Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvivaraston tyhjennys 11.3. asti »
    Yritysmyynti

    Liikelahjat luonnossa liikkumiseen

    Olemme auttaneet suomalaisia valitsemaan laadukkaita varusteita ulkona liikkumiseen jo vuodesta 1928. Partioaitan asiakkaita, henkilökuntaa ja omistajia yhdistää työn ja harrastuksien kautta syntynyt rakkaus luontoa ja siellä liikkumista kohtaan.

    Yritysmyyntimme tarjoaa laadukkaat yrityslahjat sekä innostuneen, asiantuntevan ja yksilöllisen palvelun. Voit hankkia yksittäiskappaleita tai suurempia määriä koko tuotevalikoimastamme. Voimme myös räätälöidä juuri yrityksellesi sopivan vaihtoehdon ja tarvittaessa tilata tuotteita myös valikoimamme ulkopuolelta. Tarjoamme myös tuotteiden personointia signeerauksilla, brodeerauksilla, kaiverruksilla sekä painatuksilla.

    Toimitamme tuotteet aina suoraan valitsemiisi toimipisteisiin ja kokojen sovittaminen onnistuu ympäri Suomea sijaitsevissa myymälöissämme.

    Tee jokaisesta päivästä seikkailu. Ulkona olet perillä.

    Yritysmyynnin yhteystiedot

    Yritysmyynnistä vastaa Jaakko Kivelä

    Sähköposti yritysmyynti@partioaitta.fi

    Puhelinnumero 041 731 6374 (arkisin klo 9–17)

    Ota yhteyttä

    Ajankohtaisia lahjaideoita 

    Referenssejä

    Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin myös vapaa-ajalla ja haluamme kannustaa työntekijöitämme liikkumaan ja ulkoilemaan. Käytännöllisissä laatuvaatteissa on kiva olla ja liikkua. Partioaitan yritysmyynnin avulla meille sopivat tuotteet löytyivät nopeasti ja yhteistyö oli helppoa ja vaivatonta.

    - Papula-Nevinpat

    Asiakaspalvelu on toiminut hyvin ja tuotteet ovat laadukkaita. Käytämme Partioaitan palveluita jatkossakin.

    - Metsänhoitoyhdistys Sotkamo

    Asiakaspalautteita

    Sain hyvää ja ystävällistä palvelua. Ja kärsivällistä!

    Nopeasti otettiin yhteyttä ja asia saatiin hoidettua. Aivan ensiluokkaista asiakaspalvelua!

    Kaikki toimi sujuvasti ja esim. erän toimitus sujui halutusti.

    Laaja liikelahjavalikoima

    Meiltä saat niin liikelahjat yhteistyökumppaneille ja asiakkaille kuin kesä- ja joululahjat henkilökunnallekin, mitkä varmasti menevät käyttöön. Ajattomat ja korkealaatuiset tuotteet kestävät niin käyttöä kuin aikaakin. Myös brodeeraukset, painatukset, signeeraukset ja kaiverrukset käyvät käden käänteessä.

    Käytännöllisiä liikelahjoja 
    Reppuja asiantuntijaorganisaatioille 

    Merkkipäivän muistamiset

    Olipa kyse sitten projektin onnistuneesta maalin viemisestä, vuosipäivästä tai pyöreistä vuosista, muista tekijää hyvästä työstä tärkeänä merkkipäivänä. Myös brodeeraukset, painatukset, signeeraukset ja kaiverrukset käyvät käden käänteessä.

    Suosituimmat lahjat 

    Lahjakortin antamisen sietämätön helppous

    Anna jokaisen lahjansaajan itse valita itselle mieleisin lahja. Partioaitan lahjakortti on täydellinen lahja ulkoilusta, retkeilystä ja vaeltamisesta innostuneelle. Lahjakortti on myös helppo valinta lahjanantajalle, se on saatavana sekä fyysisenä että sähköisenä korttina. Sen voi käyttää verkkokaupassamme ja myymälöissämme kautta maan. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostospäivästä.

    Mikäli haluat vapaavalintaisen summan ja laskulle, niin ota yhteyttä yritysmyynti@partioaitta.fi.

    Lahjakortti Partioaittaan

    Anna lahjansaajan itse valita - Osta lahjaksi valinnanvapaus

    Tuotteiden kustomointi

    Esimerkkejä tekemistämme brodeerauksista ja kaiverruksista. Haluatko tuotteen oman yrityksesi logolla? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

    Liikelahjojen verovapaus

    Onnistuneet merkkipäivälahjat ja henkilökunnan palkitsemiset tuovat iloa toimistoon ja työpaikalle. Lahjoihin käytettävä budjetti ja verovapaus saattaa usein mietityttää. Tässä käymme lyhyesti läpi tärkeimmät asiat liittyen verovapauteen liikelahjoissa.

    Tutustu tarkemmin henkilökuntaetuihin verotuksessa Veron sivuilla.

    Työntekijän merkkipäivät

    Työntekijän merkkipäivän johdosta annetun lahjan kohtuullinen arvo on enintään työntekijän 1-2 viikon bruttopalkkaa vastaava määrä. Jos työntekijän palkkaus vaihtelee huomattavasti palkkausmuodon mukaan, kuten esimerkiksi provisiopalkkaisilla myyntimiehillä, voidaan 1-2 kahden viikon bruttopalkka laskea 12 edellisen kuukauden keskiarvon mukaan.

    Työntekijän tavanomaisia merkkipäiviä ovat esimerkiksi 40-, 50-, 60- ja 70-vuotissyntymäpäivät. Sen sijaan esimerkiksi 65-vuotispäivänä annettua lahjaa ei ole oikeuskäytännössä hyväksytty verovapaaksi (KHO 4.11.1986 taltio 4333). Työntekijän merkkipäiviä ovat myös hääpäivä, pitkäaikaiseen palvelukseen perustuva merkkipäivä (10 vuotta tai enemmän) ja eläkkeelle siirtyminen.

    Muut lahjat

    Vähäisen lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Jos työnantaja antaa työntekijöille muutamia vähäisiä lahjoja vuodessa, näiden yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa.

    Työnantaja voi muistaa työntekijöitään merkkipäivälahjojen lisäksi erilaisilla muilla lahjoilla. Muista työnantajan antamista lahjoista verovapaita ovat vain niin sanotut vähäiset muut lahjat, jos ne annetaan kollektiivisesti koko henkilökunnalle.

    Vähäisellä muulla lahjalla tarkoitetaan lähinnä jouluna koko henkilökunnalle annettavia pieniä muistamisia. Myös esimerkiksi läksiäislahja voi olla vähäinen muu lahja, jos antamiskäytäntö koskee koko henkilökuntaa.

    Lahjakortti

    Työnantajan työntekijöilleen joululahjaksi antamat lahjakortit ovat verovapaita, kun seuraavat edellytykset täyttyvät:

    1. Lahja annetaan koko henkilökunnalle.
    2. Lahjakortin arvo on enintään 100 euroa.
    3. Lahjakortti on henkilökohtainen eli nimetylle työntekijälle annettu.
    4. Työnantaja on rajannut lahjakortin käyttökohteen tietystä paikasta hankittavaan esineeseen tai palveluun eikä lahjakortilla voi hankkia muuta. Lahjakortti voi oikeuttaa valitsemaan tuotteen tai palvelun useiden samanlaisten tuotteiden tai palveluiden joukosta taikka tuotteen tai palvelun useiden erilaisten tuotteiden tai palveluiden joukosta.
    5. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi.

    Lahjakorttia voidaan pitää yksilöitynä silloin, kun työnantaja on valinnut tietyn yrityksen tai palveluntarjoajan tuotteen, tuotteet, tuoteryhmän tai palvelun, johon lahjakorttia voi käyttää. Yksilöimätön lahjakortti puolestaan on tyypillisesti lahjakortti jonkin tietyn liikkeen tai tavaratalon koko valikoimaan. Tällainen yksilöimätön lahjakortti on työntekijän palkkaa, koska työntekijä päättää työnantajan sijaan, mitä hän hankkii lahjakortilla.

    Hei!

    Nimeni on Jaakko Kivelä ja toimin Partioaitassa yritysmyynnin vastuuhenkilönä.

    Oma kiinnostus luontoon on syntynyt jo nuorena: juuret Tornionjokilaaksossa mahdollistivat kasvun hienossa ympäristössä. Sittemmin metsästys ja Lapin tunturit ovat vaihtuneet yhä monipuolisempaan ulkoiluun ja lähiluonnossa liikkumiseen. Olen toiminut Partioaitassa jo vuodesta 2006, aloittaen pienillä myyjän tunneilla jatkaen myöhemmin myymäläpäälliköksi. Keväällä 2022 otin vastuulleni yritysmyynnin kehittämisen.

    Partioaitassa vastuullisuus ja valikoima ovat tärkeitä arvoja, joten kaikki tuotteet tulevat alan huippumerkeiltä. Siksi uskon, että meiltä löytyy varmasti juuri teidän yrityksellenne sopivat tuotteet mahdollisimman sujuvasti.

    Sähköposti yritysmyynti@partioaitta.fi

    Puhelinnumero 041 731 6374 (arkisin klo 9–17)

    Ota yhteyttä

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite