Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Partioaitan valmiit retkeilyreitit 

    Lähde helposti retkelle tai vaellukselle. Ota mukaan perhe, lettupannu tai pakkaa rinkka ja lähde valmiille retkeilyreiteille.  

    Partioaitan 365-klubin vaellusoppaat, Maritta, Mia, Silja ja Teemu sekä Palmuaseman Sanna ovat tehneet sinulle valmiita retkipaketteja Suomen suosituimmista vaellusreiteistä ja retkikohteista. Reitit sopivat päivä- ja viikonloppuretkiin. Mukana on myös pidempi vaellusreitti sekä esteetön retkireitti.  

    Voit hyödyntää valmiita retkeilyreittejä retken suunnittelussa ja vaelluksella ollessa. Mukana retkipaketeissa on kartta suunnittelun avuksi, saapumisohjeet, vinkkejä nähtävyyksistä, tekemisestä, tulipaikoista ja tuvista. Mutta lisäksi pakkauslista ja juuri tälle retkelle sopiva herkullinen resepti.  

    Varusteet jokaiselle retkelle 

    Selaa klubilaisten pakkauslistoja ja jaa oma pakkauslistasi

    Mitkä ovat sinun vakiovarusteesi retkellä? Onko sinulla käytössä itse tehty ja hyväksi havaittu pakkauslista, jota hyödynnät retkillä?

    Keräämme 365-klubilaisten ja Partioaitan henkilökunnan pakkauslistoja sivuillemme. Pakkauslista voi olla tehty päiväretkeä, yön yli retkeä tai viikonloppuvaellusta varten. Se voi olla myös esimerkiksi melontaretkelle tai fatbike-retkelle.

    Katso pakkauslistat »

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite