Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Icebreaker

    Uudesta-Seelannista kotoisin oleva icebreaker on johtava merinovillaisten ulkoiluun ja vapaa-aikaan suunniteltujen vaatteiden valmistaja maailmassa. Sen käyttämä villa tulee pieneltä, erittäin korkeat laadulliset ja eettiset vaatimukset täyttävältä joukolta uusi-seelantilaisia lampaankasvattajia. 

    Icebreaker tuomitsee ehdottomasti villantuotannon, jossa lampaisiin kohdistetaan ns. mulesing-tekniikkaa.

    Luonnonmukaisuus on icebreakerin ydin


    Kaikki lähti siitä, kun icebreakerin perustaja Jeremy Moon tapasi merinolampaiden kasvattajan 90-luvulla ja sai ajatuksen merinovillan hyödyntämisestä teknisissä vaatteissa luonnonmukaisena vaihtoehtona synteettisille materiaaleille. Hän perustikin sitten icebreakerin vuonna 1995 Uudessa-Seelannissa ja yrityksen tarkoituksena on ollut olla
    pioneeri merinovillan käytössä.

    Icebreakerin kantava ajatus on luonnonmukaisuus. Icebreakerin vaatteet ovat oivallinen vaihtoehto synteettisistä materiaaleista valmistetuille retkeily- ja ulkoiluvaatteille. Ja vuonna 2022 icebreakerin käyttämistä materiaaleista 95 % on luonnonmukaisia tai kasvipohjaisia kuituja. 

    Icebreakerin merinovillasta valmistetut vaatteet ovat tiheään kudottuja, iholle miellyttävän tuntuisia ja hajuja sitomattomia – ominaisuus, jota arvostaa etenkin olosuhteissa, joissa vaatteita ei ole mahdollista pestä päivittäin. Tutustu merinovillaan materiaalina »

    Icebreaker ja merinolampaiden kasvattajat


    Icebreaker oli ensimmäinen yritys, joka solmi pitkäkestoisia suhteita merinolampaiden kasvattajien kanssa.

    ”Allekirjoitamme sopimuksen 10 vuodeksi, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota lapsillemme varmuutta seuraavaksi 10 vuodeksi.” – Richard Subtil, kasvattaja.

    Tutustu icebreakerin valikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Lue lisää
    Suodatin
    88 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite