/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    Partioaitan valmiit retkeilyreitit 

    Lähde helposti retkelle tai vaellukselle. Ota mukaan perhe, lettupannu tai pakkaa rinkka ja lähde valmiille retkeilyreiteille.  

    Partioaitan 365-klubin vaellusoppaat, Maritta, Mia, Silja ja Teemu sekä Palmuaseman Sanna ovat tehneet sinulle valmiita retkipaketteja Suomen suosituimmista vaellusreiteistä ja retkikohteista. Reitit sopivat päivä- ja viikonloppuretkiin. Mukana on myös pidempi vaellusreitti sekä esteetön retkireitti.  

    Voit hyödyntää valmiita retkeilyreittejä retken suunnittelussa ja vaelluksella ollessa. Mukana retkipaketeissa on kartta suunnittelun avuksi, saapumisohjeet, vinkkejä nähtävyyksistä, tekemisestä, tulipaikoista ja tuvista. Mutta lisäksi pakkauslista ja juuri tälle retkelle sopiva herkullinen resepti.      Yhden päivän retki ja 5,5 km kävely Teijon kansallispuistossa Matildanjärven kierroksella. Teijon kansallispuisto sijaitsee Salossa n. 150 km Helsingistä ja 80 km Turusta.

    Lue reittikuvaus »

    Päiväretki Porkkalanniemen Pampskatanille. Reitin pituus on omien mieltymysten mukaisesti 3-10 kilometriä ja sen varrelta löytyy useampi näköala-ja tulipaikka sekä kuivakäymälät. Maasto on helppokulkuista ja sopii hyvin kaikille, myös perheen pienimmille. Porkkalanniemi sijaitsee Kirkkonummen eteläkärjessä ja se on helposti saavuteetavissa omalla autolla tai bussilla. Matkaa Helsingistä lähtöpaikalle on noin 40 kilometriä.

    Lue reittikuvaus »

    Yhden yön ja noin 20 kilometrin vaellus Seitsemisen kansallispuistoon. Seitseminen sijaitsee Kurussa, noin 50 km Tampereelta luoteeseen.

    Lue reittikuvaus »

    Tunturivaellus Suomen kansallismaisemassa. Reitin pituus on 55 km ja vaelluspäiviä tähän keskivaativaan reittiin kuluu 4. Reitin lähtöpiste on Helsingistä 1077 km ja Oulusta 471 km päässä.

    Lue reittikuvaus »

    Tammelassa sijaitsevan Liesjärven kansallispuiston Kaksvetisen-Peukaloisen rengasreitillä luonnon kauneuden keskelle pääsevät kaikki. Noin 4,5 kilometrin mittainen tasainen reitti soveltuu hyvin eri ikäisille retkeilijöille ja esimerkiksi erilaisilla apuvälineillä tai lastenvaunujen kanssa kuljettavaksi.

    Lue reittikuvaus »

    Lasten kanssa Teijon kansallispuistoon
    Päiväretki Porkkalanniemellä


    Seitsemisen kansallispuisto viikonloppuvaellus
    Hetta-Pallas vaellus
    Esteetön retki Liesjäven kansallispuistossa    Varusteet jokaiselle retkelle 

    Selaa klubilaisten pakkauslistoja ja jaa oma pakkauslistasi

    Mitkä ovat sinun vakiovarusteesi retkellä? Onko sinulla käytössä itse tehty ja hyväksi havaittu pakkauslista, jota hyödynnät retkillä?

    Keräämme 365-klubilaisten ja Partioaitan henkilökunnan pakkauslistoja sivuillemme. Pakkauslista voi olla tehty päiväretkeä, yön yli retkeä tai viikonloppuvaellusta varten. Se voi olla myös esimerkiksi melontaretkelle tai fatbike-retkelle.

    Katso pakkauslistat »

    Nautinnollista kaikkien aikojen parasta retkeilykesää!

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite