« Takaisin sivulle 365-Klubi

Tilaa 365-lehti 7.3. mennessä!

Liittymällä 365 Klubiin ja tilaamalla 365-lehden 7.3. mennessä varmistat, että saat huhtikuun alussa ilmestyvän lehden postitettuna ilmaiseksi kotiisi!

365-lehti ilmaiseksi kotiisi, liity 365 Klubiin! 

365 Klubin jäsenet saavat ulkoilmaihmisten elämäntapalehden kotiin postitettuna kolme kertaa vuodessa - veloituksetta. Voit lukea uusimman lehden tältä sivulta, vanhempia lehtiä voit katsella issuu.com -palvelussa.

Partioaitan tuottama outdoor-lehti

Ammattilaisten tuottaman toimituksellisen osion lisäksi lehti pitää sisällään laajan katsauksen tuotevalikoimaamme. 365:n artikkelit käsittelevät ulkoilua, elämyksiä ja luontoa. Lisäksi lehti tarjoaa osaavien retkeilijöiden ja erikoiskaupan ammattilaisten antamia hyviä vinkkejä muun muassa vaatteiden valintaan, jalkineiden hoitoon ja ulkoiluvarusteiden hankintaan.

Vihreä lehti

365 tuotetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Lehti painetaan SCA-paperiyhtiön GraphoInvent-paperille, joka on saanut lukuisia ympäristötunnustuksia. Täysin kloorivapaan paperin tuotannossa on pyritty hiilidioksidipäästöjen minimoimiseen.

ISO-sertifioitu paino

Painaja on Sörmlands Grafiska, joka on Ruotsin johtavia ympäristötietoisia painoja. Paino on ISO 14001 -sertifioitu paino.

Osoitteenmuutos ja lehden peruminen

Voit muuttaa osoitettasi tai perua lehden tilauksen omilla sivuillasi kirjautumalla sivuillemme. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, lähetäthän ystävällisesti sähköpostia partioaitta@partioaitta.fi osoitteeseen.

Liity ilmaiseen 365 Klubiin!

Ympäristöbonus | Tapahtumat | Edut myymälästä | Klubitarjoukset | Edut partnereilta