Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »
    365-klubisivu kansikuva

    TERVETULOA MUKAAN YHTEISÖÖN, JOKA TEKEE HYVÄÄ!

    Partioaitan 365-klubi koostuu yli 225 000 klubilaisesta, joita yhdistää arvostus ja rakkaus luontoa kohtaan sekä halu nauttia ulkoilusta ja retkeilystä. 365-klubilaisena teet myös hyvää, sillä jokaisesta klubilaisen ostoksesta 1 % lahjoitetaan ympäristölle. Klubiin kuuluminen tarjoaa paljon etuja, on maksutonta, eikä velvoita mihinkään.

    Liity klubiin »

    KLUBITARJOUKSET

    Klubitarjouksista löydät vuoden ympäri ulkoilijan suosituimmat ja laadukkaimmat vaatteet sekä varusteet retkille ja vaelluksille. Kuukausittain vaihtuvat klubitarjoukset on mietitty retkeilijän ja ulkoilijan tarpeisiin ja vuodenaikaan sopiviksi.

    Tutustu klubitarjouksiin »

    MAKSUTON TUOTEHUOLTOPISTE

    Klubilaisena voit vahata kenkäsi tai Fjällrävenin G-1000- vaatteesi veloituksetta myymälöidemme tuotehoitopisteillä. Tarjoamme vahaa ja hoitopisteen jokaisessa myymälässämme. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään.

    Löydä huoltopisteet »

    1 % YMPÄRISTÖLLE

    1 % ostoksistasi käytetään ympäristön hyväksi. Jokainen ostoksesi kerryttää Ympäristöbonusta, joka jaetaan vuosittain 365-klubilaisten yhdessä valitsemille kohteille.

    Lue lisää ympäristöbonuksesta »

    VARUSTEIDEN VUOKRAUS -25 %

    Vuokraa retkeilyvarusteita klubiedulla. Partioaitan vuokrauspalvelu toimii ympäri Suomea 13:ssa myymälässämme. Klubilaisena voit vuokrata telttoja, rinkkoja, keittimiä ja muita vuokraamon varusteita - 25 % alennuksella.

    Tutustu vuokraukseen »


    KLUBITAPAHTUMAT

    365-klubilaisena voit osallistua myymälätapahtumiin, klubitapahtumiimme ulkona sekä maksuttomiin webinaareihin. Tapahtumista saat inspiraatiota, vinkkejä ja opit uutta

    Tutustu ja ilmoittaudu tapahtumiin » 


    KLUBIRETKET

    Klubilaisena voit ilmoittaua mukaan 365-klubiretkille ja -vaelluksille. Klubioppaamme Maritta, Mia, Silja ja Teemu suunnittelevat ja opastavat lyhyitä ja pitkiä retkiä eri puolilla Suomea sekä muissa Pohjoismaissa. Klubiretkiä ja -matkoja tarjoavat myös tapahtumakumppanimme. Klubiretket ovat turvallinen tapa lähteä luontoon ja osallistua hyvässä seurassa seikkailuihin patikoiden, meloen tai hiihtäen.

    Tutustu retkiin tapahtumasivuillamme »


    EDUT KUMPPANEILTA

    Etuja Partioaitan kumppaneilta. Seikkaile enemmän hyödyntämällä yhteistyökumppaniemme etuja! Luonnossa vietetty aika ei mene koskaan hukkaan!

    Katso kumppaniedut » 


    KESKUSTELUPAIKKA

    Odotamme innolla tapaavamme myös sinut 365-klubin omassa yhteisössä Facebookissa! Tervetuloa mukaan keskustelemaan ulkoiluun ja klubiin liittyvistä asioista. Keskusteluryhmän lisäksi klubi-illoissa ja retkillä on helppo tutustua ulkoilusta kiinnostuneisiin ihmisiin.

    365-klubin keskusteluryhmä Facebookissa »

    Klubilaisten julkaisemia inspiroivia #ulkonaperillä- ja #365klubi -kuvia. Käytä samoja tägejä tai merkitse Instagram-kuvaan @partioaitta niin voimme jakaa kuvasi.

    Katso @partioaitta-profiili »

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite