/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Yhteistyö ja sponsorointi

    Yhteistyö Partioaitan kanssa

    Jos olet lähdössä mielenkiintoiselle reissulle, haluat blogiyhteistyötä tai sinulla on muu hyvä yhteistyöehdotus, kuulemme sen mielellämme. Olemme kiinnostuneita tukemaan erilaisia projekteja ja tekemään yhteistyötä niin, että kumpikin osapuoli hyötyy.

    Saamme paljon yhteistyöehdotuksia ja yhteydenottoja, joten mitä tarkemmin esität asiasi meille, sitä paremmin pystymme vastaamaan sinulle ja sitä todennäköisemmin yhteistyö voidaan aloittaa. Myös mitä aikaisemmin ennen projektin alkua tai reissulle lähtöäsi otat meihin yhteyttä, sitä paremmin pystymme valmistautumaan ja auttamaan.

    VÄHINTÄÄN NÄMÄ TIEDOT ON HYVÄ OLLA VIESTISSÄ:


    Mitä yhteistyötä haluat?
    Kerro projektistasi, seikkailustasi, aikataulusta, osallistujista, paikasta ym. Kerro myös hieman taustastasi ja mahdollisista aiemmista projekteista.

    Mitä me hyödymme yhteistyöstä?
    Kerro ehdotuksesi ja suunnitelmasi, miten Partioaitta hyötyy yhteistyöstä. Mitä paremmin pystyt osoittamaan myös Partioaitan hyötyvän projektistasi, sitä varmemmin olemme sitä tukemassa.

    Näkyvyys?
    Missä ja miten projektisi näkyy? Sanomalehdet, blogi, sosiaalinen media, videokanava jne, missä Partioaitta saa näkyvyyttä yhteistyön tiimoilta? Blogin kävijämäärätiedot ja mahdolliset demografiset tiedot lukijoista ovat tervetulleita.

    Kuinka voimme auttaa?
    Jos olet pyytämässä varustesponsorointia, lähetä mahdollisimman tarkka lista mitä tuotteita tai minkälaisia tuotteita haluat meiltä. Pelkkä "varustesponsorointi" yleisesti ei johda usein mihinkään.

    Lähetä hakemuksesi partioaitta@partioaitta.fi ja otsikoi se Yhteistyöehdotus.

    Tuki partiolaisille

    Partioaitalle partiotoiminta on edelleen erittäin tärkeä asia. Myönnämme 10 % alennuksen kaikista tuotteista partiolaisille. Myymälässä saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttia, ja verkkokaupassa saat alennuksen rekisteröitymällä verkkokauppaamme. Rekisteröinnin yhteydessä kysytään jäsennumeroasi.

    Tuki Suomen ladun jäsenille

    Suomen Latu on samalla tärkeällä asialla kuin Partioaittakin, innostamassa ja mahdollistamassa ihmisiä ulkoilemaan. Myönnämme 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista Suomen Ladun jäsenille. Myymälässä saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttia, ja verkkokaupassa saat alennuksen rekisteröitymällä verkkokauppaamme. Rekisteröinnin yhteydessä kysytään jäsennumeroasi.

    PARTIOAITTA TEKEE TAI ON TEHNYT YHTEISTYÖTÄ MM. SEURAAVIEN HENKILÖIDEN KANSSA:

    Pata Degerman

    Löytöretkeilijä Patrick "Pata" Degerman on valloittanut vuoria, käynyt paikoissa joissa kukaan ei aiemmin ole käynyt, seikkaillut aavikoilla ja sademetsissä. Hän on seikkailun todellinen ammattilainen ja asiantuntija, jolta löytyy vinkki ja neuvo tilanteeseen kuin tilanteeseen. Partioaitta ja Pata jatkavat 2015 alkanutta yhteistyötään myös 2017 ja innolla odoamme uusia yhteisiä seikkailuja.

    Teemu Suominen

    Mm. Soberismia-blogistaan ja -kirjastaan tuttu entinen alkoholisti Teemu Suominen on nykyään ammattiulkoilija, joka suorittaa niin kutsuttua Seven Summits -haastetta, eli tavoittelee jokaisen mantereen korkeinta huippua vuoteen 2024 mennessä. Vuoristoreissujen ohessa Suominen opiskeli eräoppaaksi ja vetää nykyään 365 Klubin retkiä ja vaelluksia. Vapaa-ajallaan Teemu seikkailee pitkin pohjolan luontoa ja kirjoittaa matkoistaan blogia mm. Partioaitan sivuille.
    Teemu somessa: Instagram | Teemu Ihan Pihalla | Soberismia-blogi 

    Eeva Mäkinen

    Eeva Mäkinen on eräoppaaksi opiskeleva valokuvaaja. Yli 60 maassa vierailun jälkeen on aika keskittyä kotimaan kauneuteen ja koluta erämaan polkuja välillä yksin ja välillä kurssikavereiden tai muiden valokuvaajien kanssa. 
    Eeva somessa: Blogi | Facebook | Instagram

    Silja Minkkinen

    Silja Minkkinen, 22-vuotias videokuvaaja, editoija sekä elokuvaleikkauksen opiskelija, mutta ennen kaikkea seikkailija. Kesällä 2016 Silja pyöräilee Kööpenhaminasta Barcelonaan, yli 2500 kilometrin pituisen matkan. Silja ei ole koskaan pyöräillyt yli 50 kilometrin pituista matkaa, ja hän aikoo haastaa itsensä täysin uudella tavalla. Silja kuvaa itsensä ylittämisestä, yksin matkustamisesta ja budjettimatkailusta dokumentin. Tavoitteena Siljalla on testata itseään ja puhua kaikki ajatuksensa kameralle päiväkirjan kirjoittamisen sijaan. Hän haluaa myös kokeilla, miltä tuntuu matkustaa täysin omien voimiensa varassa ja olla kesken omien ajatustensa kanssa. Keskiviikkona 8.6. alkaa Siljan tähän astisen elämän haastavin matka, jota voi seurata Partioaitan blogista sekä instagramista @siljaminkkis, hashtagin #siljagoescycling alta.

    Katso dokumentti Youtubessa
    Lue Siljan matkakertomusta blogistamme.
    Siljan Instagram

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite