänteistä työtä. Tässäpä konkreettisia toimenpiteitämme tavoitteen hyväksi:

    Partioaitta osana Fenix-konsernia on sitoutunut Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteeseen 1,5 asteen lämpötilan noususta ilmastomuutoksen hidastamiseksi.

    Koko konsernimme laskee hiilidioksidipäästönsä vuositasolla ja pyrkii aktiivisesti vähentämään niitä.

    Pyrimme kehittämään monia arjen ja kaupankäynnin ratkaisuja ympäristön ja energian kulutuksen vähentämiseksi.

    Myymälöissämme ja toimistotiloissamme, joihin voimme itse solmia sähkösopimukset, käytämme vain uusiutuvaa – tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä.

    Lisäksi olemme vaihtaneet valaisimet sähköä säästäviin LED-valoihin ja kierrätämme myymälämainokset.

    Verkkokaupassa pakkaamme lähetykset kierrätyslaatikoihin ilman turhaa ilmaa ja käytämme Postin hiilineutraaleja logistiikkapalveluita kotimaan kuljetuksissa.

    Kompensoimme omasta toiminnastamme ja prosesseistamme aiheutuvat päästöt, kuten esimerkiksi energian käytöstä aiheutuvat päästöt.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite