Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Tervetuloa mukaan yhteisöön, joka tekee hyvää!

    Partioaitan 365-klubi koostuu yli 225 000 klubilaisesta, joita yhdistää arvostus ja rakkaus luontoa kohtaan sekä halu nauttia ulkoilusta ja retkeilystä. 365-klubilaisena teet myös hyvää, sillä jokaisesta klubilaisen ostoksesta 1 % lahjoitetaan ympäristölle. Klubiin kuuluminen tarjoaa paljon etuja, on maksutonta, eikä velvoita mihinkään.

    Liity klubiin »

    Jäsenetusi:

    Klubitarjoukset


    Klubitarjouksista löydät vuoden ympäri ulkoilijan suosituimmat ja laadukkaimmat vaatteet sekä varusteet retkille ja vaelluksille. Kuukausittain vaihtuvat klubitarjoukset on mietitty retkeilijän ja ulkoilijan tarpeisiin ja vuodenaikaan sopiviksi.

    Tutustu vaihtuviin klubitarjouksiin »

    Maksuton tuotehuoltopiste vaelluskengille ja G-1000 vaatteille


    Klubilaisena voit vahata kenkäsi tai Fjällrävenin G-1000-vaatteesi veloituksetta myymälöidemme tuotehoitopisteillä. Tarjoamme vahaa ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään.

    Löydä huoltopisteet »

    1 % ostoksistasi ympäristön hyväksi


    1 % ostoksistasi käytetään ympäristön hyväksi. Jokainen ostoksesi kerryttää Ympäristöbonusta, joka jaetaan vuosittain 365-klubilaisten yhdessä valitsemille kohteille.

    Lue lisää ympäristöbonuksesta »

    365-lehti


    Rakastettu 365-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. 365-klubin jäsenenä saat ínspiroivan lifestyle-lehden joko kotiin postitettuna tai digitaalisena näköislehtenä. Lehti lähetetään Suomessa sijaitseviin osoitteisiin kaikille lehden tilanneille. Lehden saavat kaikki uudet klubilaiset sekä jokainen, joka on tehnyt 365-klubilaiseksi kirjautuneina Partioaitassa vähintään yhden ostoksen viimeisten kolmen vuoden aikana.

    Tutustu 365-lehteen »

    25 % etu Partioaitan vuokravarusteista


    Vuokraa retkeilyvarusteita klubiedulla. Partioaitan vuokrauspalvelu toimii ympäri Suomea 13:ssa myymälässämme. Klubilaisena voit vuokrata telttoja, rinkkoja, keittimiä ja muita vuokraamon varusteita - 25 % alennuksella.

    Tutustu vuokraukseen »

    Klubitapahtumat


    365-klubilaisena voit osallistua myymälätapahtumiin, klubitapahtumiimme ulkona sekä maksuttomiin webinaareihin. Tapahtumista saat inspiraatiota, vinkkejä ja opit uutta.

    Tutustu ja ilmoittaudu tapahtumiin »

    365-klubiretket


    Klubilaisena voit ilmoittaua mukaan 365-klubiretkille ja -vaelluksille. Klubioppaamme Maritta, Mia, Silja ja Teemu suunnittelevat ja opastavat lyhyitä ja pitkiä retkiä eri puolilla Suomea sekä muissa Pohjoismaissa. Klubiretkiä ja -matkoja tarjoavat myös tapahtumakumppanimme. Klubiretket ovat turvallinen tapa lähteä luontoon ja osallistua hyvässä seurassa seikkailuihin patikoiden, meloen tai hiihtäen.

    Katso klubitapahtumat »

    Edut kumppaneilta


    Etuja Partioaitan kumppaneilta. Seikkaile enemmän hyödyntämällä yhteistyökumppaniemme etuja! Luonnossa vietetty aika ei mene koskaan hukkaan!

    Katso kumppaniedut »

    Klubilaisten tarinoita

    Osallistu keskusteluun Facebookissa

    Odotamme innolla tapaavamme myös sinut 365-klubin omassa yhteisössä Facebookissa! Tervetuloa mukaan keskustelemaan ulkoiluun ja klubiin liittyvistä asioista.

    Keskusteluryhmän lisäksi klubi-illoissa ja retkillä on helppo tutustua ulkoilusta kiinnostuneisiin ihmisiin.

    365-klubin keskusteluryhmä Facebookissa »

    365-klubi Instagramissa

    Klubilaisten julkaisemia inspiroivia #ulkonaperillä- ja #365klubi -kuvia. Käytä samoja tägejä tai merkitse Instagram-kuvaan @partioaitta niin voimme jakaa kuvasi. Katso @partioaitta-profiili »
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite