/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    365-klubin säännöt

    Liittyminen 365-klubin jäseneksi 

    Partioaitta 365-klubiin voivat liittyä 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyteen ei voi liittää muita henkilöitä esimerkiksi perheenjäseniä. 365-klubiin voi liittyä Partioaitan verkkosivuilla www.partioaitta.fi. Liittyminen on ilmaista.

    365-klubin tunnisteena toimii jäsennumero, joka toimitetaan jäsenille sähköpostilla liittymisen yhteydessä. Eurooppalainen tietosuoja-asetuksen (GDPR) astuttua voimaan toukokuussa 2018 emme enää kerää ja tallenna asiakkaiden henkilötunnuksia.

    • Henkilötunnusta ei enää kysytä 365-klubiin liittyessä.
    • Henkilötunnus poistetaan kaikkien 365-klubin jäsenten tiedoista Partioaitan asiakasrekisterissä.
    • Tunnistautuminen myymälässä tapahtuu uudella jäsennumerolla, tai nimen ja sähköpostiosoitteen avulla

    Klubiedut saa myymälöissämme myös ilman erillistä jäsenkorttia, esimerkiksi ajokorttia näyttämällä. Partioaitta 365-klubiin voivat liittyä 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyteen ei voi liittää muita henkilöitä esimerkiksi perheenjäseniä. 365-klubiin voi liittyä Partioaitan verkkosivuilla www.partioaitta.fi. Liittyminen on ilmaista.

    Klubiedut saat myymälöissämme ilman erillistä jäsenkorttia, esimerkiksi ajokorttia näyttämällä.

    365-klubin jäsenten saamat edut

    • Saat 365-lehden, ulkoilmaihmisen elämäntapalehden kolme kertaa vuodessa kotiisi postitettuna - veloituksetta.
    • Kerrytät ostoksistasi 1 % verran Ympäristöpisteitä. Lahjoitamme yhteisen Ympäristöbonuksen vuosittain valitsemaamme kohteeseen tai kohteisiin. Huomioithan, että lahjakorttien osto ei kerrytä Ympäristöpisteitä.
    • Takuukuitit pysyvät aina tallella! Kaikkien ostostesi tiedot tallentuvat omalle tilillesi.
    • Myymälöissämme olevissa tuotteiden hoitopisteissä voit vahata kenkäsi tai G-1000-vaatteesi. Partioaitan henkilökunta neuvoo mielellään sinua.
    • Järjestämme tapahtumia, joissa saat ainutlaatuista opastusta ja inspiraatiota ulkoiluun.
    • Pääset hyödyntämään yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja.
    • 365-klubin jäsenet saavat parhaat tuotetarjoukset. Klubitarjouksia ei voida yhdistää muihin etuihin.

    Pidätämme oikeuden muutoksiin.

    Ajankohtaiset edut näet 365-klubin sivuilla.

    Asiakastiedot

    Partioaitta tallentaa 365-klubin jäsenten henkilötiedot Partioaitan asiakasrekisteriin. Henkilötietoja käsitellään Suomen kulloinkin voimassa olevan henkilötietolain sekä Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Liittyneille lähetetään sähköposti liittymisen vahvistamiseksi.

    Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

    Asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen, asiakaspalvelutarkoituksiin ja asiakassuhteeseen liittyvää tiedottamista varten. 365-klubin jäsenille voidaan lähettää sähköpostitse pari kertaa vuodessa 365-klubiin liittyviä tärkeitä tiedotteita.

    Asiakasrekisteriin tallentuu 365-klubin jäsenen tekemät ostot niin verkkokaupassa kuin myymälöissä. Ostotietoja voidaan käyttää markkinoinnin kohdentamiseen. Ostotietoja hyödynnetään myös palvelumme ja valikoimamme kehittämisessä.

    365-klubin jäsenellä on oikeus kieltää asiakastietojen käyttö markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä Partioaitan asiakaspalveluun.

    365-klubin jäsen voi tehdä muutoksia asiakastietoihinsa Partioaitan verkkosivuilla Omilla sivuilla tai pyytämällä Partioaitan asiakaspalvelua tekemään muutokset.

    Asiakastietoja voidaan päivittää myös Postin rekisterin kautta.

    Katso Tietosuojaseloste.

    Markkinointi

    Lähetämme markkinointiviestintää 365-klubin jäsenille sähköpostitse vain jos siihen on annettu lupa. Viikottaisessa uutiskirjeessä kerromme mm. ajankohtaisista tapahtumista ja tuotetarjouksista. Lähetämme 365-klubin jäsenille kohdennettua sisältöä, jonka näkevät vain 365-klubin jäsenet. Voit tilata tai lopettaa tilauksen milloin tahansa omien sivujen kautta tai ilmoittamalla asiakaspalveluun partioaitta@partioaitta.fi.

    Lähetämme postitse 365-lehden 365-klubin jäsenille veloituksetta. Voit tilata tai lopettaa tilauksen milloin tahansa omien sivujen kautta.

    Eroaminen 365-klubista

    365-klubista voit erota milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostitse. Lähetä sähköposti samasta osoitteesta, jolla olet rekisteröitynyt 365-klubin jäseneksi osoitteeseen privacy@partioaitta.fi. Voit eroamisen yhteydessä valita poistetaanko kaikki tietosi asiakasrekisteristämme vai haluatko säilyttää verkkokaupan tilin, mutta erota vain 365-klubista. 365-lehden tilaus on sidottu 365-klubin jäsenyyteen. Eroamalla 365-klubista päättyy automaattisesti myös 365-lehden tilaus.

    Yhteystiedot

    Postiosoite:
    Partioaitta Oy
    Nuijamiestentie 5 C
    00400 Helsinki

    Sähköpostiosoite:
    partioaitta@partioaitta.fi

    Asiakaspalvelun puhelinnumero:
    020 7760 616
    Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min

    Usein kysytyt kysymykset

    Katso Usein kysyttyä -sivulta vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite