Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vuodesta 1928

    - 90 vuotta Ulkona. Perillä.

    "Olemme kulkeneet pitkälle. Sinä ja minä. Ja tiedän, että monta polkua on vielä kulkematta.
    Kunhan olen kanssasi, olen perillä."

    Ulkoilun asiantuntija jo 90 vuotta

    Rakkaudella

    90 vuoden ajan intohimo ja rakkaus luontoon ovat inspiroineet meitä. Luonto on kotimme. Luonto on rakkautemme. Haluamme rohkaista myös sinua tälle elämän mittaiselle retkelle. Kunnioitetaan luontoa ja pidetään siitä hyvää huolta. Yhdessä me olemme Ulkona. Perillä.

    Ammattitaidolla

    Partioaitta on mahdollistanut suomalaisille ulkoilukokemuksia jo vuodesta 1928. Olemme yhdistäneet valikoimamme laadukkaista klassikoista ja tuoteuutuuksista, jotta voimme tarjota parhaat tuotteet arjen ulkoilusta vaativiin seikkailuihin - satoi tai paistoi. Koulutettu henkilökuntamme tuntee tuotevalikoimamme, ja osaa paitsi myydä oikeat tuotteet, myös opastaa niiden käytössä ja huollossa. Vastuullisuus on strategiamme kulmakivi, joka ohjaa myös jokapäiväistä tekemistämme.

    Yhdessä

    Parhaiden tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme luontoelämyksiä ja kokemuksia Partioaitan 365 Klubissa, jonka perustimme keväällä 2016. Rakkaus luontoa ja siellä liikkumista kohtaan yhdistää meitä ja asiakkaitamme. Luonnossa koemme unohtumattomat seikkailumme - aina takapihalta sademetsän kuumuuteen tai tunturiylänköjen tuuliin. #ulkonaperillä

    Partioaitta 1928 -tuotteet 

    Muistoja 90-vuotiselta taipaleelta

    Irma Taivainen
    Minun suhde Partioaittaan alkoi täsmälleen 24.5.1974, kun ostin ensimmäiselle Interrail-matkalleni Suomen Höyhenen Lappi-nimisen kokountuvaisen makuupussin Yrjönkadun myymälästä Helsingistä. Muutaman päivän kuluttua, 28.5. ostin vielä rinkan hintaan 145 markkaa. Molemmat ostot ovat vieläkin itselläni ja makuupussi käytössä.
    Interrail muistokirjasta kuva ohessa, otsikolla: Esivalmistelut. Untuvapussista olen kirjoittanut "ihanan pehmee". Edelleenkin. Monet seikkailut, maat ja maisemat ovat nämäkin nähneet ja hyvin palvelleet. Partioaitta on siis edelleen mukana matkallani.
    Markku Tihinen
    "Perin" aikanaan isältäni Thermoksen ½-litraisen termarin hänen eläköidyttyään TVH:lta. Pullo kulki mukanani vuosikaudet, niin kotimetsissä kuin Lapin retkillä. Kunnes: Pyöräilin Oulussa Kasarmintietä pitkin syysliukkaalla ja HUPS,-nurin mentiin...ja Thermos helisi pahaenteisesti ravistellessani. Mieleen tuli Partioaitan liike keskikaupungilla,-sinne siis!Ja sieltähän löytyi Thermoksen skottiruutuinen termari, punainen tosin, mutta teräsversiona! Taitaa olla nuorimmalle pojalleni jotain "perintöä" tiedossa!
    Jukka Vanhanen
    Partioitta on ollut retkeilyharrastuksen paras tukia,josta olen aina saanut hyvää palvelua ja hyviä vinkkejä. Espoon Iso-omenan liikkeessä on vaihdettu kuulumisia ja retkikohdevinkkejä. Ehdottomasti palvelun suhteen ykköspaikka ja tuotteiden laatuun voi luottaa.
    Raine Luntta

    Kiitos menneistä vuosista Partioaitta! Toukokuun lopussa 2007 vedin ensimmäistä kertaa työpaidan päälle. Samana kesänä kesäkuun 10. päivä oli Tampereella Partioparaati. Kuulemma Suurjuhla. Siltä se siellä Keskustorin tuhatasteisessa Hämeen Partiokauppa Oy:n teltassa tuntuikin. Väkeä oli kuin pipoa, tai ennemminkin kuin niitä Haltin teknisiä t-paitoja. Ei olisi paljoa enempää mahtunut. Mutta kyllä oli hauskaa.

    Monia unohtumattomia työpäiviä mahtui ensimmäiseen kesään Tampereen parhaiten palvelevassa ulkoiluvälineliikkeessä. Sääntö oli, että kun asiakas astuu ovesta sisään niin asiakasta tervehditään. Ei haitannut vaikka oli kolme-neljämetrisillä tikkailla juuri vaihtamassa loisteputkea. Asiakasta tervehdittiin. Tai oli juuri pudottanut kenkäseinän taakse kenkälaatikon ja sapetti niin vietävästi se varttitunti, mikä kenkälaatikon takaisin saamiseen kuluu. Asiakasta tervehdittiin. Tai olit tulossa alakerran varastosta 10 pahvilaatikkoa käsissä niin, että eteen ei nähnyt. Asiakasta tervehdittiin kuulon perusteella.

    2009 toukokuussa fuusioiduttiin Helsingin Partioaitan kanssa. Sinä kesänä piti opetella vastaamaan puhelimeen "Partioaitta", eikä "Partiokauppa". Se oli vaikeaa. Ja haikeaa.

    2010 tammikuussa lähdin armeijaan. Oli jäähyväiset. Työkaverit antoi jäähyväislahjojakin. Tulin viikon päästä takaisin. Ei ne mua huolineet. Onneksi Partioaitta huoli. Helmikuussa tapasin Lauran. Se oli mukavaa. Paljon vietettiin aikaa yhdessä. Samalla kävin töissä Partioaitassa. Huhtikuussa hain opiskelemaankin. Pääsykokeiden jälkeen mentiin töihin Partioaittaan. Kesällä pomo kirjoitti vahingossa työvuorolistaan "Taimi Luntta". Siitä asti ollaan oltu mies ja vaimo. Lauraa se ei ole haitannut. Kyllä mä Laurankin kanssa naimisiin joskus menen. Ehkä sitten on häätkin.

    2011 kesä oltiin Partioaitassa. Viimeinen kesä. Vannoin. Taimikin vannoi. Taimin vala petti. Syksyllä jatkui taas opiskelut. Iltapäivisin oltiin Partioaitassa.

    2012-2014 tehtiin töitä Partioaitassa. Satunnaisesti. Milloin oli tarvetta. Ei enää kesiä. Vannoin.

    2015 tuli tarina tiensä päähän.

    Ei ole paljon Partioaittaa parempaa työpaikkaa. Vanhat esimiehet ja työkaverit, nykyiseltä nimitykseltään kaiketi ystävät, eivät unohdu. Ei unohdu Partioaittakaan. Menneestä pian 25 elinvuodestani 8 vuotta on nimeni ollut Partioaitan työsopimuksessa. Se on lähes kolmasosa. Partioaitta ei ollut työpaikka. Partioaitassa näki kavereita ja tehtiin sitä, mistä tykättiin, eli autettiin ihmisiä valitsemaan oikeanlaiset varusteet siihen todelliseen tarpeeseen. Joskus piti hinnoitellakin. Ja siivota. Ugh. Joskus asiakkaille piti sanoa, että en tahdo sulle tätä tuotetta myydä, sillä jokin toinen tuote olisi käyttöä ajatellen parempi. Yleensä kuuntelivat. Paras onnistumisen tunne on se, kun asiakas tulee reissun jälkeen kiittään hyvistä varusteista ja palvelusta. Joskus käteltiin. Joskus katsottiin reissukuvia. Se oli mahtavaa.

    Kiitos vielä kerran Partioaitta ja kaikki vanhat työkaverit. Nykyiset ystävät. Toivottavasti törmäillään!

    Juha Riisalo
    Olimme muuttaneet Helsingin Vuosaareen 1965. Vuosaaressa liityin partioon. Kolkkapoikana ostin partiolaisten omia tarvikkeita Yrjönkadulta partiolaisten omasta kaupasta.
    Teemu Suominen

    Partioaitta täyttää 90 vuotta. Se on aika komea ikä jo. Paikalla oli satakunta partioaittalaista ja meitä yhteistyökumppaneita, kun istuskeltiin porukalla Porvoon Kivinokassa juhlistamassa merkkivuotta. Siinä oli jotenkin hieno fiilis itsekin muistella, kuinka 30 vuotta sitten kävin Yrjönkadulla ostamassa partiomerkkejä ja makuupussia ja kuinka siitä on tultu outojen mutkien kautta tähän päivään ja siihen, että mulla on yhtäkkiä kunnia kutsua Partioaittaa mun yhteistyökumppaniksi ja vielä sponsoriksikin. Kyllä mä siitä olen ihan älyttömän ylpeä. Sekä Aitasta että itsestäni.

    Sinun tarinasi?
    partioaitta@partioaitta.fi Lähetä meille tarinasi - kuulemme ja jaamme erittäin mielellämme omakohtaisia kokemuksia ja muistoja. Mikään ei ole kiinnostavampi kuin tarina. Jaa se meidän kanssamme!
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite