Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    SUP-lautailu

    SUP-lautailu - Kulje veden päällä

    SUP-lautailu tarjoaa upean mahdollisuuden nauttia luonnosta ja vesistöistä. Voit kokea järven, meren tai joen kauneuden samalla kun tasapainoilet laudalla ja melot eteenpäin. Voit liukua peilityynellä vedellä, ihailla upeita maisemia ja tutkia paikkoja, joihin muuten olisi vaikea päästä. Lintujen laulu, tuulen humina ja auringon lämpö tekevät kokemuksesta vieläkin miellyttävämmän.

    Varusteet SUP-lautailuun - Kaikki vesiretkelle

    SUP-lautailuun tarvitaan pitkä, kelluva lauta, jolla seisotaan ja melotaan. Lautaa liikutellaan ja ohjataan melalla. Varusteet on kätevä ostaa yhtenä kokonaisena pakettina. 

    Turvallisuuden vuoksi SUP-lautaillessa suositellaan käyttämään asianmukaisia pelastusliivejä tai kelluntaliivejä. Ne auttavat pitämään sinut turvassa ja kellumaan vedessä tarvittaessa. Mukaan kannattaa ottaa myös hätämerkkivälineet, kuten pilli tai puhelin vesitiiviissä suojakuoressa, jotta voit tarvittaessa hälyttää apua. Varusteita voi helposti kuljettaa vedenpitävässä repussa tai varustepussissa.

    SUP-lautailuvaatteet - Nopeasti kuivuvat ja auringolta suojaavat

    SUP-lautaillessa käytetään mukavia ja nopeasti kuivuvia kesävaatteitta. Esimerkiksi ihan perinteiset uimapuvut, uimashortsit tai bikinit sopivat mainiosti. Muista kuitenkin, että on hyvä ottaa mukaan aurinkovoidetta, suojata pää hatulla tai käyttää UV-suojaavia vaatteita. On myös hyvä pitää mielessä kylmemmät sääolosuhteet mikäli lautailet muulloin kuin kesällä. Tällöin on hyvä valita lämpökerroksia sekä kuorivaatteita suojaamaan viileältä tuulelta tai sateelta.

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite