Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    365-klubin säännöt

    Liittyminen 365-klubin jäseneksi 

    Partioaitta 365-klubiin voivat liittyä 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyteen ei voi liittää muita henkilöitä esimerkiksi perheenjäseniä. 365-klubiin voi liittyä Partioaitan verkkosivuilla www.partioaitta.fi. Liittyminen on ilmaista.

    365-klubin jäsenten saamat edut

    • Saat 365-lehden, ulkoilmaihmisen elämäntapalehden 2-3 kertaa vuodessa, joko kotiisi postitettuna tai digitaalisena näköislehtenä. Lehti postitetaan kotiin lehden tilanneille klubilaisille, jotka ovat tehneet vähintään yhden ostoksen viimeisen kolmen vuoden aikana sekä uusille klubilaisille. Lehden digitaalinen näköislehti on maksutta luettavissa Issuu-palvelun kautta kaikille lehdestä kiinnostuneille.
    • Kerrytät ostoksistasi 1 % verran Ympäristöbonusta. Lahjoitamme yhteisen Ympäristöbonuksen vuosittain valitsemaamme kohteeseen tai kohteisiin. Huomioithan, että lahjakorttien osto ei kerrytä Ympäristöbonusta.
    • Myymälöissämme olevissa tuotteiden hoitopisteissä voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi. Partioaitan henkilökunta neuvoo mielellään sinua.
    • Järjestämme tapahtumia, joissa saat ainutlaatuista opastusta ja inspiraatiota ulkoiluun.
    • Pääset hyödyntämään yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja.
    • 365-klubin jäsenet saavat parhaat tuotetarjoukset. Klubitarjouksia ei voida yhdistää muihin etuihin.

    Pidätämme oikeuden muutoksiin.

    Ajankohtaiset edut näet 365-klubin sivuilla.

    Asiakastiedot

    Partioaitta tallentaa 365-klubin jäsenten henkilötiedot Partioaitan asiakasrekisteriin. Henkilötietoja käsitellään Suomen kulloinkin voimassa olevan henkilötietolain sekä Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Liittyneille lähetetään sähköposti liittymisen vahvistamiseksi.

    Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

    Asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen, asiakaspalvelutarkoituksiin ja asiakassuhteeseen liittyvää tiedottamista varten. 365-klubin jäsenille voidaan lähettää sähköpostitse pari kertaa vuodessa 365-klubiin liittyviä tärkeitä tiedotteita.

    Asiakasrekisteriin tallentuu 365-klubin jäsenen tekemät ostot niin verkkokaupassa kuin myymälöissä. Ostotietoja voidaan käyttää markkinoinnin kohdentamiseen. Ostotietoja hyödynnetään myös palvelumme ja valikoimamme kehittämisessä.

    365-klubin jäsenellä on oikeus kieltää asiakastietojen käyttö markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä Partioaitan asiakaspalveluun.

    365-klubin jäsen voi tehdä muutoksia asiakastietoihinsa Partioaitan verkkosivuilla Omilla sivuilla tai pyytämällä Partioaitan asiakaspalvelua tekemään muutokset.

    Asiakastietoja voidaan päivittää myös Postin rekisterin kautta.

    Katso Tietosuojaseloste.

    Markkinointi

    Lähetämme markkinointiviestintää 365-klubin jäsenille sähköpostitse vain jos siihen on annettu lupa. Uutiskirjeissä kerromme mm. ajankohtaisista tapahtumista ja tuotetarjouksista. Lähetämme 365-klubin jäsenille kohdennettua sisältöä, jonka näkevät vain 365-klubin jäsenet. Voit tilata tai lopettaa tilauksen milloin tahansa omien sivujen kautta tai ilmoittamalla asiakaspalveluun partioaitta@partioaitta.fi.

    Lehti postitetaan veloituksetta kotiin lehden tilanneille klubilaisille, jotka ovat tehneet vähintään yhden ostoksen viimeisen kolmen vuoden aikana sekä uusille klubilaisille. Voit tilata tai lopettaa tilauksen milloin tahansa omien sivujen kautta.

    Eroaminen 365-klubista

    365-klubista voit erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostitse. Lähetä sähköposti samasta osoitteesta, jolla olet rekisteröitynyt 365-klubin jäseneksi osoitteeseen privacy@partioaitta.fi. Voit eroamisen yhteydessä valita poistetaanko kaikki tietosi asiakasrekisteristämme vai haluatko säilyttää verkkokaupan tilin, mutta erota vain 365-klubista. 365-lehden tilaus on sidottu 365-klubin jäsenyyteen. Eroamalla 365-klubista päättyy automaattisesti myös 365-lehden tilaus.

    Yhteystiedot

    Postiosoite:
    Partioaitta Oy
    Nuijamiestentie 5 C
    00400 Helsinki

    Sähköpostiosoite:
    partioaitta@partioaitta.fi

    Asiakaspalvelun puhelinnumero:
    020 7760 719
    Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min

    Usein kysytyt kysymykset

    Katso Usein kysyttyä -sivulta vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite