Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten Lippalakit

    Mukavasta, tyyliin sopivasta lippiksestä tulee helposti rakas ystävä, joka kulkee mukanasi melkein kaikkialle. Se ei ainoastaan suojaa päätä ja kasvoja auringolta, vaan se myös pitää hiukset paikallaan. Lippis antaa myös vähän lisälämpöä ja suojaa hieman sateelta, tuulelta ja hyttysiltä.

    Meiltä löydät kevyet kesäkäyttöön sopivat lippikset sekä lämpimät, topatut talvilippalakit. Kuumalla säällä kannattaa valita lippalakki, jonka takaosa on verkkokangasta. Tällöin lippis on kesälläkin miellyttävä ja hengittävä. Kesäkäyttöön löytyy myös pelkkiä aurinkolippoja.

    Valitse mieleisesi lippalakkimalli laajasta valikoimasta. Meiltä löydät niin trucker-lippikset, kevyet urheiluun sopivat lippalakit kuin herraintyyliset villa- tai tweed-lippalakit. Tutustu laadukkaisiin lippalakeihin muun muassa näiltä merkeiltä:

    Naisten lippikset ulkoiluun

    Rakastatko ulkoilua? Lippis on helppo pakata mukaan, ja aurinkolasien sekä aurinkosuojan kanssa se suojaa kasvoja ja silmiä paisteelta. Kun vaellat kesällä tai retkeilet kuumassa ilmastossa, ohut lippis on hyvä suoja auringolta. Kuumimpaan paahteeseen kannattaa valita malli, joka suojaa myös niskan. Kun päässäsi on lippis, päänahkasi on paremmassa suojassa hyttysiltä, mutta joskus tarvitaan myös lisäsuojaa hyttysverkon ja hyttyskarkotteen avulla.

    Lippis ei kuitenkaan ole vain kuuminta vuodenaikaa varten. Korvaläpillä varustettu villalakki tai untuvalla täytetty lipallinen lakki antaa lämpöä kuin talvihattu ja suojaa samalla auringolta. Lipallinen talvilakki onkin erittäin mukava, kun aurinko paistaa kirkkaasti talvipäivänä. Esimerkiksi Fjällrävenin Expedition Cap –malleissa on sekä auringolta, lumelta ja tuulelta suojaava lippa että alas taitettavat korvaläpät.

    Naisten lippis urheiluun ja vapaa-aikaan

    Monet käyttävät lippalakkia jokapäiväisissä arjen askareissa, mutta lippalakkia on mukava käyttää myös erilaisissa urheilulajeissa. Ohut treenilakki ilmavasta verkkomateriaalista sopii erinomaisesti juoksuun, tennikseen, suunnistukseen, melontaan, purjehdukseen, golfiin ja vaellukseen.

    Naisten lippalakit valikoimassamme

    Jos ostat meiltä lippiksen, voit olla varma, että toiminta ja laatu ovat aina etusijalla, mutta on tietysti hauska saada lippis, joka on mielestäsi tyylikäs. Meiltä löydät laajan valikoiman naisille tarkoitettuja lippiksiä erilaisilla kuvioilla, materiaaleilla ja väreillä. Täältä löydät mm:

    • Nopeasti kuivuvat lippikset hikisiin lajeihin ja kesävaelluksille
    • Kevyet ja hyvin istuvat juoksulippikset
    • Five panel -lippikset
    • Trucker-lippikset
    • Newsboy cap ja flat cap –lakit
    • Vintage- ja retrotyyliset lippikset villasta
    • Värit kuten musta, valkoinen, sininen, beige, harmaa, vihreä, keltainen, laivastonsininen, punainen, vaaleanpunainen, viininpunainen ja monet muut.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite