Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Kupoliteltat

    Kupoliteltta on kehitetty Suomessa 1930-luvulla ja on siitä lähtien ollut tärkeä osa suomalaista retkeilyperinnettä. Tänäkin päivänä kupolitelttoja käytetään paljon ulkoilussa ja retkeilyssä. Erityisesti melomista harrastavat ovat ottaneet ne omakseen, koska vapaasti seisovana teltta on helppo pystyttää vaikka kalliolle.

    Nykypäivän kupoliteltat ovat laadukkaita, keinokuidusta valmistettuja majoitteita. Kaksikerrosrakenteen ansiosta teltta on kestävä ja hyvin kosteutta ja sadetta pitävä.

    Kupoliteltta on erittäin käytännöllinen myös tuulisissa olosuhteissa. Se säilyttää muotonsa hyvin kovassakin tuulessa eikä lähde tuulen mukana seikkailemaan niin helposti. Kupoliteltoilla on oma vankkumaton käyttäjäkuntansa ja ihan syystäkin. Monipuoliset ominaisuudet tekevät niistä varteenotettavan vaihtoehdon mille tahansa retkelle vaikka koko perheen voimin. Toinen suosittu telttamalli on tunneliteltta.

    Kupoliteltta pähkinänkuoressa:

    • Turvallisempi valinta yleisteltaksi
    • Risteävien kaarien ansiosta seisoo itsekseen (kiilaus suositeltavaa)
    • Kaaret kiinnitetään usein sisätelttaan, mikä mahdollistaa hyvällä säällä teltan käytön ilman vedenpitävää ulkotelttaa - parempi ilmanvaihto
    • Soveltuu hyvin maastoon, jossa kiilaus on haasteellista, esimerkiksi kalliolle

    Partioaitassa on erinomainen valikoima erilaisia kupolitelttoja erilaisiin tarkoituksiin ja eri henkilömäärille. Tunnetuilta valmistajilta löytyvät esimerkiksi Marmot Alvar UL 3P kolmelle hengelle, Fjällräven Abisko Dome 3 myös kolmelle hengelle sekä Hilleberg Niak kahdelle hengelle.

    Tervetuloa myymälöihimme tutustumaan laadukkaisiin kupolitelttoihin ja muihin telttamalleihin. Henkilökuntamme auttaa mielelllään löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan teltan.

    Lue lisää
    Suodatin
    55 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite