Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Juomareput, juoksuliivit sekä juoksuvyöt

    Juomareppu on loistava valinta erityisesti juoksua, pyöräilyä, hiihtoa tai muita pitkän matkan lajeja harrastaville. Nestetasapainon säilymisen kannalta tärkeät nesteet kulkevat näppärästi selässä tai vyötäröllä eli siellä, missä niistä on vähiten haittaa liikkumiselle. Näin myös nesteitä saat nautittua matkan aikana helposti. Reppuun ja vyöhön saa yleensä myös muut tärkeät pienet tavarat mukaan.

    Laaja valikoima juomareppuja ja juoksuliivejä

    Meiltä löydät esimerkiksi Ospreyn ja Salomonin suosittuja juomareppuja ja juomaliivejä. Laajasta valikoimastamme löytyy eri kokoisia juomareppuja ja juomaliivejä, juomarakkoja, varaosia ja lisätarvikkeita sekä juoksuvöitä.

    Juomareppu, juoksureppu, juoksuliivi vai juoksuvyö?

    Usein puheessa vilahtelee termit juomareppu ja juoksureppu sekä juoksuliivi ja juomaliivi. Yleensä niillä tarkoitetaan samaa asiaa eli reppua, johon saa juomajärjestelmän ja tärkeimmät tavarat. Osa repuista on liivin mallisia, jolloin onkin luontevaa puhua juoksu- tai juomaliivistä. Liiveissä juomalle on usein paikka etupuolella.

    Juomareppu ei hiosta läheskään niin paljon kuin niin sanottu normaali reppu, koska mallit ovat kapeita ja repuissa on usein hiostumista vähentävä verkkorakenne. Jos siis harrastat paljon liikuntaa, jossa nestettä täytyy nauttia vauhdissa tai liikkeessä, juoksureppu on erinomainen vaihtoehto. Juomareppuja on eri kokoisia, joista kannattaa valita omaan tarpeeseen sopiva. Osa repuista on isompia, joihin mahtuu myös päiväretkeilyvarusteet. 

    Yksi vaihtoehto on myös juoksu- tai juomavyö. Juoksuvyössäkin nesteet ja pienet tavarat kulkevat kätevästi käden ulottuvilla. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia reppuja, liivejä ja vöitä, tutustu valikoimaan alla sekä myymälöissämme!

    Lue lisää
    Suodatin
    16 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite