/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Juomareput, juomavyöt, juoksuvyöt ja juoksureput

    Juoksuvyö ja juomareppu on loistava valinta erityisesti kaikille juoksua, pyöräilyä, hiihtoa tai muita pitkän matkan lajeja harrastaville. Nestetasapainon säilymisen kannalta tärkeät nesteet kulkevat näppärästi selässä tai vyötäröllä eli siellä, missä niistä on vähiten haittaa liikkumiselle. Näin myös nesteitä saa nautittua matkan aikana helposti. Reppuun ja vyöhön saa yleensä myös muut tärkeät pienet tavarat mukaan. Tutustu valikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Juomareppu, juoksureppu, juoksuliivi - rakkaalla varusteella on monta nimeä

    Usein puheessa sekoittuu termit juomareppu, juoksureppu, juoksuliivi ja juomaliivi keskenään. Yleensä niillä tarkoitetaan samaa asiaa eli reppua, johon saa juomajärjestelmän ja tärkeimmät tavarat. Osa repuista on liivin mallisia, jolloin onkin luontevaa puhua juoksu- tai juomaliivistä. Liiveissä juomalle on usein paikka etupuolella.

    Juomarepusta johtaa etupuolelle letku, jota pitkin nesteen nauttiminen matkanteon aikana käy kätevästi. Juomareput varustetaan usein myös taskuilla, joihin muut lenkillä tärkeät tarvikkeet voidaan harjoituksen ajaksi sijoittaa.

    Juoksu/juomareppu ei myöskään hiosta läheskään niin paljon kuin niin sanottu normaali reppu, koska mallit ovat kapeita ja repuissa on usein hiostumista vähentävä verkkorakenne. Jos siis harrastat paljon liikuntaa, jossa nestettä täytyy nauttia vauhdissa tai liikkeessä, juoksureppu on erinomainen vaihtoehto. 

    Juomareppuja on eri kokoisia, joista kannattaa valita omaan tarpeeseen sopiva. Osa repuista on isompia, joihin mahtuu myös päiväretkeilyvarusteet. Tarvittaessa käy myymälässämme kokeilemassa ja kysymässä apua asiantuntijoiltamme!

    Toinen vaihtoehto on juoksu/juomavyö. Juoksuvyössäkin nesteet ja pienet tavarat kulkevat kätevästi käden ulottuvilla!

    Lue lisää
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite