« Takaisin sivulle 365 Klubi

Liity ilmaiseen 365 Klubiin!

1 % ympäristöbonusta

Klubilaisena pääset mukaan tekemään hyvää, sillä kerrytät ostoillasi Ympäristöbonusta. 1 % ostoistasi lahjoitetaan vuosittain vaihtuviin kohteisiin, jotka voivat olla ympäristöön, lapsiin, nuoriin, vanhuksiin tai yhteisvastuuseen liittyviä kohteita. Klubin jäsenenä pääset myös vaikuttamaan kohteen valintaan äänestämällä

Ympäristöbonus 2017

Vuoden 2017 Ympäristöbonuksen jaamme kolmen kohteen kesken. 365 Klubin jäsenet saivat äänestää kohteita ja saimmekin runsaasti ääniä, kiitos! Vuoden 2017 Ympäristöbonuksen klubilaisten äänestämät osuudet ovat:

47 % Rantojen ja saaristojen puhtaanapito

Pidä Saaristo Siistinä ry on valtakunnallinen veneilijöiden, vesilläliikkujien ja retkeilijöiden ympäristöjärjestö. Sen tehtävänä on pitää Suomen rannat ja saaristo puhtaina ja tukea vesillä liikkumisen mahdollisuuksia kaikilla maamme vesistöalueilla. Yhdistys tekee konkreettisen jätehuoltotyön lisäksi ympäristökasvatustyötä. Se toimii saaristo- ja rannikkoalueilla sekä Järvi-Suomessa.

29 % Lapset luontoon seikkailemaan

Suomen Ladun lastentoiminnan vankka kulmakivi on Metsämörritoiminta. Metsämörri-satuhahmo innostaa lapset lähiluontoon leikkimään, liikkumaan, ihmettelemään ja tutkimaan.

24 % Kiilopään reitin kunnostus

Metsähallitus kunnostaa ympäristöbonusrahoilla Saariselän Kiilopään huipun reittiä. Eroosio kuluttaa polkua ja niinpä rahoilla kunnostetaan huipulle vieviä portaita ja taukopaikkoja nousun varrelle. Perille saamme oman PERILLÄ-penkin Ulkona.Perillä. -sloganimme mukaisesti.

Tehdään yhdessä hyvää myös vuonna 2017!

Seuraa pisteidesi kertymistä tilisi hallinnassa

Kaikista 365 Klubin jäsenenä tehdyistä ostoksistasi lasketaan 1 % ympäristöpisteitä. Sadan euron ostoksesta kerrytät yhden ympäristöpisteen, eli 1 euron. Voit seurata pisteiden kertymistä kirjautumalla sivuillemme. Näet kuluvan vuoden ostoksistasi saadut ympäristöpisteet ostoksesta seuraavana päivänä.

Tuimme 62 324,49 eurolla Outward Bound Finlandia vuonna 2016

Seuraa Löydä oma lähteesi -projektin kehitystä Outward Bound Finlandin sivuilla.

Vuoden 2016 aikana kerätty ympäristöbonus lahjoitettiin Outward Bound Finlandille ja erityisesti heidän Takaisin lähteelle -projektilleen. Ympäristöbonuksen summa oli huikeat 62 324,49 euroa! Kiitos sinulle klubilainen, Outward Bound Finland saa kehitettyä toimintaansa turvallisesti.

Outward Bound Finland tarjoaa ohjatusti haasteellisia ja tavoitteellisia, toiminnan kautta saavutettavia elämyksiä, kannustaa ihmisiä omakohtaiseen kasvuun, toisten huomioon ottamiseen, ihmisten väliseen yhteisymmärrykseen ja opitun soveltamiseen elämään, kouluun ja työhön.

Outward Bound Finland ry (OBF) kehittää ja harjoittaa elämyspedagogiikkaan pohjautuvaa kasvatuksellista ja koulutuksellista toimintaa sekä edistää elämyspedagogiikan menetelmiä käyttävien yhteisöjen kotimaista ja kansainvälistä yhteistyötä. OBF on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema nuorisotyön palvelujärjestö.

Lue tarkemmin Outward Bound Finlandin sivuilta.

Outward Bound vie Suomen nuoret takaisin lähteelle - tule mukaan tukemaan!

Outward Bound

Löydä oma lähteesi -projekti opettaa nuorille retkeilytaitoja, luonnossa liikkumista ja luonnon kunnioittamista. Tärkeintä on nuorten itsensä aktivoiminen: opittujen taitojen avulla he saavat itse suunnitella oman retkensä, ottaa vastuun itsestään, toisistaan ja luonnosta.

Viiden päivän retkeilykurssi on suunnattu erityisesti 9-luokkalaisille nuorille, joiden mahdollisuudet päästä mukaan tällaiseen toimintaan ovat heikot. Vieraantuminen niin luonnosta, itsestään kuin muistakin on vakava ongelma, ja kurssilla autetaan löytämään ja hyödyntämään omia vahvuuksia, myös ryhmänä toimiessa. Metsästä löytyvästä lähteestä pulppuaa raikas ja etsitty lähdevesi, samaan tapaan omasta itsestä löydetystä lähteestä kumpuaa nuoren itseluottamus.

Elämyspedagogisten menetelmien avulla trangioiden käyttö, metsään majoittuminen, suunnistaminen ja vaikkapa kalliolaskeutuminen tarjoavat mahdollisuuden tunnistaa omia resurssejaan. Päätöksenteko, ongelmanratkaisu ja päämäärien asettaminen konkretisoituvat luonnossa vaeltaessa. Kokemus itsensä voittamisesta antaa valmiuksia elämän haasteista selviämiseen yleisemminkin, opiskelupaikan löytämisestä alkaen. Yhteistyö luonnossa opettaa nuorille, että he voivat itse vaikuttaa myös koululuokassa vallitsevaan ilmapiiriin omalla käytöksellään. Matkaa lähteelle tehdään yhtä aikaa kukin omana itsenään ja ryhmässä.

Outward Bound tukee nuoren kasvua omaksi itsekseen ja yhteiskuntaan osallistuvaksi kansalaiseksi. Tule mukaan tukemaan nuorten matkaa lähteelle!

Liity ilmaiseen 365 Klubiin!

365-lehti | Tapahtumat | Edut myymälästä | Klubitarjoukset | Edut partnereilta