Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vihreämpi Valinta
    • (315)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok

    Miesten ulkoiluvaatteet

    Miesten laadukkaat ulkoiluvaatteet kaikkiin aktiviteetteihin. Ulkoiluvaatteilla on sitä enemmän merkitystä, mitä enemmän ulkoilet ja retkeilet. Mitä enemmän olet ulkona, sitä suuremmalla todennäköisyydellä olet siellä myös vähän huonommalla kelillä. Ulkoiluvaatteilla ja pukeutumisella voit suoraan vaikuttaa, kuinka miellyttävää harrastuksesi on.

    Ulkoiluvaatteet vaativille miehille

    Kun olosuhteet kovenevat, vaatteilta vaaditaan erityisen paljon. Ulkoilijan on mahdollisesti suojauduttava tuulelta, sateelta, lumelta, pakkaselta tai jopa kuumuudelta. Valikoimastamme ulkoilevat ja retkeilevät miehet löytävät helposti sopivat ulkoiluvaatteet käytännössä kaikkiin olosuhteisiin, joita Suomessa voi olla. 

    Merinovillaiset vaatteet ovat täydellisiä suomalaiseen ilmastoon. Niissä on paljon ominaisuuksia, joiden ansiosta niitä voi kutsua luonnon omaksi high techiksi. Merinovilla lämmittää kylmällä, viilentää kuumalla. Materiaali kuivuu nopeasti, ei haise märkänäkään eikä syty helposti palamaan. Täydellinen miehen kumppani retkelle suomalaiseen luontoon.

    Miesten kuoritakeissa on nykyään valtavasti valinnanvaraa niin malleissa kuin väreissäkin. Kuoritakki on erinomainen vaihtoehto paljon liikkuvalle miehelle. Kuoritakki hengittää eikä se päällä tule hiki samalla tavalla kuin "normaalin" sadetakin kanssa tulee. Monet edistyneet ominaisuudet ja toiminnot tekevät kuoritakeista miellyttävän ja luotettavan vaatteen jokaisen miehen vaatevalikoimaan.

    Miesten untuvatakit ovat olleet erittäin suosittuja viime vuosina. Kunnollinen, paksu untuvatakki pitää miehen kuin miehen lämpimänä sydäntalven kylmimpinäkin päivinä. Laadukkaita valmistajia on kymmeniä ja valikoimastamme löydät helposti maailman johtavien brändien takit upeissa väreissä.

    Valitse ulkoiluvaatteet oikein

    Jos ulkoilet paljon, tarvitset todennäköisesti melko laajan valikoiman erilaisia ulkoiluvaatteita. Jos harkitset uusia ulkoiluvaatteita, kysy itseltäsi ainakin nämä kysymykset:
    • Painottuuko ulkoilu vain kesäaikaan?
    • Minkälaisissa maastoissa ulkoilen? Onko paljon nousuja/laskuja/kosteutta? Mitä raskaammat maastot, sitä enemmän vaatteiltakin vaaditaan esim. hengittävyyttä
    • Lähdenkö ulkoilemaan myös sateella? Koiranomistaja ei voi esimerkiksi valita, mutta satunnainen ulkoilija voi ulkoilla vain "hyvillä keleillä"
    • Ulkoilenko paljon ja säännöllisesti? Vaatteiden kestävyydellä sekä käytettävyydellä on tällöin erityistä merkitystä
    Näillä pohdinnoilla olet jo pitkällä oikean ulkoiluvaatteen valinnassa. Jos vielä mietityttää, tervetuloa myymäläämme tutustumaan valikoimaan. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa.
    Lue lisää
    Suodatin
    1192 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite