Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Icebreaker Born in Nature

    Jeremy Moon perusti Icebreakerin tarjotakseen luonnollisen vaihtoehdon synteettisistä materiaaleista valmistetuille ulkoilu- ja urheiluvaatteille. Haasteena ei ollut vain luonnollisen tuotteen, vaan luonnollisen yrityksen kehittäminen - kaiken toiminnan osalta.

    Icebreakerin villa tulee pieneltä joukolta uusiseelantilaisia villantuottajia, jotka huolehtivat lampaistaan ja maistaan. Icebreaker jalostaa itse kankaansa raa'asta villasta lähtien, jolloin kaikki tuotannon vaiheet pysyvät tarkan laadunvalvonnan alla, sekä vaatteet voidaan taatusti valmistaa mahdollisimman pienellä energian- ja vedenkulutuksella.

    Icebreaker

    Uusi-Seelantilainen Icebreaker on johtava merinovillaisten ulkoiluun ja vapaa-aikaan suunniteltujen vaatteiden valmistaja maailmassa. Sen käyttämä villa tulee pieneltä, erittäin korkeat laadulliset ja eettiset vaatimukset täyttävältä joukolta uusi-seelantilaisia lampaankasvattajia. 

    Icebreaker tuomitsee ehdottomasti villantuotannon, jossa lampaisiin kohdistetaan ns. mulesing-tekniikkaa.

    Icebreakerin kantavana ajatuksena on luonnonmukaisuus. Icebreakerin vaatteet ovatkin oivallinen vaihtoehto synteettisistä materiaaleista valmistetuille retkeily- ja ulkoiluvaatteille. Icebreakerin merinovillasta valmistetut vaatteet ovat tiheään kudottuja, iholle miellyttävän tuntuisia ja hajuja sitomattomia – ominaisuus, jota arvostaa etenkin olosuhteissa, joissa vaatteita ei ole mahdollista pestä päivittäin.

    Partioaitta on ensimmäinen Icebreaker-tuotteiden jälleenmyyjä Suomessa. Liikkeistämme löydät suuren valikoiman Icebreaker-merinovillatuotteita mm. merinovillakerrastot ja alusasut sekä tuotteiden pitkäaikaisen myynnin kartuttaman tuotetietämyksen.

    Lue englanniksi Icebreakerin ympäristövastuusta.

    Lue lisää

    Suosituimmat Icebreaker tuotteet 

    Katso muita Icebreaker tuotteita

    Ei valittuja suodattimia
    Saatavilla Hampurin myymälässä

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!

    Uutiskirjeen tilaaminen


    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite