Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Yhteistyö ja sponsorointi

    Yhteistyö Partioaitan kanssa

    Jos olet lähdössä mielenkiintoiselle reissulle, haluat blogiyhteistyötä tai sinulla on muu hyvä yhteistyöehdotus, kuulemme sen mielellämme. Olemme kiinnostuneita tukemaan erilaisia projekteja ja tekemään yhteistyötä niin, että kumpikin osapuoli hyötyy.

    Saamme paljon yhteistyöehdotuksia ja yhteydenottoja, joten mitä tarkemmin esität asiasi meille, sitä paremmin pystymme vastaamaan sinulle ja sitä todennäköisemmin yhteistyö voidaan aloittaa. Myös mitä aikaisemmin ennen projektin alkua tai reissulle lähtöäsi otat meihin yhteyttä, sitä paremmin pystymme valmistautumaan ja auttamaan.

    VÄHINTÄÄN NÄMÄ TIEDOT ON HYVÄ OLLA VIESTISSÄ:


    Mitä yhteistyötä haluat?
    Kerro projektistasi, seikkailustasi, aikataulusta, osallistujista, paikasta ym. Kerro myös hieman taustastasi ja mahdollisista aiemmista projekteista.

    Mitä me hyödymme yhteistyöstä?
    Kerro ehdotuksesi ja suunnitelmasi, miten Partioaitta hyötyy yhteistyöstä. Mitä paremmin pystyt osoittamaan myös Partioaitan hyötyvän projektistasi, sitä varmemmin olemme sitä tukemassa.

    Näkyvyys?
    Missä ja miten projektisi näkyy? Sanomalehdet, blogi, sosiaalinen media, videokanava jne, missä Partioaitta saa näkyvyyttä yhteistyön tiimoilta? Blogin kävijämäärätiedot ja mahdolliset demografiset tiedot lukijoista ovat tervetulleita.

    Kuinka voimme auttaa?
    Jos olet pyytämässä varustesponsorointia, lähetä mahdollisimman tarkka lista mitä tuotteita tai minkälaisia tuotteita haluat meiltä. Pelkkä "varustesponsorointi" yleisesti ei johda usein mihinkään.

    Lähetä hakemuksesi partioaitta@partioaitta.fi ja otsikoi se Yhteistyöehdotus.

    10 % alennus Suomen Partiolaisten jäsenille

    Partioaitta tukee partiolaisia antamalla Suomen Partiolaisten jäsenille 10 % alennuksen. Jäsenalennus on voimassa myymälöissämme ja verkkokaupassa. Alennus ei koske Outlet myymälän alennushintaisia tuotteita, verkkokaupan Outlet-tuotteita, Secondhand-tuotteita, 365-klubin tarjouksia, eikä palvelutuotteita.

    Tuki Suomen ladun jäsenille

    Suomen Latu on samalla tärkeällä asialla kuin Partioaittakin, innostamassa ja mahdollistamassa ihmisiä ulkoilemaan. Myönnämme 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista Suomen Ladun jäsenille. Myymälässä saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttia, ja verkkokaupassa saat alennuksen rekisteröitymällä verkkokauppaamme. Rekisteröinnin yhteydessä kysytään jäsennumeroasi.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite