Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naisten balaclavat

    Balaclava suojaa päätä, kaulaa ja kasvoja kylmältä ja tuulelta. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Balaclavaa kutsutaan myös kypärämyssyksi, kommandopipoksi ja hiihtomaskiksi. Naisten kypärämyssyä voi käyttää joko yksinään viileämmissä lämpötiloissa tai lisäasusteena pipon tai kypärän alla kylmällä säällä. Kypärän alle mahtuva lämmin balaclava tekee niin pyöräilystä, laskettelusta, lumilautailusta kuin retkiluistelusta mukavampaa myös pakkasen paukkuessa. Muotonsa ansiosta balaclava pysyy paikallaan ja sopii täydellisesti pipon, hupun tai kypärän alle ja pitää hyvin lämpimänä tuulesta tai kylmästä säästä huolimatta. Tutustu Devoldin merinovillaisiin balaclavoihin tai Fjällrävenin näppärään malliin, joka toimii sekä talvihattuna että balaclavana.

    Naisten kypärämyssyt talviulkoiluun

    Ohut balaclava on helppo ottaa mukaan kaikkialle, sillä se vie vähän tilaa repussa eikä paina juuri mitään. Pienestä painostaan huolimatta balaclava on erittäin lämmin. Monia valikoimassamme olevia balaclava-malleja voi muunnella niin, että ne peittävät koko pään silmiä lukuun ottamatta tai jättävät kasvot näkyviin. Monikäyttöisyytensä ja mukavuutensa ansiosta balaclava lämmittää päätä ja kasvoja kypärän alla niin lasketellessa, luistellessa ja muissa talvilajeissa sekä vaikkapa pyöräilyssä tai metsästyksessä.

    Naisten villaiset hiihtomaskit

    Naisten klassisten hiihtomaskien valikoimastamme löydät malleja ihoa vasten mukavan tuntuisista materiaaleista, kuten merinovillasta, jolla on hengittäviä ja lämmittäviä ominaisuuksia. Villa on fantastinen materiaali, joka pitää sinut lämpimänä, vaikka kastuisit hiihtoladulla lumesta, sateesta tai hiestä. Villa on myös ympäristöystävällinen ja uusiutuva materiaali.

    Lue lisää
    Suodatin
    5 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite