Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Taskulamput

    Taskulamput ovat nykyään nimensä veroisia eli mahtuvat kätevästi taskuun! Valotehot ovat taskulampun pienestä koosta huolimatta hurjia ja kehittyneen teknologian ansiosta valokeila ulottuu erittäin pitkälle. Taskulamppu kuuluukin joka kodin perusvarusteisiin. Niin ikään yön yli kestävillä tai pimeän aikaan sijoittuvilla retkillä taskulamppu on ehdoton työkalu. Tutustu taskulamppuvalikoimaamme alla sekä myymälöissämme!

    Taskulampun ominaisuudet

    Taskulampun tärkeimpiä ominaisuuksia on sen luotettavuus. Sen on toimittava silloin, kun valoa tarvitaan. Loput toivottavat ominaisuudet riippuvat pitkälti taskulampun käyttötarkoituksesta. Ainakin näitä ominaisuuksia kannattaa pohtia taskulamppua hankkiessa: koko, paino, valon kantama ja voimakkuus sekä paloaika. Ja jos valaisinten tekniset ominaisuudet, standardit ja yksiköt saavat pään pyörälle, ei huolta, kurkkaa meidän Valaisinten ABC -opas!

    Taskulamput - jokaisen retkeilijän perusvarusteet

    Taskulamppu löytyy, tai ainakin pitäisi löytyä, jokaisen retkeilijän repusta ja rinkasta. Nykyään puhelimissakin on tehokkaat valaisimet, mutta puhelinta saatat tarvita johonkin muuhunkin kuin valon tuomiseen pimeään. Siksi on hyvä, että retkellä on aina mukana laadukas ja varmatoiminen taskulamppu, jonka toimintaan voit luottaa missä olosuhteissa hyvänsä.

    Ja jos mietit otsalampun ja taskulampun välillä, molemmilla lampuilla on puolensa ja ominaisuutensa. Ne myös tukevat hyvin toisiaan ja paras vaihtoehto usein olisikin olla molemmat mukana retkellä. Jos emmit, tutustu otsalampun ja taskulampun välillä, tutustu lamppuoppaaseemme!

    Olemme varmoja, että löydät valikoimastamme sopivan ja laadukkaan käsivalaisimen, josta tulee luotettava kumppanisi lukemattomille tuleville retkille!

    Lue lisää
    Suodatin
    19 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite