Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Naisten pipot

    Pehmeä ja lämmin pipo päässä olet valmis ulkoilemaan ympäri vuoden. Valikoimastamme löydät eri värejä ja malleja, kuoseilla tai ilman. Tarjoamme ohuita villasta tehtyjä kypärämyssyjä, joita voi käyttää laskettelu- ja pyöräilykypärän alla, paksuja neulottuja villahattuja tupsulla kylmiin talvipäiviin, tyylikkäitä villamyssyjä, merinovillapipoja ja fleecevuorillisia villahattuja muun muassa Sherpan ja Sätilan valikoimista.

    Naisten villapipot ulkoiluun ja aktiiviseen vapaa-aikaan

    Villa on ihanteellinen luonnonmateriaali, joka säätelee lämpöä tehokkaasti. Se päästää ylimääräisen lämmön läpi, jos tulee kuuma, ja lämmittää kosteanakin. Nämä ominaisuudet tekevät villasta täydellisen materiaalin korkean sykkeen aktiviteetteihin, kuten hiihtoon tai juoksuun ja sopivat myös pyöräilyyn ja vaellukseen. Talvella pyöräillessä ohut villainen kypärämyssy kypärän alla tarjoaa suojaa sekä kylmää että tuulta vastaan.

    Naisten villapipot Partioaitassa

    Partioaitta tarjoaa monipuolisen valikoiman naisten talvihattuja eri malleissa ja väreissä. Valitse arkeen klassinen yksivärinen arkipipo tai näyttävä muhkea villapipo. Kypärän alle sopii ohut balaclava. Fjällräveniltä löytyy myös Balaclava Cap -malli, jossa on yhdistetty lipallinen talvihattu sekä balaclava. Ehkäpä paras ulkoiluvaate niille, jotka ovat ulkona joka säällä. Villamyssyssä on sekä aurinkoa, lunta ja tuulta vastaan suojaava lippa että käärittävä balaclava lämmittämään kasvoja kylmässä säässä ja tuulessa. Vinkki. Villa on itsepuhdistuvaa, ja sitä tarvitsee harvoin pestä, mutta jos sinun on pestävä villapiposi, noudata tavallisia villanpesuohjeita. Käytä villanpesuainetta ja pese pipo matalassa lämpötilassa. Lue aina pesuohjeet huolellisesti, sillä joissain pipoissa voi olla yksityiskohtia, jotka vaativat erilaista käsittelyä.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite